Ensikokemukset Marshall Londonista!

  • 16 November 2021
  • 19 kommenttia
  • 59 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10285 kommenttia

 


Nyt se on täällä!! Sain tänään hyppysiini Marshallin aluevaltauksen älypuhelinmaailmaan, London-musapuhelimen!


 


 


Kuvasimme heti nopsaan lyhyen unboxingin, tsekatkaas tämä alkuun.


 



 


Ensivaikutelma on se että London on taattua Marshall-kamaa, jo pelkkä pakkaus materiaaleineen tuntuu laadukkaalta. Laite ja varusteet on pakattu ehkä vähän turhankin hyvin, tällainen laitefriikki kuin minä en meinaa malttaa avata pakkauksia siististi ja rauhallisesti vaan kaikki kuoret tekee mieli repiä auki jotta näkee mitä sieltä löytyy :)


 


Ja sieltähän löytyy siisti kompaktin kokoinen puhelin. Koko on sitä luokkaa että ainakin omaan käteen tämä on yhdellä kädellä käytettävä luuri. Takakuori ja sekä puhelimen sivuosat on verhoiltu Marshall-henkisesti nahalla (ei aitoa nahkaa kuitenkaan). Painikkeet ovat laadukkaan tuntuiset ja varsinkin laitteen volume-näppäin on mallia heavy duty - ihan oikea rulla! Äkkiseltään oudon näköinen on puhelimen yläreuna, siellä kun on tuplaliitäntä kuulokkeita/mikkiä varten :)


 



 


Näyttö on tarkka ja se reagoi tarkasti sekä herkästi painalluksiin. Tärkeä asia joka vaikuttaa käytettävyyteen.


 


London on yllättävänkin kevyt, ehkä omaan makuun jopa liian kevyt mutta toisaalta keveys on plussaa koska silloin sitä ei niin huomaa taskussa jne.


 


Marshall Londonhan on musaluuri ja minulla on täysin vielä testaamatta se mihin tämä laite on tehty - raporttia ja videota luvassa myöhemmin siitä miltä tämä oikein kuulostaa! Jos peilataan vähääkään siihen millainen valmistaja Marshall on niin voin kuvitella kuinka hienolta musa kuulostaa Londonilla kuunneltuna!


 


Seuraa Londonin myynninaloitusta Soneran sivuilta, sieltä löydät myös Londonin tekniset tiedot --> linkki


 



 


EDIT1: Perustin oman käyttökokemukset -ketjun ja se löytyy täältä --> linkki.


 


EDIT2: Nyt reilun viikon käytön jälkeen puhelimen äänenlaatu vakuuttaa. Kuvasin videon jossa demoan kuinka hyvä ääni Londonissa oikein on, verrattuna tavalliseen puhelimeen ja sen kaiuttimeen.


 



19 kommenttia

Kunniamerkki +14

On se kyllä komia, ei siitä pääse mihinkään!


 


Eikös nuo paketin mukana tulevat napit pitäis olla ihan keskitasoa pätevämmät in-earit? Eli laatikosta valmis setti musankuunteluun. Näyttää olevan ulkoisesti Marsun tyylille uskollinen ja kullanvärinen volume-rulla on kyllä hyvä silaus tuohon laitteeseen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jep, näin olen antanut itsenikin ymmärtää. Harmi että vielä en ole päässyt kuuntelemaan miltä London kuulostaa mutta myöhemmin tänään kyllä :)


 


London on kyllä tosiaan niin Marshallia kuin olla ja voi, tykkään designistä kaikkinensa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt on jonkin verran musankuuntelua takana ja nuo mukana tulevat korvanapit ovat ensinnäkin hyvä-ääniset niin ne on myös hyvin muotoillut joten ne pysyvät hyvin korvissa eivätkä ne myöskään purista/paina korvia mitenkään. En ole ollut tähän asti korvanappien ystävä mutta nämä olivat kyllä mukava positiivinen yllätys.


 


Vertailin Londonia kahteen muuhun puhelimeen ja täytyy sanoa että Londonin kaiuttimen ääni todellakin on omaa luokkaansa! Nyt ei tarvi enää erillistä kaiutinta jos mielii kuunnella vaikka porukalla musaa. Ääni on todella puhdas ja selkeä, bassotoistoltaan neutraali. Kuulokkeiden kautta kuunnellessa, varsinkin jos ruuvasin equa niin niiden kautta bassotoiston saa muhkeaksikin. Ja vaikka säätäisikin bassoa isommalle niin ääni ei puuroudu isommallakaan volumella joka kielii siitä että Londonissa riittää potkua isommillekin äänenpaineille.t


 


Testeissä kuuntelin musiikkia Spotifyn kautta parhaimmalla laadulla sekä muutamia netistä löytyviä isolla bitratella olevia testibiisejä.


 


Kyllä musapuhelin todellakin on musapuhelin :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Perustin oman käyttökokemukset -ketjun --> linkki, sinne vaan kaikki Londonin omistajat kertomaan millainen laite on oikein kyseessä 🙂 Kirjoitin itsekin pari riviä lisää kokemuksia sekä lisäsin muutamia kuvia Londonista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Päivitin aloitusviestiä, lisäsin sinne uuden Youtube-videon jossa demotaan Londonin äänenlaatua :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kyllä noissa oli ihan selvä ero äänenlaadussa :smileywink:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Vaikuttaa, että Marshallissa on päästy eroon "peltipurkkimaisesta" kumusta. Hyvä, hyvä!

Sen verran ehdin juuri itsekin kokeilla musiikinkuuntelua että avasin marsulla ja iphonella spotifysta saman biisin soimaan, kuuntelin hetken toisella ja sitten toisella: ero on huikea marsun hyväksi!

Joskus olen autotallissa mp:n kanssa puuhastellessa joutunut pistämään iphonen putkeen että kuuluisi paremmin (poikani väsäsi vanhasta metallisesta pölynimurin putkesta mulle kajarin talliin, sahasi putkeen iphonelle kapean kolon, olette varmaan muut sellaisia viritelmiä nähneetkin netissä ja meillä se toimi hyvin lisäten kännyn musatoistoon kivasti volyymia) mutta marsu ei taida sellaista tarvita.

Huomenna testaan nappikuulokkeet hölkkälenkillä eli pysyykö hyvin korvissa ja kuinka paljon ohiajavat autot äänillään häiritsee musankuuntelua.

Ei sopinut marsu kokonsa takia casallin käsivarsikoteloon ja juoksupusakan pieneen rintataskuun ei mahdu kuin id-kortti ja kotiavain... Jäi siis kokeilematta marsun äänet tuolla lenkkipolulla mutta onneks omppu pelittää mulitisimin ansiosta.

 

Btw, pitänee ottaa yht. Soneran tekniseen tukeen sillä jokin mättää kun sovellus (whatsup) ei pelitä samoin kuin ompussa eli en pystynyt muuttamaan statusta/ tilaa/ profiilia, vain puhelut, keskustelut ja yhteystiedot oli aktiivisina. Poistin sovelluksen, latasin uudestaan - nothing happend. No, poistin kokonaan, ei se ole niin tarpeellinen, voinhan aina häiritä lapsiani soittamalla wanhanaikaiseen tapaan!

Myöskään meilit ei aukea. Saan kyllä kentän auki ja näen uudet viestit mutta ei aukea enää. Vkl ennen työmatkaa aukesivat mutta mitä lie tapahtui yhden laivamatkan aikana kun mikään ei oikein pelitä.

No, katotaan mitä neuvovat, onneksi on toi omppu ja multisim! Haeskelin netistä android 5.02 tietoa ja täytynee tuossa illan mittaan paneutua kunhan saan työt tehtyä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Eihän sulla ole jäänyt Soneran data-roaming esto päälle reissun jäljiltä? Tai muuten häikkää internet asetuksissa. Whatsapp keskustelut ja yhteystiedot näkyvät puhelimessa ilman nettiyhteyttä, mutta muut toiminnot eivät toimi ilman yhteyttä. Samaten sähköposti ei aukea.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
Voinko käyttää WhatsAppia usealla kännykällä samanaikaisesti? Et. WhatsApp voi olla aktiivinen vain yhdessä kännykässä kerrallaan. Voinko käyttää WhatsAppia eri kännykällä kuin missä WhatsAppiin liitetty liittymäni on? Eli sulla on kaksi kännykkää, joilla molemmilla on oma numeronsa. Toiseen numeroon on liitetty WhatsApp-tilisi, mutta haluat käyttää WhatsAppia sillä toisella puhelimella? Kyllähän se onnistuu. Tarvitset molemmat puhelimet samaan aikaan käyttöösi ja asennat WhatsAppin haluamaasi puhelimeen. Kun käynnistät WhatsAppin, annat sen toisessa puhelimessa olevan puhelinnumeron. Kun laitat vahvistuksen menemään, toiseen puhelimeen tulee vahvistusviesti. Avaa vahvistusviesti ja laita sieltä löytyvä koodi WhatsAppiin. Tadaa, WhatsApp on asennettu haluamaasi puhelimeen toisen puhelimen numerolla.

