Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

HBO MAX telia Yhteisö.jpg


*PÄIVITETTY 1.4.2022!*

HBO Max -suoratoistopalvelu on nyt tilattavissa! Tiedotamme vielä erikseen kaikkia nykyisiä HBO Nordic -asiakkaitamme myös sähköpostitse.

 

Pääset tilaamaan HBO Maxin nettisivuiltamme. Jos sinulla on HBO Nordic -palvelu käytössäsi, muistathan irtisanoa sen Minun Telian kautta ennen Maxin tilaamista. Katselu tapahtuu HBO Max -sovelluksen kautta, ja palvelun hallinnointi onnistuu Telia Dot -sovelluksella

 

Täältä löydät vielä lisätietoa eri katselutavoista, sekä vastauksia muihinkin mieltä askarruttaviin kysymyksiin HBO Maxiin liittyen.


Mitä eroa on HBO Nordicilla ja HBO Maxilla? 

 

HBO:n brändätyt ensi-illat näkyvät HBO Nordic -palvelussa jatkossakin eikä sisältöjä tulla vähentämää, päinvastoin sisältöä lisätään syksy mittaan. Uutena ominaisuutena saadaan elokuvateattereiden uutuusleffoja (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaan jo 45 päivää ensi-illan jälkeen. Sen sijaan uudet HBO Max originals -brändätyt ensi-illat ja vanhemmat kirjastosisällöt näkyvät vain HBO Max:ssa. 

 

Palvelussa jo olevat suosikkisarjat säilyvät ja myös niiden uudet tuotantokaudet lisätään. Lastenohjelmien kattava Toonix-kirjasto säilyy ennallaan. Sisällöistä ja hinnoista kerromme vielä myöhemmin tarkempia tietoja kun niitä saamme. 

 

HBO Nordic -ohjelmakirjasto on poistettu uusmyynnistä kaikista myyntikanavista tiistaina 8.3. Muutos ei ole koskenut voimassa olevia paketteja, vaan ne jatkuvat normaalisti:

Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy toistaiseksi ennallaan.

 

 

Lue myös: 

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/HBO-Max-suoratoistopalvelu-nyt-tilattavissa/ba-p/228822
Linkki kopioitu
173 kommenttia 👇