Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63876
Kirjoituksia 173958

Esittelyssä Jamo DS4 -Bluetooth-aktiivikaiuttimetHighlighted

Esittelyssä Jamo DS4 -Bluetooth-aktiivikaiuttimet

Moderaattori
Viestejä 240 kpl

Esittelyssä Jamo DS4 -Bluetooth-aktiivikaiuttimet

1/1

Hifitason kuuntelukokemuksia kustannustehokkaalla hinta-laatusuhteellaHifitason kuuntelukokemuksia kustannustehokkaalla hinta-laatusuhteella

 

Jamo DS4 –Bluetooth-aktiivikaiuttimet ovat tehty sinulle, jos haluat nauttia laadukkaasta äänimaailmasta kohtuullisella hinnalla. Näissä kaiuttimissa yhdistyvät valmistajan mukaan tehokas suorituskyky ja tyylikäs muotoilu.

 

 

Laadukas äänentoisto

 

 

Jamo DS4 -Bluetooth-aktiivikaiuttimet on varustettu legendaarisella Jamo-soundilla, joka takaa speksien mukaan erittäin laadukkaan kuunteluelämyksen. Tällä kaiutinparilla saat parannettua laitteittesi, kuten television tai läppärin äänentoistoa. AUX-liitännän ansiosta voit kuunnella musiikkia useista eri äänilähteistä. Bluetoothin ansiosta voit yhdistää kaiuttimet langattomasti esimerkiksi televisioon, tablettiin, läppäriin tai puhelimeen. Laitteessa on myös USB-latausportti. Kaiuttimen päällä olevista painikkeista säädät näppärästi äänenvoimakkuutta ja vaihdat kappaletta.

 

 

Tyylikäs ulkonäkö

 

 

Laadukkaan äänen lisäksi nämä kaiuttimet ovat myös ulkonäkönsä puolesta erittäin tyylikkäät. Minimalistiset nahkalla verhoillut kompaktin kokoiset kaiuttimet ovat kaunis sisustuselementti ja ne sopivat hyvin niin TV-tasolle kuin seinälle kirjahyllyyn. Selkeälinjaiset ja tyylikkäät ämyrit sopivat varmasti sisustukseen kuin sisustukseen. Kaiuttimet on tarkoitettu sisäkäyttöön ja värivaihtoehtoina niistä löytyy musta ja valkoinen. Bluetoothin ansiosta kaiuttimien käyttö ja asettelu omille paikoilleen on myös huomattavasti kätevämpää.

 

 

musiikki.jfif

 

 

Tekniset tiedot

 

  • Teho: 2x18 W, taajuusvaste: 50 Hz–20 kHz
  • Mitat: 178x114x190 mm, paino: 4,2 kg
  • Liitännät: AUX-sisääntulo, Bluetooth
  • Materiaalit: puu ja nahka
  • Mukana tulevat tarvikkeet: kaiutinkaapeli, AUX-kaapeli, virtalähde

 

 

Katso myös:

 

0 tykkäystä
0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.