peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Uutta Samsungilta - Galaxy J6 pian markkinoille

Moderaattori
Moderaattori

Uutta Samsungilta - Galaxy J6 pian markkinoille

 

Galaxy J6.PNGSamsung Galaxy J6 -puhelimesta löytyy Supera AMOLED -näyttö.

"Älykästä vastinetta rahoille". Näin mainostaa Samsung heinäkuussa julkaistavaa Galaxy J6 -puhelinta. Kyseessä on helppokäyttöinen ja hintansa veroinen laite hyvillä kameraominaisuuksilla ja suurella akkukapasiteetilla. Galaxy J6 on hyvin samantyyppinen kuin aiemmin keväällä tullut Galaxy A6. Suurin ero löytyy rakenteesta, uusi J6 on tehty polykarbonaattimuovista kun taas A6 runko on alumiinia. 

 

Galaxy J6 -puhelimesta löytyy paljon hienouksia ja toiminteita edullisesta hinnastaan huolimatta. Siinä on kasvojentunnistus sekä sormenjälkitunnistus, jotka tekevät siitä turvallisen mutta silti helppokäyttöisen. 8Mpx etukamerasta löytyy säädettävä salama, jolloin saat selfiet onnistumaan vaihtelevassakin valaistuksessa. Takakamera on tarkkuudeltaan 13Mpx. Viestejä ja postauksia voi personoida leimoilla, kuvaefekteillä sekä AR-tarroilla. Super AMOLED -näyttö varmistaa sen että näyttö pysyy kirkkaana myös ulkona auringonvalossa.

 

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet:

 

  Samsung Galaxy J6
Näyttö: 5,6" HD+ Super AMOLED (720X1480)
Suoritin: OCTA-CORE 1,6Hz (3.0 GT RAM)
Muisti: 32 Gb + Micro SD jopa 256 Gt
Kamera: Etu: 8Mp FF (F/1.9)  + Taka: 13Mp AF (F/1.9)
Käyttöjärjestelmä: Android 8 (Oreo)
Liitännät: Micro USB (2.0), NFC, BT 4.2, GPS
Akku: 3000 mAh
Mitat / Paino: 149.3 x 70.2 x 8.2 mm / 154 g
Muuta: Kasvojentunnistus, Dual SIM, Sormenjälkitunnistus

 

 

Samsung Galaxy J6 on myynnissä verkkokaupassamme ja pääset tilaamaan sen täältä. Laitteen voit ostaa joko kertamaksulla 279 eur tai 12, 24 tai 36 kk maksuajalla. Telia Rahoituksesta on kerrottu tarkemmin sivuillamme. Jos Galaxy J -sarjalaiset kiinnostavat enemmänkin, löydät niistä tarkempaa tietoa Samsungin nettisivuilta.

 

Itseä kiinnostaa erityisesti kameraominaisuudet, kuten leimat, efektit ja säädettävä salama. Mukava nähdä millaisia kuvia noilla ominaisuuksilla saa aikaiseksi. Löytyykö sinulta J -sarjan puhelimia ja mitä tykkäät niistä?

 

 

 

Jiikuusi.PNGSamsung Galaxy J6 värivalikoima voi vaihdella maan mukaan.