Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63988
Kirjoituksia 174269

Skagen Falster 2 -älykello on todellinen katseenvangitsijaHighlighted

Skagen Falster 2 -älykello on todellinen katseenvangitsija

Moderaattori
Viestejä 249 kpl

Skagen Falster 2 -älykello on todellinen katseenvangitsija

1/1

Skagen Falster 2 on tyylikäs älykelloSkagen Falster 2 on tyylikäs älykello

 

Skagen Falster 2 -älykello näyttää ulkoisesti aivan tavalliselta rannekellolta. Klassinen ulkokuori kätkee sisäänsä kuitenkin monia älykellon ominaisuuksia, kuten sykkeen mittauksen, aktiivisuuden seurannan, ilmoitusten vastaanottamisen puhelimestasi, Google Assistantin, GPS:n, maksuominaisuuden, sekä paljon muuta!

 

 

Tyylikäs design ja tehokas kokonaisuus

 

Tanskalainen Skagen on tehnyt kellosta veden ja pölyn kestävän. IP67-suojauksen ansioista kello kestää vettä vahingoittumatta jopa 30 minuuttia upotettuna metrin syvyyteen. Kestävät mineraalikiteet suojelevat kelloa naarmuilta ja kolhuilta. Kello on varustettu 24h akun kestolla, sekä tehokkaalla Snapdragon Wear 2100 -prosessorilla ja 512 MB keskusmuistilla, joten se on teknologialtaan viimeistä huutoa ja toimii siten näppärästi ilman turhia viiveitä. Kellon lataus toimii näppärästi magneettisella laturilla.

 

Kello toimii kosketusnäytöllä. Google Play -kaupasta voit ladata haluamiasi sovelluksia.Tämä erittäin siro ja esteettisesti muotoiltu kello pitää sisällään monia älyominaisuuksia: Sykkeen mittauksella voit seurata sykettäsi, aktiivisuuden seurannan avulla pidät kirjaa liikkumisestasi, Google Assistantin puhetunnistuksen avulla voit tehdä monia eri asioita, kuten sanella viestejä, hakea tietoa netistä ja varata vaikka leffaliput. NFC-sirun avulla voit käyttää kelloa lähimaksamiseen ja GPS opastaa sinua navigoinnissa.

 

 

hjk.png 

 

 

Skagen Falster 2 -älykelloja on saatavilla mustana, hopeisena, ruusunkultaisena, sekä ruskeana 299€ ja 329€ hintaan mallista riippuen. Kello on yhteensopiva Android- ja iPhone-puhelinten kanssa.

 

 

Tekniset tiedot 

 

  • Näyttö: 1,19" kosketusnäyttö (resoluutio: 390x390)
  • Yhteydet: Bluetooth, NFC
  • Prosessori: Qualcomm Snapdragon Wear 2100
  • Muisti: 512 Mt RAM
  • Tallenustila: 4 Gt
  • Paikannus: GPS
  • Käyttöjärjestelmä: Wear OS by Google

 

 

opå.png

 

 

 

 

 

Katso myös

 

0 vastausta
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.