Esittelyssä Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 48 katselukertaa


 


 


Samsung on juuri julkaissut uudet, täysin langattomat Galaxy Buds Live -kuulokkeet, jotka voit ennakkotilata verkkokaupastamme! Galaxy Buds Live -kuulokkeiden innovatiivisessa muotoilussa on otettu erityshuomioon käyttömukavuus. Täysin langattomat kuulokkeet ovat suunniteltu käytettäväksi vaikka koko päivän ajan. Valmistaja kertoo kuulokkeiden tuntuvat ilmavilta ja avoimilta poiketen tavanomaisista tiiviistä kuulokkeista. Kuuloke ei ole täysin korvassa kiinni, ja voit käyttää niitä ilman erillistä silikonitulppaa. Kuulokkeiden mukana kuitenkin toimitetaan erikseen silikoniset korvasovitteet, mikäli haluat niitä käyttää.


 


Sileä ulkopinta ja pehmeä muotoilu estää kuulokeitta jäämästä kiinni esimerkiksi hiuksiisi tai vaikka silmälaseihisi. Yksittäinen kuuloke painaa ainoastaan 5,6 grammaa. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä hillittyihin hohtaviin väreihin tekee kuulokkeista trendikkään asusteen. Värivaihtoehtoja ovat joko valkoinen, pronssi tai musta.


 


Vaivatonta äänentoistoa aina mukana


 


Pitääksesi kuulokkeitasi huoletta menossa mukana, täytyy akunkin olla riittävän kestävä. Galaxy Buds Live -kuulokkeiden yksi lataus riittää musiikin kuunteluun 5,5 tunnin ajaksi. Latauskotelolla lataat kuulokkeet vielä täyteen kahdesti ilman ulkoista latausta. Tarvittaessa saat myös pikalatauksella ladattua kuulokkeisiin 90 minuuttia kuunteluaikaa 10 minuutissa. Latauskoteloa lataat USB-C-liitänällä tai langattomasti. Kotelon voit myös ladata langattoman virranjaon mahdollistavalla puhelimella, kuten Galaxy S20 -sarjan malleilla.


 


Kuulet sen mitä haluat


 


Aktiivinen kohinanvaimennus vaimentaa taustamelua kuten bussin, lentokoneen tai junan ääntä, päästäen silti läpi ympäristön ääniä, kuten puhetta. Tämä on mukava ominaisuus siinä mielessä, että sinun ei tarvitse poistaa kuulokkeita korvistasi kuullaksesi vaikkapa tärkeän kuulutuksen tai ystäväsi puheen. Samsung kertoo, että voit ongelmitta jutella ystäviesi kanssa, vaikka kuulokkeet korvissa.


 


Galaxy Buds Live -kuulokkeen tyylikäs kuori kätkee sisälleen suuren, peräti 12 millimetrin kokoisen kaiuttimen. Valmistaja kuvailee AKG:n kanssa suunnitellun kaiuttimen äänimaailman olevan vivahteikasta ja täyteläistä. Suuri bassokaiutin ja bassoportti vaikuttavat bassoäänien syvyyteen. Kuulokkeista löytyy lisäksi sisäinen ja ulkoinen mikrofoni, jotka edesauttavat puheluidesi äänenlaatua.


 


Helppoa hallintaa


 


Kuulokkeiden näppärät kosketusominaisuudet tekevät käytöstä valmistajan mukaan helppoa. Kuuloketta koskettamalla voit keskeyttää kuuntelun, siirtyä soittolistalla eteen- tai taaksepäin, tai voit hallita äänenvoimakkuutta. Käytettävyyteen mukavuutta tuo myös kuulokkeiden anturit, jotka tunnistavat eri tilanteita. Kun laitat kuulokkeet korviisi, yhdistyy ne automaattisesti puhelimeesi. Kun sinulla on molemmat kuulokkeet korvissasi, musiikki toistuu stereona ja jos sinulla on yksi kuuloke toistuu musiikki monona. Jos otat kuulokkeet pois, keskeytyy musiikki automaattisesti.


 



 


Tekniset tiedot:


 



  • Puheaika: 5,5 tuntia (latauskotelolla lisäaikaa jopa 19 tuntia)

  • Lataus: Langattomasti (Qi-yhteensopiva) tai johdolla (USB-C)
    Pikalataus: 10 minuutin latauksella jopa 90 minuuttia toistoaikaa

  • Kaiuttimet: Kaksisuuntaiset, basso + diskantti

  • Mikrofoni: 2 x ulkomikrofoni + 1 x sisämikrofoni

  • PUI: Kosketussäätö ja äänenvoimakkuuden säätö

  • Suositushinta: 189 euroa

  • Takuu: 24 kuukautta


 


Tilaa Galaxy Buds Live -kuulokkeet


 


Samsung Galaxy Buds Live -kuulokkeet toimivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Ostopakkauksesta löydät kuulokkeiden lisäksi latauskotelon, latausjohdon, pikaoppaan ja kahdet erikokoiset silikoniset korvasovitteet.


 


Lue myös näistä Samsungin uutuksista:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa