Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62913
Kirjoituksia 171931

Chapamobile palvelumaksutHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2020
Kirjoituksia: 1
1/3

Chapamobile palvelumaksut

Hei,

Uusimmassa puhelinlaskuerittelyssä oli poikani liittymä tehnyt laskun mukaan puheluita 17115 -numeroon, mutta näitä ei todellisuudessa ole tehty, tarkistin lokitiedon. Huhtikuussa poikani oli vahingossa soittanut ja keskusteltiin asiasta eikä hän ole sen jälkeen soittanut. Miten tämä on mahollista ja miten tuosta pääsisi eroon jos on jokin virus? Puhelinlasku oli 70 euroa. Puhelimessa ei ole epämääräisiä sovelluksia. 

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Velho
Velho
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 2 323
2/3

Vs: Chapamobile palvelumaksut

Hei. Tuskin on mikään virus. Tuo Capamobile on ollut rahastamassa Suomalaisia jo kymmenisen vuotta. Voi yrittää neuvotella Chapamobilen kanssa, mitätöivätkä alaikäisen tekemän tilauksen.

 

Vastaisuudessa kannattaa kytkeä liittymään vähintään aikuisviihde- ja ajanviete-estot (P3) ja se onnistuu Telian itsepalvelusta. Tuo estää mahdolliset uudet laskutusyrityksetkin.

Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 390
3/3

Vs: Chapamobile palvelumaksut

Hei @jenskilei ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Tuossa @Purnipsi jo hyvin avasikin aihetta. Täältä kuluttajaneuvonnasta voi saada myös vinkkiä miten asiaa hoitaa : https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/lapsi-kuluttajana/markkinointi...