Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy A03 Telia.jpg

 

Samsungin Galaxy A-sarja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suosituimpana älypuhelinmallistona. Sen suosion taustalla on varmasti laaja valikoima, sekä hyvä hinta-laatusuhde. Lippulaivamalleja edullisemmasta hinnastaan huolimatta, A-sarjan puhelimet pitävät sisällään kaikki nykypäivän tarpeelliset ja toivotuimmat ominaisuudet kuten kestävän akun, hyvän suorituskyvyn sekä kilpailukykyiset kameraominaisuudet.

 

Yksi A-sarjan uusimmista tulokkaista on Samsung Galaxy A03 -älypuhelin. Se on tämän hetken edullisimpia malleja, ja soveltuu hienosti esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi. Kurkataan tässä artikkelissa lisää mitä uusin Galaxy A03-malli pitääkään sisällään. 

 

Galaxy A03 -puhelimen ulkomuoto ja tärkeimmät ominaisuudet

 

Samsung Galaxy A03 -puhelin on ulkomuodoltaan hyvin perinteisen, nykypäivän älypuhelimen näköinen. Sen 6,5 tuuman Infinity-V LCD-näyttö ylettää lähes laitteen reunoille saakka maksimoiden näin näyttökoon, mutta minimoiden itse laitteen rungon koon. Etukameralle on varattu näytöstä pieni pehmeästi muotoiltu lovi, ja takapuolelta löytyvä kaksoiskamera on sijoitettu laitteen vasempaan yläkulmaan omaan kamera-alueeseensa. Puhelimen näyttö on tarkkuudeltaan HD+, ja laitevalmistajan mukaan se mahdollistaa sinulle intensiivisen ja terävän katselukokemuksen eläväisillä väreillä. Galaxy A03 -puhelimen sisuksissa hyrrää kahdeksan ytiminen octa-core -suoritin, joka tekee puhelimesta tehokkaan sen kyetessä moniytimisyytensä ansiosta pyörittämään useita ohjelmia rinnakkain. Suorittimen 1.6 GHz kellotaajuus kertoo puolestaan kuinka monta tilanvaihdosta suoritin suorittaa sekunnissa.

 

Galaxy A03 -puhelimessa on huomioitu myös tuntuma, sillä sen alle sentin paksuuden ja mattapintaisen taustan ansiosta puhelin pysyy paremmin kädessä, eikä luiskahda otteesta helposti. Takakuoren hienoinen kuviointi mahdollistaa myös pitävämmän otteen. Puhelimessa on käyttömuistia 4 Gt, ja sisäistä tallennustilaa 64 Gt. Jos tykkäät ottaa paljon kuvia tai latailla monia sovelluksia, tallennustila saattaa tulla pian täyteen. Ei kuitenkaan hätää, sillä puhelimesta löytyy myös paikka microSD-muistikortille, jolla saat tallennustilaa lisää jopa yhteen teraan asti. Tietosi pysyvät puhelimella turvassa esimerkiksi kasvojen tunnistus -toiminteen avulla, jota ei kaikissa tämän hintaluokan puhelimissa ole saatavilla. 

 

Kaksoiskamera mahdollistaa terävät ja taustasta erottuvat otokset

 

Samsung Galaxy A03 -puhelimessa on kaksi takakameraa, joilla saat taltioitua laitevalmistajan mukaan tarkkoja ja teräviä kuvia mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Toinen takakameroista on 48 megapikselin takakamera f/1,8 aukkoluvulla, ja toinen kamera 2 megapikselin syvyyskamera f/2,4 aukkoluvulla. Aukkoluku kertoo miten paljon valoa kennolle pääsee. Hyvänä muistisääntönä on, että mitä pienempi aukkoluku, sen parempi kamera. Syvyyskamera mahdollistaa esimerkiksi tarkennettuja muotokuvia siten, että saat sumennettua taustan jolloin  itse kuvauskohde pomppaa paremmin esiin. Tällaista tehostettu kutsutaan Samsungin laitteissa nimellä Live Focus. Live Focusta voit hyödyntää myös selfietä ottaessasi. Galaxy A03 -puhelimessa on viiden megapikselin etukamera, ja Live Focus -toiminteen lisäksi myös Smart Beauty -ominaisuus auttaa sinua onnistumaan otoksissasi.

 

 

Galaxy A03 -puhelimessa on yhteensä kolme kameraa: yksi edessä, ja kaksi takana.Galaxy A03 -puhelimessa on yhteensä kolme kameraa: yksi edessä, ja kaksi takana.

 

Tehokas akku mahdollistaa monipuolisen viihteen 

 

Samsung Galaxy A03 -puhelimessa on hintaansa nähden todella tehokas 5000 mAh:n akku. Se kestää pitkään, mutta virran loppuessa se on myös nopeasti ladattavissa takaisin täyteen Micro-USB-liitännän laturilla. Kestävästä akusta on varmasti iloa etenkin pidemmillä reissuilla, jos innostut kuuntelemaan puhelimellasi esimerkiksi musiikkia tai katselemaan elokuvia. Kuulokkeet voit liittää puhelimeen vaikkapa bluetoothilla, tai perinteisellä 3,5 mm audioliitännällä. Dolby Atmos -äänentoisto mahdollistaa laitevalmistajan mukaan täydellisen uppoutumisen musiikkiin ja elokuviin, sillä se auttaa viemään kuulijan tapahtumien keskipisteeseen. Galaxy A03 -puhelimessa on myös Full Cinematic Format -kuvasuhde, joka tarjoilee puolestaan hyvän alustan elokuvien katselulle, sekä pelaamiselle. 

 

Samsung Galaxy A03 -puhelin on nyt tilattavissa verkkokaupastamme! Värivaihtoehtoina ovat musta, punainen ja sininen.

 

Tekniset tiedot

 

Näyttö: 6,5" LCD-näyttö, PLS TFT -tekniikka, Infinity V

Resoluutio: 720 x 1600 (HD+) 

Etukamera: 5.0 MP

Takakamerat48.0 MP + 2.0 MP

Videokuvaus: FHD (1920 x 1080) @30fps

Keskusmuisti: 4 Gt

Tallennustila: 64 Gt

SIM-kortti: Nano-SIM

Dual-SIM: Kyllä

Käyttöjärjestelmä: 

Suoritin: Octa-core, kellotaajuus 1.6 GHz

Akku: 5000 mAh

Mitat: 166.6 mm x 75.9 mm x 9.2 mm

Paino: 199g

 

 

Tilaa Samsung Galaxy A03

 

Lue lisää:

 

 

 

 
SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-A03-edullinen-alypuhelin-kilpailukykyisilla/ba-p/237549
Linkki kopioitu
9 kommenttia 👇