Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 123 custom-general.kudos
  • 452 custom-general.replies
  • 15 custom-general.solutions

Uusi Asus Zenfone 6 – kilpailukykyinen haastaja älypuhelinten kärkikastille

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Asus Zenfone 6Asus Zenfone 6

 

Asus ZenFone 6 on tämän kesän uutuustuote, joka tulee haastamaan huippupuhelinten kärkikastia. Laitteesta on saatavilla Asus Zenfone 6, 6+64 hintaan 499€, sekä Asus Zenfone 6, 8+256 hintaan 599€.

 

Pitkäkestoinen akku sekä Androidin parhaimmat ominaisuudet

 

Hinta-laatusuhde on tässä uudessa laitteessa erinomainen. Kilpailukykyisen puhelimen ainutlaatuisuus piilee sen edullisessa hinnassa, jolla kuitenkin saa käyttöönsä viimeisimmän Qualcommin Snapdragon 855 -huippujärjestelmän, joka on tällä hetkellä Androidin parasta tarjontaa. Kilpailijoihinsa verrattuna uudessa Zenfone 6:ssa on pitkäkestoinen 5000mAh akku Quick Charge 4.0 -latauksella, jossa valmistajan mukaan riittää virtaa jopa kahdeksi päiväksi. Tämä jättimäinen akku mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse kantaa laturia mukana vaikka olisit liikkeellä koko päivän. Laitteessa on jopa 8 Gt:n RAM-muistia ja 256 Gt:n tallennustila. Asus ZenFone 6:n ZenUI-käyttöliittymä on myös päivitetty kokonaan vuonna 2019.

 

Valokuvaaminen uudelle tasolle – miksi tyytyä tavanomaiseen

 

Kokonaan uutena lisänä laitteessa on matkapuhelinmarkkinoilla täysin ainutlaatuinen ratkaisu: vapaasti säädettävä Flip Camera, joka mahdollistaa täysin uuden tavan kuvata ja tehdä videoita. Pääkamera on varustettu 48 megapikselillä ja kakkoskamera 13 megapikselillä. Käännettävä kamera on varustettu  Sony IMX586 -kennolla, joka on alan huipputekniikkaa. Tämä kaksoiskameraratkaisu on selkein katseenvangitsija, joka toimii moitteettomasti ja vie valokuvailut uudelle tasolle. ZenFone 6:n kamera toimii saranamekanismilla, joka muuttaa takakameran etukameraksi sekunnissa. Asuksen mukaan kameran mekanismi on tehty todella kestäväksi - se kestää jopa 100 000 käyttökertaa.

 

Asus Zenfone 6:ssa on kattava määrä erilaisia kuvaustiloja, jotka hyödyntävät kameran kääntyvää rakennetta. Kamerassa on omat kuvaustilansa panoraamoille, intervallikuvaukselle, hidastetuille videoille ja henkilökuville. Super Night -tila onnistuu säilyttämään kuvattaessa kohteen värit ja pienemmätkin yksityiskohdat. Tämä ominaisuus mahdollistaa sen, että kamera kuvaa hämärässä todella hyvin. 

 

Asus Zenfone 6 kameraa voi parhaiten hyödyntää panoramakuvauksessa. Valmistajan mukaan kamera ottaa erittäin korkealaatuisia ja tarkkoja kuvia. Asuksen kameraominaisuutta hyödynnetään eritoten erityisessä liikeseurantatilassa, jossa kamera seuraa kuvattavaa kohdetta automaattisesti videota tallennettaessa. Tila toimii Asuksen mukaan mallikkaasti, eivätkä mitkään muut älypuhelinvalmistajat tarjoa vastaavaa.

 

Kääntyvä kamera on Asus Zenfone 6 erikoisuusKääntyvä kamera on Asus Zenfone 6 erikoisuus

 

ZenFone 6:ssa yhdistyy teknillinen ja taiteellinen ammattitaito

 

Plussaa Asus ZenFone 6:ssa on myös nykyaikainen ja tyylikäs muotoilu. Yksi hieno ominaisuus puhelimessa on myös koko paneelin NanoEdge-näyttö, joka takaa tarkan kuvanlaadun. 100 % DCI-P3 väritys takaa sen, että värit näkyvät kirkkaina ja tarkkoina – jopa luonnon valossa.

 

Asus ZenFone 6:ssa laitteen reunat ovat alumiinia, ja se on edestä sekä takaa kokonaan lasia.  Näyttö on suojattu laadukkaalla ja markkinoiden uusimmalla Gorilla Glass 6 -lasilla, joka takaa sen, että laite on kestävä. Puhelimessa on 6,4 tuuman loveton näyttö stereokaiuttimilla sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. USB-C-liitännän toiselta puolelta löytyy kaiutin. Asuksen mukaan myös äänentoisto tässä laitteessa on mitä parhain.

 

 

Katso myös:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta