Mestarien liigan lohkovaihe starttaa - Seuraa suomalaispelaajien matkaa eurokentillä C Morelta

  • 16 September 2019
  • 0 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Taistelu seurajalkapallon himotuimmasta pokaalista alkaa tiistaina, kun Mestarien liigan lohkovaihe pyörähtää käyntiin. Mestarien liigassa pelaa yhteensä 32 joukkuetta, jotka on jaettu kahdeksaan eri lohkoon. Jokaisen lohkon kaksi parasta etenee pudotuspelivaiheeseen ja Mestarien liiga päättyy toukokuun lopussa Istanbulissa pelattavaan finaaliotteluun.


 


Tällä kaudella Mestarien liigassa nähdään myös suomalaisedustusta, kun Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradecký yrittää pysäyttää maailman kirkkaimpien tähtien maalintekoyritykset Leverkusenin tolppien välissä. Hradeckýn lisäksi D-lohkossa pelaavaa Leverkusenia edustaa vaikesta vammasta kärsinyt hyökkääjä Joel Pohjanpalo. Kolmas suomalaispelaaja alkavassa Mestarien liigan lohkovaiheessa on puolustaja Jere Uronen, joka pelaa Belgian liigan hallitsevan mestarin Genkin riveissä. Suomalaispuolustajan edustaman Genkin tie pudotuspelivaiheeseen ei tule olemaan helppo, sillä joukkue pelaa samassa lohkossa hallitsevan mestarin Liverpoolin, italialaisen Napolin ja itävaltaisen RB Salzburgin kanssa. Leverkusenin matka pudotuspelivaiheeseen ei sekään tule onnistumaan ilman täydellistä suoritusta, sillä saksalaisjoukkueen kanssa samassa lohkossa on Cristiano Ronaldon tähdittämä Juventus, La Ligassa viime kaudella toiseksi sijoittunut Atletico Madrid ja venäläisseura Lokomotiv Moskova. 


 


 


C More esittää kauden kaikki ottelut lohkovaiheesta aina toukokuun lopun finaaliin asti


 


Jalkapallon Mestarien liigan koti kaudella 2019-2020 on C More, joka näyttää kaikki Mestarien liigan 128 ottelua yksinoikeudella. C More esittää jokaisena alkulohkon pelipäivänä kanavillaan neljä tv-ottelua ennakko- ja jälkistudioineen C More Sport -kanavilla. Tämän lisäksi kaikki ottelut ovat katsottavissa C Moren omassa suoratoistopalvelussa. Tilaamalla C More -kanavapaketin meidän kautta, saat käyttöösi myös C Moren suoratoistopalvelun.


 


Lohkovaiheen ottelut pelataan tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20.00 ja 22.00. Kaikki ottelut selostetaan Suomen kielellä ja ääneen pääsee muun muassa Tuomas Virkkunen, Niki Juusela, Antero Mertaranta ja Tero Karhu. Studion puolella tahtipuikkoa heiluttaa studioisäntä Ile Uusivuori, joka saa saman pöydän ääreen entisiä Suomen jalkapallomaajoukkueen huippunimiä. Asiantuntijana nähdään esimerkiksi Sami Hyypiä, joka on itse voittanut Mestarien Liigan kertaalleen Liverpoolin riveissä. Studiovahvuuteen kuuluu Hyypiän lisäksi Mikael Forssell, Antti Niemi, Petri Pasanen ja Mika Väyrynen, joten ammattitaitoisia analyysejä ja näkemyksiä otteluiden kulusta ei tule puuttumaan.


 


Lähetyksiä katsoaksesi tarvitset C Moren -kanavapaketin, jonka tilaus onnistuu näppärästi Telia.fi -sivuilta. Jos haluat seurata ainoastaan Mestarien liigaa, on C More Sport paras ratkaisu tähän. C More Sportilta näet Mestarien Liigan lisäksi myös Eurooppa-liigan ja Espanjan La Ligan sekä kaiken muun C Moren urheilun, kuten Formula 1:n sekä jääkiekon MM-kisat ja CHL:n.

Tarjolla on lisäksi erilaisia yhdistelmäpaketteja joiden avulla voit niputtaa kaiken haluamasi urheilun yhteen edulliseen pakettiin. Kaikki yhdistelmäpaketit löydät verkkokaupastamme.


 


 


Lue myös:


Syksyn urheilukattaus tuo huippumatsit kotisohvallesi


Maksu TV-opas: Urheilu


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa