Kotimainen Suunto 5 tuo motivaatiota niin harrastelijoiden kuin tosissaan treenaavienkin treeneihin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 16 katselukertaa


 


Suunnolta on tullut keväällä 2019 uusi GPS-kello, joka sisältää kaiken, josta hyötyy niin arkiliikkuja kuin aktiivinen harrastaja. Se motivoi ja kannustaa käyttäjäänsä parempiin urheilusuorituksiin. Tämä harjoittelukumppani on varustettu kestävällä akulla ja kattavalla valikoimalla erilaisia urheiluominaisuuksia, joiden avulla pystyt seuraamaan omaa edistymistäsi ja tavoitteitasi. Suunto 5 sisältää jopa yli 80 erilaista urheilutilaa. Lajiprofiileja pystyy myös räätälöimään itse.



Suunto 5 seuraa ympäri vuorokauden aktiivisuuttasi, rasitustasi ja untasi. Näin voit varmistaa, että olet palautunut ja valmis seuraavaan harjoittelukertaan. Voit yhdistää kellon Suunto-sovellukseen, jolloin saat yhteenvedon aktiivisuus-ja palautumistiedoista. Tämän avulla pystyt rytmittämään treenikertasi ja ylläpitämään tasapainon riittävän levon ja harjoittelun välillä. Kello analysoi harjoituksiasi erittäin ammattitaitoisesti ja antaa palautetta, joka ohjaa sinua tulostesi parantamisessa.



Suunto 5 oppii myös tuntemaan käyttäjänsä harjoittelutottumukset. Se mukauttaa harjoittelunohjausta edistymisesi ja tavoitteidesi mukaan, motivoi sinua liikkumaan ja käskee tarvittaessa levätä, kun harjoittelu käy liian raskaaksi. Pitkän akun keston myötä kelloa ei tarvitse kokoajan ladata. Akulle on luvattu jopa 40 tunnin kesto, joka takaa sen, ettei virta pääse loppumaan kesken harjoituksen. Kellossa on älykäs virransäätely, joka vähentää akun turhaa kulumista. Jos akku on vähissä, kello muistuttaa lataamisesta.



Suunto 5 on valmistettu Suomessa ja testattu ankarimmissa pohjoismaisissa olosuhteissa. Kello on ulkonäöllisesti silmää miellyttäviä ja sen virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä myös tyylikkään asusteen ja mukavan arkikäyttöön. Kellon siro muotoilu tekee siitä myös miellyttävän pitää ranteessa öisin.



Suunto 5 on saatavilla Telian verkkokaupasta valkoisena, mustana, tumman punaisena ja tumman harmaana. Kehä on kaikissa ruostumatonta terästä. Värin lisäksi tuotteissa ei ole muita eroavaisuuksia.



Miksi Suunto 5?



- Aktiivinen urheilusuoritusten seuranta ja tallennus - seuraa aktiivisuuttasi 24/7
- Mahdollistaa kuntotason, rasituksen, stressin ja palautumisen seurannan
- Sisältää kattavan lajivalikoiman – jopa yli 80 erilaista urheilutilaa
- Pitkä akun kesto
- Sisäänrakennettu GPS
- Vesitiivis 50 metrin syvyyteen


 


 


Lue lisää: 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa