Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uusi Telia TV Android -boksi.jpg

 

Uusi Telia TV -digiboksi Android TV -käyttöjärjestelmällä on ilmestynyt! 

Uusi boksi, mallinimeltään DV8919 pohjautuu Googlen Android TV -käyttöjärjestelmään. Sen myötä voit ladata kyseiselle boksille juuri niitä sovelluksia ja suoratoistopalveluita, mitä eniten käytät ja joita eniten tykkäät katsella. Lisäksi valmiina esiasennettuna löydät boksilta C Moren, MTV-palvelun, Netflixin, Youtuben, Yle Areenan sekä Teksti-TV:n.

 

Jo tekemämme tuore tutkimus osoittaa, että me suomalaiset nautimme yhä enemmän viihteestä suoratoistona silloin kun se itselle parhaiten sopii. Uudistunut Telia TV -boksimme vastaa loistavasti tähän tarpeeseen, sillä sen myötä saat televisioosi kattavat suoratoistopalvelut ja viihdesisällöt peruskanavien ja leffavuokraamon lisäksi.

 

Mitä muuta uusi boksi pitää sisällään ja mitä se tuo saatavillesi?Kurkataan tässä artikkelissa sen ominaisuuksia hieman tarkemmin.

 

Telia TV -boksi mahdollistaa monipuolisesti sisältöjä erinomaisella kuvanlaadulla

 

Telia TV -palvelu mahdollistaa nyt kotiisi kokonaisen viihdekeskuksen. Voit katsella sen kautta meiltä tilaamiasi maksukanavia ja kanavapaketteja, sekä tietenkin palveluun mukana kuuluvia peruskanavia erinomaisella kuvanlaadulla. Voit toki boksin kautta katsella muitakin suoratoistopalveluja joita ei meidän valikoimissamme ole, kunhan kyseisen suoratoistopalvelun sovellus on ladattavissa Telia TV -boksin Google Play -sovelluskaupasta, ja tilaat sen tunnukset suoraan palveluntarjoajalta.

 

Tarvitset Telia TV -digiboksin lisäksi myös nettiliittymän, mutta se voi olla millainen laajakaistaliittymä tahansa ja keneltä tahansa palveluntarjoajalta. Boksin voit yhdistää nettiin joko langattomasti Wi-Fi:llä tai suoraan verkkokaapelilla reitittimestä tai modeemista. Muitakin hyviä vinkkejä uuden boksin käyttöön ja käyttöönottoon löydät asiakastuki-sivustoltamme.

 

Voit katsoa tilaamiasi sisältöjä samanaikaisesti kolmelta eri laitteelta, jos otat käyttöösi digiboksin lisäksi myös tilaukseesi kuuluvan maksuttoman Telia TV -sovelluksen. Sovellusta voi nimittäin katsella kahdelta eri laitteelta yhtäaikaisesti. Boksi toimii lisäksi saumattomasti yhdessä Telia TV -sovelluksen kanssa. Voit siis katsella esimerkiksi tekemiäsi tallennuksia kummalla palvelulla vain, tai voit vaikkapa aloittaa ohjelman katselun boksilta, ja jatkaa sitä myöhemmin sovelluksesta. Telia TV -sovellus on käytössäsi myös EU-maissa reissatessasi, eli suosikkiohjelmat kulkevat kätevästi mukana vaikkapa lomamatkoilla ja työreissuillakin. Ja mikään ei myöskään estä sinua ottamasta uutta Telia TV -boksia mökille mukaan - kunhan siellä on vain nettiyhteys käytössäsi.

 

Suoratoistopalveluiden ja kanavapakettien ehdoton etu tavalliseen television katseluun nähden onkin juuri niissä piilevä vapaus: vapaus valita ohjelma ja vapaus valita, milloin ja missä sitä katsoo. Ne mahdollistavat myös lempisarjojen sarjamaratonit tai voit katsoa kerralla koukuttavan uutuussarjan alusta loppuun asti, kunhan sarjan kaikki jaksot on vain jo julkaistu.

 

Telia TV -boksin tarkemmat ominaisuudet

 

Uusi DV8919-digiboksi on ulkomuodoltaan pienikokoinen ja sopii varmasti hyvin kaikenlaisiin olohuoneisiin ja muihin tiloihin, joihin kaipaat lisää viihdettä. Palvelun mukana toimitetaan lisäksi bluetooth-kaukosäädin, jolla voit jatkossa ohjata myös televisiotasi. Lisäksi boksista löytyy sisäänrakennettu Chromecast, sekä Google Assistant -ääniohjaus. Telia TV DV8919 -digiboksissa on valmius tuottaa UHD-laatuista kuvaa, eli tulevaisuudessa UHD-lähetysten yleistyessä, boksi on varmasti yhä ajan hermoilla. Telia TV -palvelun hintaan sisältyy myös ikuinen takuu boksille, mikä tarkoittaa sitä, että jos boksiin tulee jotakin vikaa silloin kun palvelu on sinulla tilattu ja voimassa, niin tarvittaessa vaihdamme sen toiseen.

 

Peruskanavien ja tilaamiesi sisältöjen lisäksi Telia TV -boksista löytyy myös Telia TV -vuokraamo. Vuokraamo on tuttu palvelu ja ominaisuus myös aiemmilta digibokseiltamme. Löydät sieltä kattavan valikoiman niin vanhoja klassikoita, kuin uutuuselokuviakin. Leffan vuokraus veloitetaan samalla laskulla kuin itse Telia TV -palvelukin, eli sen käyttö on kokonaisuudessaan helppoa ja vaivatonta. Jos haluat päästä tallentamaan peruskanavilta mieliohjelmiasi, voit tilata käyttöösi myös erillisen tallennuspalvelun.

 

Uusi Telia TV -digiboksi on kooltaan pieni, mutta sisällöltään monipuolinen koko perheen viihdekeskus.Uusi Telia TV -digiboksi on kooltaan pieni, mutta sisällöltään monipuolinen koko perheen viihdekeskus.

Telia TV -palvelun kehitystiimiläinen @LuMaria onkin avannut jo keskustelun uudistuneen Telia TV -boksin osalta. Voit kertoa, kysellä ja keskustella lisää ketjussa, miltä uusi digiboksi vaikuttaa! 

 

Lue lisää:

 

 

 

 
SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Uusi-Telia-TV-digiboksi-Android-TV-kayttojarjestelmalla-tuo/ba-p/234712
Linkki kopioitu
15 kommenttia 👇