@kiisseli67

En poista koskaan työreissuilla (Skandinavian maat) dataroamingia enkä käyttänyt whatsupia kahdella kännyllä. Laivalla on myös koko ajan wifi käytössä.

Ennen reissua kokeilin jo whatsupin toimintaa ja huomasin kyllä ettei se toiminut molemmissa samanaikaisesti; niinpä jätin sen marsuun aktiiviseksi että olisi käytössä matkalla. Mutta, ei antanut vaihtaaa statusta ja niinpä siellä roikkui info että olisin lenkillä! En tarvitse tuommoista sovellusta :(

 

Otin yhteyttä tänään Ålcomiin ja kyselin että oisko niillä antaa jotain kikkakakkosta kun pari muuta käyttämääni e-postisysteemiä toimii virheettömästi mutta heidän ei. Sain vinkiksi vain että päivitä chrome mutta chromepa on itse päivittänyt itsensä jo tänä aamuna joten uusin versio on käytössä siis siitäkin. Täytynee poiketa Mhaminassa ja näyttää niille marsua.

 

Tänään huomasin uuden ihmetyksen aiheen marsussa:

Äänet ja ilmoitukset--> Ilmoitusten oletussoittoääni. Siinä olen valinnut aktiiviseksi Rock#42 mutta kuuluu kummallinen törähdys vain. Tarkistan että olen tosiaan listasta laittanut väkäsen oikealle kohdalle-->olen, valittu soittoäänihän näkyy siis myös aiheen Äänet ja Ilmoitukset alla. Jostain syystä ei vain muutu valituksi viestiääneksi. Tätä jos voisi joku muukin marsun käyttäjä kokeilla ja vihjaista mikä mättää?

Myöskään herätyskellon ääntä ei voi valita itse, niin rock-henkinen kännykkä kuin onkin.

Hello, do you know when can I pro-order iPhone 6s in Finalnd? thanks

 I recommend that you fill in your info in this form, so you'll receive first hand knowledge when, how and in what price Iphone 6s will be on sale. :)

Olen uusi käyttäjä Klaanissa enkä ole varma tuleeko viestini nyt oikeaan paikkaan, mutta toivon, ettei tämä haittaa?!

Minulla on Marshall London -puhelin ja ongelmanani on se, etten kykene vastaamaan soittajien puheluihin, näytölle tulee vaalea pallo, jota kun hipaisen, saan näytölle eri vaihtoehtoja: soitan sinulle heti takaisin, soitan sinulle myöhemmin, en voi nyt vastata, koska.., jne, mutten pysty vastaanottamaan puhelua heti. Olen yrittänyt käydä läpi kaikki eri vaihtoehdot asetuksista, mutten ole löytänyt vastausta. Osaako joku auttaa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Hei! Löysin tälläisen yleisohjeen android puhelimelle, siinä mainitaan tuo vaalea pallo : https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Ohjeita-ja-vinkkeja-Android-puhelimen-kayttoon?id=1403

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, pyyhkäise/vedä sitä vaaleaa palloa näytön oikeaan reunaan niin puhelu yhdistyy :)

Kiitos TeroRe kovasti!

Taidan olla ollut liian hätähousu. Omasta mielestäni olin yrittänyt pyyhkäistä joka ilmansuuntaan, mutta nyt kun testasin ihan rauhallisesti, tottakai onnistuin vastaamaan! 

mikä suojakuori sopii Marshall London puhelimeen?

Vastaa