Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66708
Kirjoituksia 180085

Liigan ePlayoffs - Virtuaalista jääkiekkoviihdettä parhaaseen katseluaikaanLiigan ePlayoffs - Virtuaalista jääkiekkoviihdettä parhaaseen katseluaikaan

SaJoonas
Moderaattori
Viestejä 573 kpl

Liigan ePlayoffs - Virtuaalista jääkiekkoviihdettä parhaaseen katseluaikaan

1/3

Liiga eplayoffs.png

 

Liiga-kausi päättyi tänä vuonna ennenaikaisesti koronavirusepidemian vuoksi. Nyt sinulla on kuitenkin upea mahdollisuus nauttia virtuaalisesta jääkiekkoviihteestä parhaaseen katseluaikaan, sillä lanseeraamme ePlayoffsit yhdessä Liigan kanssa. ePlayoffsit pelataan NHL 20 -konsolipelillä ja otteluparit on jaettu Liigan runkosarjasijoitusten perusteella. Mukana ovat kaikki 10 playoffseihin selviytynyttä joukkuetta ja ottelusarjat ratkotaan 1vs1 -pelitilassa paras kolmesta -menetelmällä.

Liiga-kauden pelaamatta jääneitä pudotuspelejä on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia. Ammattijääkiekkoilijoista mukana ovat muun muassa vuoden 2019 MM-joukkueessa pelannut, kultaa Suomelle tuonut Harri Pesonen  sekä rapakon takana AHL-liigassa kiekkoilevat Joni Tuulola ja Joona Luoto. Muilla toimialoilla ansioituneita ePlayoffs-pelaajia ovat huippukokki Teemu Laurell ja muusikko-näyttelijä Sami Hintsanen.

Liigan ePlayoffsit näytetään Telia Esports Seriesin toimesta. Voit seurata otteluita MTV-palvelussa, C Morella ja Telia TV:n extra-kanavalla tiistaisin ja lauantaisin 8. huhtikuuta alkaen. Noin kahden tunnin mittaiset, selostetut ottelulähetykset alkavat klo 18. Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa näet myös Telian Liiga-lähetyksistä tuttuja kasvoja. Finaalilähetys nähdään 25. huhtikuuta ja se on katsottavissa edellä mainittujen kanavien lisäksi Subilla klo 16 alkaen.

 

Liigan ePlayoffsien aikataulu ja joukkueiden edustajat

 

Otteluaikataulu:

 

8.4. Playoffsien ensimmäinen kierros

11.4. Neljännesfinaalit

15.4. Neljännesfinaalit

18.4. Semifinaalit

22.4. Semifinaalit

25.4. Finaali ja pronssiottelu

 

Joukkueiden edustajat:

 

HIFK: Tuukka Ritokoski

HPK: Joni Tuulola

Ilves: Sami Hintsanen

JYP: Harri Pesonen

KalPa: Eetu Sopanen

KooKoo: Sasu Toikka

Kärpät: Miikka Kolehmainen

Lukko: Teemu Laurell

Tappara: Joona Luoto

Ässät: Iiro Vehmanen

 

 

Mitä ajatuksia Liigan ePlayoffsit herättää sinussa? 🙂

Vastaa
2 vastausta

KaMu2020
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

2/3

Toi et Iikka Kangasniemi on IFK:n edustaja on varmaan aprillipila?

Vastaa
0 tykkäystä

SaJoonas
Moderaattori
Viestejä 573 kpl

3/3

@KaMu2020 Hehe, olit tarkka. HIFKin osallistujana on Tuukka Ritokoski 🙂

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.