Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

**Edit 5.6. Ilmoittautumisaika päättyi viime yönä. Kiitos kaikille osallistujille Hymiö Onnellinen

Palaamme asiaan voittajien julkistuksen kera, tämän päivän aikana. Seurailkaahan privojanne.**

 

 

***Edit 2 5.6. Voittajat on nyt valittu ja he ovat:

 

@Ultimatico sekä @jessenic

 

 

 

Sony Xperia XZ Premium -puhelimen ennakkomyynti käynnistyi Telian verkkokaupassa

 

Etsimme Yhteisöön kahta testaajaa jotka saavat omakseen nämä uudet Sonyn uudet lippulaivapuhelimet. Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen. Jos uusien aparaattien testailu sekä käyttökokemuksien ja huomioiden jakaminen myös muille on sun juttu niin tässä sinulle pieni ennakkotehtävä.

 

Sony Xperia XZ Premium.jpg

 

 

Toimi näin:

 

Kuvaa videolle nykyisellä puhelimellasi se tilanne, jonka haluaisit hidastaa Sonyn superhidastusvideo-kameralla ja postaa video tämän blogin kommentteihin.

Youtube-videon voit embedata suoraan postaukseesi, jos uppaat videon jonnekin muualle niin postaa videosi linkki blogin kommentteihin.

 

Sony XZ Premium sisältää parhaimmat sisuskalut mitä puhelimeen voi rahalla tällä hetkellä saada. 8-ytiminen huippunopea prosessori, 4K HDR -näyttö, videokamera jolla voit kuvata superhidastusvideoita ja paljon muuta. Speksien perusteella uusi Sony on mielenkiintoinen luuri ja haluaisimme kuulla juuri sinulta mitä ja miten sillä voi tehdä. Tottakai haluamme nähdä superhidastusvideolla myös sen tilanteen, jolla hait Sonyn testaajaksi 🙂

 

 

Klikkaa alta Paljastus-sanaa löytääksesi pakolliset lakiläpät.

 

Haku alkaa nyt ja päättyy 4.6.2017 klo 23:56.

 

Onnea kisaan 🙂 

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin videon postanneiden Telia Yhteisön jäsenten joukosta.

 

Videot, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 4.6.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa.

 

Valinta suoritetaan 5.6.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä. Heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa.

 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Sony Xperia XZ Premium). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisällyvpuhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Telian henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Testaa-Sonyn-uusi-lippulaiva-Xperia-XZ-Premium/ba-p/148076
Linkki kopioitu
16 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.