peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sonera Viihde -sovellus Apple TV:lle - ensimmäisenä operaattorina Suomessa
Moderaattori
Moderaattori

Sonera Viihde -sovellus Apple TV:lle - ensimmäisenä operaattorina Suomessa

DSC_3288.png

 

Sonera Viihteen kehitystyö jatkuu. Tällä kertaa tuomme Sonera Viihde mobiilipalvelun neljännen sukupolven Apple TV:lle keskiviikosta 14.12. alkaen. Samalla olemme ensimmäinen operaattori Suomessa, jonka viihdesovellus on ladattavissa Apple TV:n sovelluskaupasta.

 

Käytännössä tämä tuo ennen kaikkea helppoutta ja vaivattomuutta Sonera Viihteen käyttöön. Uuden Apple TV:n omistajan ei enää tarvitse peilata puhelimen tai tabletin näyttöä televisiolle, vaan kaikki sisältö löytyy suoraan sovelluksesta.

 

Valtavasti sisältöä kanavapaketeista leffavuokraamoon

 

Ja sitä sisältöähän riittää, sekä maksutonta että maksullista. Oma tallennus –palvelulla voit tallentaa ja katsoa peräti 17 kotimaista kanavaa. Lisäksi saatavilla on laaja valikoima kanavapaketteja sekä maksutonta Sonera Viihteen omaa tuotantoa. Myös vuokraamosta vuokrattuja elokuvia voi katsoa suoraan Apple TV:n kautta.

 

Vuokraaminen tulee hoitaa vielä toistaiseksi joko tietokoneella tai Android/Windows –mobiililaitteella, mutta alkuvuodesta vuokraaminen tulee mahdolliseksi myös iOS-laitteilla. Kehitys kehittyy siis myös senkin osalta.

 

Tutustu tarkemmin Sonera Viihteeseen ja Apple TV:hen

 

Jos Sonera Viihde on itsessään uusi juttu, niin lisätietoa löytyy sivuiltamme. Kannattaa tutustua myös ohjesivustoon, josta löytyy rutkasti artikkeita mm. palvelun käyttöönottoon ja kirjautumiseen liittyen. Apple TV:ssä kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin muillakin laitteilla.

 

Lue myös aiempi blogini Apple TV:stä, jossa tutustutaan hieman tarkemmin laitteen ominaisuuksiin ja käyttöönottoon videoiden kera.

Kuinkas monella on uusin Apple TV ja/tai Sonera Viihteen mobiilipalvelu käytössä? Otamme mielellään vastaan kommentteja ja kehitysehdotuksia tähän liittyen Hymiö Onnellinen

01_AppleTV32GBmediasoitin_black.png

4 Kommentit
Talonpoika

Eilen julkaistu AppleTV-sovellus näyttää varsin hyvältä ja kiitos siitä!

 

Itselläni ei ole tällä hetkellä mitään kanavapaketteja tilattuna mobiiliviihteeseen, joten kokemukseni perustuu vain ilmaiseksi käytössä oleviin konserttitaltiointeihin. Kokeilin tvOS-appia lyhyesti illalla ja huomasin muutaman ongelman. Ohjelmakirjastotallenteissa toimi vain 10 sekunnin aikahyppy eteen tai taakse sekä epämääräinen nykivä kelaus kun kaukosäätimen kosketuslevyn reunaa painoi pitkään. En saanut aikajanan selausta toimimaan millään tavalla (tallenne pausella tai käynnissä) vaikka konserttitallenteet olivat useita kuukausia vanhoja eli varmasti kokonaan tallentuneita. Onko tämä ohjelmakirjastoja koskeva bugi vai toistuuko sama myös muissa tallenteissa? Tyypillisesti kun katsotaan tallennettuja ohjelmia, haluaa käyttäjä siirtyä muutaman minuutin tallenteen alusta ohjelman alkuun tai mainoskatkon yli. Onko +/-10s varmasti paras ratkaisu tuohon vai kävisikö mielummin vaikka +1min/-15s hypyt?

 

Lisäksi etusivulla oleva "Jatka katsomista"-valinta aloitti ohjelmakirjaston tallenteen aina alusta, eikä kohdasta mihin oli jääty. Lienee bugi?

 

Olen odotellut AppleTV:n käyttöliittymässä toimivaa TV-palvelua, joka mahdollistaisi omien suosikkien verkkotallennuksen. Tarkoitus on tilata ainakin kokeilumielessä Oma Tallennus -palvelu ja testata miten se vastaisi tarpeeseeni televisio-ohjelmien tallennuksessa ja katselussa. Niissä aikahyppyjen sujuva toimiminen on ensi arvoisen tärkeää, jotta katselu on nautinnollista.

 

Viimeisenä kysymyksenä. Tukisivuilla on mainittu, että kuvan laatu on minimissään 200kbps bittivirralla. Mikä on paras resoluutio, kuvanopeus ja bittivirta silloin kun nettinopeus ei rajoita yhteyttä?

 

=)juha

Moderaattori

Moi @JuhaPN! Laitoin tästä kyselyä eteenpäin ja sain hieman lisätietoja. Kelauksen pitäisi siis toimia niin, että ensin painetaan kosketuslevyä kerran (normaali painallus), jolloin aikajana tulee näkyviin. Sen jälkeen kosketuslevyä voi vierittää eri suuntiin. Kelauksen pitäisi toimia kaikilla sisällöillä, paitsi mikäli katsoo ohjelmaa, joka on juuri tallennuksessa. Kun ohjelma on päättynyt, voi ohjelmaa alkaa katsoa vaikkapa alusta ja kelata niin kuin tykkää Hymiö Onnellinen

Suutari

Hei. Olisiko mahdollista, että sonera viihde appsiin voisi kirjaantua sonera viihde tv tunnuksilla ja näkisi tallenteet ja kaikki maksukanavat! Niin voisi unohtaa kahden boksin suunnittelun. Sonera saisi varmasti kovasti kiitosta asiasta. 

Moderaattori

Moi @rouvitu! Pistin palautteen samantien eteenpäin Viihteen kehitysporukalle, kiitos siitä Hymiö Onnellinen