Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Redmi9Ckansi.png

 

Xiaomi toi markkinoille uuden Redmi 9C -älypuhelimen ja nyt tämä uutuus on saatavilla meiltä. Redmi 9C sijoittuu edullisiin puhelimiin ja onkin erittäin varteenotettava vaihtoehto muiden alemman hintaluokan puhelinten joukossa. Laite sisältää kaksoiskameran ja suuren 6,53 tuuman HD+ -näytön. Puhelimesta löytyy myös todella suuri akku, joka mahdollistaa puhelimen pitkäaikaisen käytön. Redmi 9C on saatavilla kolmessa eri värissä: Oranssina, sinisenä ja mustana. Käyn tässä artikkelissa tarkemmin läpi kyseisen puhelimen ominaisuuksia.

 

Kaksoiskameralla ammattimaisia kuvia

 

Xiaomi Redmi 9C -puhelimessa on tekoälyllä varustettu kaksoiskamera. Valmistajan mukaan kameralla otetuissa kuvissa on eloisat värit, kuvat ovat teräviä ja selkeitä. Pääkameralla nappaatkin kuvat 13 megapikselin tarkkuudella. Sen lisäksi laitteesta löytyy 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysanturi. Xiaomin mukaan syvyysanturi mahdollistaa hyvät ja ammattimaiset muotokuvat. Makrokameralla saat otettua kuvia eri kohteista todella läheltä. Kamera on sijoitettu puhelimen takaosassa vasempaan yläreunaan. Kamerakehyksestä löytyy myös LED-salama. Etukamera on sijoitettu pisaraloveen näytön yläosaan. Etukamerassa on 8 megapikseliä ja erikoisuutena puhelimesta löytyy Palm Shutter -toiminne, joka valmistajan mukaan helpottaa selfieiden ottoa. Voit käynnistää selfie-ajastimen näyttämällä kämmentäsi kameralle ja sen jälkeen puhelin nappaa automaattisesti sinusta kuvan.

 

Redmi 9C on varustettu 6,53 tuuman Dot Drop -näytöllä, joka valmistajan mukaan tarjoaa upean video- ja pelikokemuksen. Näytössä on myös vähennetty haitallista sinivaloa, joten voit käyttää puhelinta pidempiäkin aikoja ilman, että silmäsi rasittuvat. Redmi 9C -puhelimesta löytyy todella suuri, 5000 milliampeerin akku. Suuri akku mahdollistaa pitkäaikaisen käytön ja valmistaja lupaa, että puhelimella voit esimerkiksi kuunnella musiikkia jopa 167 tuntia ja pelata pelejä 10 tuntia. Xiaomi kertoo, että puhelin sisältää erityistä teknologiaa, joka pidentää puhelimen käyttöikää sekä optimoi puhelimen lataamisen.

 

Puhelimesta löytyy suorittimena tehokas Helio G35-prosessori, joka valmistajan mukaan tarjoaa luotettavan suorituskyvyn sekä viiveettömän käyttökokemuksen. Xiaomin mukaan suoritin on optimoitu keskeytyksettömään pelaamiseen ja sujuvaan päivittäiseen käyttöön. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 9 + EMUI 11. Redmi 9C -puhelimesta löytyy myös NFC, joka mahdollistaa esimerkiksi nopean ostosten maksamisen. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen takaosaan, joka valmistajan mukaan helpottaa käyttöä. Sormenjälkilukijan lisäksi Redmi 9C:ssä on kasvojentunnistus.

 

Redmi 9C Oranssi malli.png

Tekniset tiedot:

 

Näytön koko: 6,53"

Resoluutio: 720 x 1600 (HD+)

Etukamera: 5 megapikseliä

Etukameran ominaisuudet: f/2.2, FOV 77,8°, muotokuvaselfiet

Takakamera: 13 MP pääkamera + 2 MP syvyyssensori

Takakameran ominaisuudet: Pääkamera: f/2.2, AF, FOV 75,2°, 2 MP syvyyssensori: f/2.4, single flash, kaleidoskooppiefektit

Tallennustila: 64 Gt

Suoritin: MediTek Helio G35

Suorittimen teho: 2,3 GHz kahdeksanydinsuoritin

Mitat: 165 x 77 x 9 mm

Paino: 196 g

Käyttöjärjestelmä: Android 9 + EMUI 11

Keskusmuisti: 3 Gt

Muistikorttipaikka: Kyllä

Muistikortin max kapasiteetti: 512 Gt

Sim-kortti: Nano-SIM

Dual SIM: Kyllä

IP-luokitus / suojaus: Ei Liittimet: Micro-USB + 3,5 mm kuulokeliitäntä

Bluetooth: 5.0

Verkko: 4G+ / 4G / 3G/ 2G

Paikannus: GPS, A-GPS, GLONASS

Sormenjälkitunnistin: Kyllä

Kasvojen tunnistin: Kyllä

Langaton lataus: Ei

Akku: 5000 mAh

 

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin ja käyttöohjeen.

 

Tilaa Xiaomi Redmi 9C

 

Mitä mieltä olet tästä uutuudesta? Kommentoi alle!

 

Lue lisää:

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Xiaomi-Redmi-9C-Edullinen-puhelin-suurella-akulla/ba-p/212190
Linkki kopioitu
3 kommenttia 👇