Lyhyt esittely: Samsung Galaxy S7 edge

  • 16 November 2021
  • 9 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


Samsungin lippulaivapuhelimen eli Galaxy S7 ja S7 edge -mallien myynti ja toimitukset käynnistyivät vähän aikaa sitten. Sain testikäyttöön pyöristelyillä näytön reunoilla varustetun edge -mallin ja tähän mennessä olen kuvannut unboxing-videon ja päässyt tätä vähän jo näppäilemäänkin sekä asentelemaan mailiboxit ja appsit yms yms. En saanut vielä VR-laseja käsiini mutta niistä meillä on täällä Klaanissa juttua mm. täällä --> linkki.


 


Käyttökokemuksia varten meillä onkin jo ketju olemassa, otahan tämä seurantaan --> linkki, tulen sinne päivittelemään kokemuksia kunhan tutustuminen tästä etenee ja jos sinä olet hankkinut oman S7:n niin tervetuloa jakamaan kokemuksia meidän kaikkien kanssa :)


 


Tsekkaas alkuun tekemäni unboxing- ja käyttöönotto-video:


 



 


Tähän mennessä päällimmäisin ajatus puhelimesta on että tämä on kuin karkki! Lasikuoret on upotettu todella nätisti metalliseen runkoon ja niinkuin edeltäjässään niin mitään nitinöitä ja natinoita ei kuulu. Tämä johtunee osin myös siitä että tässä ei ole irroitettavaa takakuorta. Edeltävä malli S6 edge oli sekin komia laite ja tämä uutuusmalli on ainakin omaan ihan silmään saman näköinen. Toki, jos näitä vertaisi vierekkäin niin huomaa että S7 edge on edeltäjäänsä isompi mutta muutoin ulkomuistista heitettynä nämä ovat kuin samasta puusta veistettyjä. Ja vaikka tällä uutuusmallilla on IP-luokitus niin päällepäin eroa vanhaan ei huomaa :)


 


 


Puhelimen koko on omaan makuun hyvä -nettiaddikti kun olen - tosin ehkä tämän liukkaat kuoret vaikeuttavat puhelimen käyttöä yhdellä kädellä. Huomasin, että S6 -malleille tarkoitettu latausalusta toimii myös tämän S7:n kanssa ja tämä on todella hyvä juttu! Tässä mallissa on paranneltu kamera ja siitä myöhemmin lisää kunhan kerkeän ottamaan kuvia. Appsien yms. asentelun aikana huomasin, että luuri lämpesi jonkin verran mutta ei mitenkään "häiritsevän" paljon.


 


 


Edge-mallien oleellisin juttu on mielestäni tyylikkään ulkomuodon lisäksi nuo kaarevat eli edge-reunat. S7-mallin Apps edgeen saa enemmän sovelluksia kuin edeltäjäänsä ja onkin jännä nähdä että jokos nyt kaarevasta näytöstä olisi jotain oikeaa hyötyä. Sen toki heti huomasin, että esim. nettiä selatessa ja varsinkin jos netissä on kuvia niin kaarevat näytönreunat kuvan vasemmassa ja oikeassa reunassa tuovat jännän efektin ja fiiliksen selailuun.


 


 


Kokemuksia minulla ei siis ole vielä sen kummemmin jaettavaksi tässä vaiheessa mutta palataan asiaan tuolla käyttökokemukset-ketjussa!


 


Ps. Myöhemmin tulossa mm. Samsungin ekosysteemin esittelyä (puhelin/tv/älykello), alkaen siitä että miten laitteet toimivat yhteen ja päättyen 4K-kuvan esittelyyn. Joten jäähän kuulolle :)


 


Oman Samsung S7 edgen voit tilata täältä --> linkki.


9 kommenttia

Toi on kooltaan lähes yhtä iso kuin A5. 

 

Makuasia,  ruma kuin mikä. 

Jostain luin,  että noissa on ollut kuorissa vikaa ts.  rako josta näkee mitä kännykkä sisältää. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, onko sulla pistää linkkiä tähän? En kyllä helpolla usko väitettä todeksi, tämä on niin napakka paketti ja kuin "yhdestä puusta" veistetty :)

Kunpa muistaisin millä sivulla,  sillä käyn monella sivulla lukemassa tietotekniikka uutisia yms. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Samsung Galaxy S7 pesukone testissä. Max Lee laittoi puhelimensa pesukoneeseen 45 minuutin pesuohjelmaan. Videolta näet lopputuloksen ;)


 


En tiedä kelle viittaat videosi,  mutta en kuitenkaan katsonut videotasi,  kun siitä ei ollut kyse. 

Näyttövika.  

 

Nyt huomasin,  se viesti oli toisella operaattori sivulla. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Koitappa löytää se linkki tänne, itse en ole löytänyt näistä puhelimista muuta kuin tämän : http://muropaketti.com/taskumuro/sonera-asiakkaille-karanneet-galaxy-s7-puhelimet-olivat-virhe-varasto-ja-toimitusjarjestelmassa/


Tuo virhe ei koske itse puhelimia, vaan osa asiakkaista ovat "virheellisesti" saaneet puhelimet etuajassa varasto- ja toimitusjärjestelmän takia.


Tuossa edellisessä videossa viittaan vain siihen, että aika kestävät luurit on kyseessä kun tuollaisen pesuohjelman läpi mentyään ei tullut minkäänlaisia pysyviä vikoja. Tosin tuossakin puhelimessa oli suojana läpinäkyvä suojakuori, mutta ehkä ei kannata itse noin toimia ;)


 


Edit. Löysinkin nyt sen linkin itse : https://palsta.elisa.fi/android-23/s7-edge-nayttovika-498797/index1.html

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kylläpä saa puhelin kyytiä, en suosittele kokeilemaan :)


 


Hyvä kun löysit tuon keskustelun, vaikuttaa yksittäiseltä laitevialta.


 




Vastaa