peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Koiratutka käyttövalmiina metsälle - Ultracom R10

Ex-telialainen
Ex-telialainen

Koiratutka käyttövalmiina metsälle - Ultracom R10

Metsastaja_puhelin_era_split_1440x800.jpgMetsästäjälle puhelin on nykyään tärkeä työväline. Kartat liikkuvat mukana ja koiran seuraaminenkin on helpompaa.

Metsästyksellä on vahvat perinteet suomalaisessa kulttuurissa
Tekniset tarpeet ovat erittäin tärkeässä roolissa ja nykyään käytetäänkin kattavasti erilaisia laitteita, jotka tarvitsevat rinnalleen toimivat yhteydet.
Koiralla metsästys on yleistä ja tämän karvaisen jahtikaverin seuraaminen tarvitsee hyvän tutkapannan, liittymät sekä luonnollisesti puhelimen tai täbin.

 

Teetimme viime syksynä metsästäjille kyselyn, jossa selvitimme näitä tarpeita. Lisäksi olemme haastatelleet alan harrastajia kootaksemme mahdollisimman kattavasti tietoa siitä, mitä tarvitaan. 

 

panta.JPGUltracom R10 toimitetaan käyttövalmiina SIM-kortin kera

Koiratutka-paketti sisältää kaikki mitä tarvitset jahtikautta varten

 

  • Uusi Ultracom R10 on pitkän akunkeston omaava laatupanta, jolla seuraat koiraasi ympäri maiden ja mantujen.
  • Helpottaaksemme sinun osuuttasi, panta tulee täysin esiasennettuna SIM-kortti mukaan lukien. Näin ei riskeerata myöskään kosteus- ja pölytiiviyttä. SIM-kortissa on käyttöaikaa kahden vuoden ajaksi.
  • Kuuluvuus on huippuluokkaa, sillä käytössäsi ovat kattavat verkot Suomen lisäksi myös ulkomailla. 
  • Karttalisenssin saat mukaan 12kk ajaksi, maksutta.
  • Ja mikä parasta, koiratutkan voit hankkia myös rahoituksella – Ei korkoja, ei kuluja
    Panta on myynnissä verkkokaupassamme hintaan 729€ (36kk rahoitus 20,25€/kk)
    Mukaan voit halutessasi valita myös puhelimen, tsekkaa speksit verkkokaupasta.

Kattavasti lisätietoa ja speksejä pannasta löydät Ultracomin verkkosivuilta.

 

 ultracom.JPG
Väinö Hautajärvi on aloittanut metsästysharrastuksen jo nuorena poikana. Tänä syksynä lähtee käyntiin hänen metsästyshistoriansa 22. vuosi. Hänen harrastuksensa painottuu täysin hirven ja karhun metsästykseen, joten koirat ovat tärkeitä kumppaneita.
Kotoa löytyykin tätä nykyä 5 koiraa; Kaksi Norjanharmaata sekä kolme Jämtlanninpystykorvaa, joista nuorin on vasta 10 viikon ikäinen. Metsästys koiralla on selkeästi hänen juttunsa.

”Koko historiani aikana olen ollut yhden kerran ajomiehenä, se oli se ensimmäinen ja viimeinen kerta”, Hautajärvi naurahtaa.


Laitteiden osalta Hautajärvi kiinnittää ensimmäisenä huomionsa kuuluvuuteen ja akun kestoon.

”Virtaahan ei ole koskaan metsässä liikaa. Tykkään myös että on iso ja selkeä näyttö, josta ei tarvitse tihrustella”, Väinö lisää.

Koirien kanssa Hautajärvi kilpailee aktiivisesti ja käy haukkukokeissa. Vaimokin on innostettu mukaan harrastuksen pariin!

Metsästätkö sinä? Miltä paketti kuulostaa?