Samsung Galaxy Watch 4 - pieni helpotus arkielämään

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 22 katselukertaa

Kaupallinen yhteistyö Telian kanssa


Samsung Galaxy Watch 4 - ensi fiilikset


 




Sain testiini Samsung Galaxy Watch 4 älykellon, ja olen päässyt tätä käyttämään ja testaamaan nyt muutaman päivän. Joten mitäs ny voin sanoa muutaman päivän perusteella tästä kellosta?


 


Ensivaikutelma on erittäi positiivinen, kello on sopivan kokonen siroon käteeni ja se näyttää myös erittäin hyvältä. Ja se myös tuntuu hyvältä eikä ranneke hinkkaa tai aiheuta esim ihottumaa, mitä minun vanhemman kellon ranneke teki.


 


Samsung Watch 4 on ensimmäinen näin kattava älykello mitä on käyttösäni ollut. Olen ihan yllättyny siitä mihin noin pieni kapistus pystyy. Se seuraa unta, askeleita, kaloreita, stressiä, aktiivisuutta ja paljon muuta. Se toimii loistavasti yhdessä puhelimen kanssa ja voit esim. vaihtaa kappaletta tai musiikin äänen kovuutta kellon avulla ilman että otat puhelimen käteen. Nämäkin asiat ovat vain pintaraapaisua siitä mitä kaikkea kellon kanssa voi tehdä ja mul on vielä paljon asioita mitä en tästä kellosta ole vielä edes kokeillut tai en edes vielä tiedä. Ja monet tähänastisista ominaisuuksista ovat tulleet ihan yllätyksenä. Esimerkiksi kun käytin google mapsia löytääkseni reitin yhteen paikkaan, kello alkoi värisemään. Silloin tajusin että kellosta näkee milloin seuraava käännös tulee, mikä saapumisaika ja aina kun käännös on tulossa, kello värisee ja ilmoittaa käännöksestä.


 




Kello siis toimii yhdessä puhelimen kanssa Galaxy Wearable sovelluksen välityksellä. Käyttäjä voi itse hallinnoida sitä kautta mitä tietoja esim kelloon antaa ja mitkä kaikki ominaisuudet haluaa pitää yllä. Lisäksi voit sovelluksen kautta muokata kellosta omanlaisesi, esimerkiksi millaisen kellokuvan haluat, mitä laattoja haluat näkyviin sekä pika-asetuksia ja paljon muuta. Kaiken tämän pystyt tekemään myös kellolla. 


 



 


Kellolla pystyy tekemään myös paljon muuta, voit vastata puheluihin, soittaa puheluita, kirjoittaa viestejä, laittaa hälytyksiä, käyttää kelloa taskulamppuna pimeässä yms. Ja tärkeä ominaisuus joka helpottaa paljon omaa elämää, kellon avulla voit etsiä puhelimesi ja toisinpäin, jos vaikka kello on hukassa. Kellolla voi oikeastaan tehdä kaikki perustarpeet mitä puhelimellakin, ja mitä tärkeintä, pystyt tekemään kaiken tämän helposti ja vaivattomasti. 


 


Kellon näyttö on myös kehuttava! Se toimii hyvin ja se on sulava eikä töki. Ainakin entisessä älykellossani piti ihan tapella välillä että näyttö vaihtoi näkyvää laattaa, mutta tätä ongelmaa ei ole tässä kellossa. Ja vaikka sormet olisi vähän hikiset treenistä niin hyvin toimii kosketus.


 




Mutta tässä vähän ensifiiliksiä! Paljon vielä opittavaa mihin tämä kello pystyy ja miten se helpottaa omaa aktiivista arkielämää. Seuraavaksi aijon myös tutustua miten kello toimii urheilukellona ja miten kello toimii aktiivisuudenseuraajana yhdessä Samsung Health -sovelluksen kanssa. Mutta näistä ekoista päivistä ei oikeastaan mitää negatiivista sanottavaa. Kattellaa taas 1-2 viikon päästä mitä kaikkea lisää tää kello sisältää!


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa