Liigan ePlayoffs - Virtuaalista jääkiekkoviihdettä parhaaseen katseluaikaan

  • 31 March 2020
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


 


Liiga-kausi päättyi tänä vuonna ennenaikaisesti koronavirusepidemian vuoksi. Nyt sinulla on kuitenkin upea mahdollisuus nauttia virtuaalisesta jääkiekkoviihteestä parhaaseen katseluaikaan, sillä lanseeraamme ePlayoffsit yhdessä Liigan kanssa. ePlayoffsit pelataan NHL 20 -konsolipelillä ja otteluparit on jaettu Liigan runkosarjasijoitusten perusteella. Mukana ovat kaikki 10 playoffseihin selviytynyttä joukkuetta ja ottelusarjat ratkotaan 1vs1 -pelitilassa paras kolmesta -menetelmällä.

Liiga-kauden pelaamatta jääneitä pudotuspelejä on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia. Ammattijääkiekkoilijoista mukana ovat muun muassa vuoden 2019 MM-joukkueessa pelannut, kultaa Suomelle tuonut Harri Pesonen  sekä rapakon takana AHL-liigassa kiekkoilevat Joni Tuulola ja Joona Luoto. Muilla toimialoilla ansioituneita ePlayoffs-pelaajia ovat huippukokki Teemu Laurell ja muusikko-näyttelijä Sami Hintsanen.

Liigan ePlayoffsit näytetään Telia Esports Seriesin toimesta. Voit seurata otteluita MTV-palvelussa, C Morella ja Telia TV:n extra-kanavalla tiistaisin ja lauantaisin 8. huhtikuuta alkaen. Noin kahden tunnin mittaiset, selostetut ottelulähetykset alkavat klo 18. Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa näet myös Telian Liiga-lähetyksistä tuttuja kasvoja. Finaalilähetys nähdään 25. huhtikuuta ja se on katsottavissa edellä mainittujen kanavien lisäksi Subilla klo 16 alkaen.


 


Liigan ePlayoffsien aikataulu ja joukkueiden edustajat


 


Otteluaikataulu:


 


8.4. Playoffsien ensimmäinen kierros


11.4. Neljännesfinaalit


15.4. Neljännesfinaalit


18.4. Semifinaalit


22.4. Semifinaalit


25.4. Finaali ja pronssiottelu


 


Joukkueiden edustajat:


 


HIFK: Tuukka Ritokoski


HPK: Joni Tuulola


Ilves: Sami Hintsanen


JYP: Harri Pesonen


KalPa: Eetu Sopanen


KooKoo: Sasu Toikka


Kärpät: Miikka Kolehmainen


Lukko: Teemu Laurell


Tappara: Joona Luoto


Ässät: Iiro Vehmanen


 


 


Mitä ajatuksia Liigan ePlayoffsit herättää sinussa? :)


2 kommenttia

Toi et Iikka Kangasniemi on IFK:n edustaja on varmaan aprillipila?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@KaMu2020 Hehe, olit tarkka. HIFKin osallistujana on Tuukka Ritokoski :)

Vastaa