Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

JAMO s8.png

Jamonin Studio 8 -sarjaan kuuluu Jamo S 801 PM -aktiivikaiutinpari, joka on tarkoitettu sekä stereo että kotiteatteri käyttöön. Jamo S 801 PM on Jamon Studio 8-sarjan pienin kaiutinpari. Jamonin mukaan 8-sarjan kaiuttimissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja kaikissa Jamon Studio 8-sarjan kaiuttimissa on huolellisesti viimeistellyt elementti- ja kotelotekniikat.

 

Jamo S 801 PM -kaiuttimessa on yhden tuuman soft dome diskantti, neljän tuuman bassoelementti ja siihen on mahdollista lisätä myös subwoofer. Subwoofer-ulostulon pitäisi mahdollistaa minkä tahansa aktiivisubwooferin kytkennän. Kaiutinpari on varustettu myös sopivilla liittimillä ja sen saa arvosteluiden mukaan näppärästi yhdistettyä Bluetoothin avulla puhelimeen tai tablettiin. S 801 PM -kaiuttimen mukana tulee kaukosäädin, jonka avulla voit hallinnoida musiikkia ja äänen voimakkuutta. Hillityn tyylikkääksi ja minimalistiseksi kehuttu kaiutin on oivallinen ratkaisu, jos haluat kaiuttimen joka on kompaktin kokoinen ja samalla myös kaunis sisustusesine.

 

801 PM:ää löytyy verkkokaupastamme mustana ja valkoisena. Kaiutin on verhoiltu Jamonin mukaan laadukkaalla sisustuskankaalla joka kiinnittyy pintoihin näppärästi magneetin avulla. Tämän ansiosta kaiuttimien etukankaat on helppo irrottaa tarpeen vaatiessa. Skandinaavista muotoilua edustavien kaiuttimien rakenteessa yhdistyy kauniit puiset yksityiskohdat ja kankainen materiaali.

 

 

Jamo musta.png

 

 

Tekniset tiedot

 

  • Toistoalue: 76Hz – 26 kHz
  • Herkkyys: 85db
  • Tehokesto: 60/120 W
  • Diskantti: 1”
  • Bassoelementti: 4”
  • Liitännät: Optinen, AUX-in, USB, subwoofer out
  • Mitat: korkeus 285 mm x leveys 156 mm x  syvyys 163 mm

 

Jamo valkoinen.png

 

Katso myös:

 

 

 

 

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Jamo-S-801-PM-aktiivikaiuttimet/ba-p/192775
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