Heinäkuun sarjauutuudet

  • 30 June 2021
  • 0 kommenttia
  • 17 katselukertaa


 


 


Kesäkausi on parhaimmillaan ja kelit hellii koko kansaa. Illat kääntyivät jo pitenemään päin, mikä tarkoittaakin katsausta heinäkuuhun ja sen sarjauutuuksiin! Telia TV:seen HBO Nordicille ja C Moren kanavapaketeille sekä C More suoratoistopalveluun on tulossa pitkin kuuta toinen toistaan mielenkiintoisempia sarjoja moneen makuun. 


 


C Moren sarjat näät C More -suoratoistopalvelusta niin puhelimella, tabletilla, tietokoneella kuin useimmilla älytelevisioilla ja sekä Telia TV -digiboksilla. Suoratoistopalvelun saat tilattua verkkokaupastamme. Ps. liittymäasiakkaanamme sinun kannattaa hyödyntää C More TV -palvelun etuhinta 😉> 


 


Pps. HBO:n saat nyt kahdeksi viikoksi kokeiluun maksutta! 


 


 


Sisällysluettelo sarjoista: 


 


HBO:


 


The White Lotus


The Spanish Princess


FLCL: Progressive


Roswell, New Mexico


 


C More:


 


Murhakomissio


Intelligence


The Real Housewives of Potomac


Nova Vita


Masked Singer USA


 


HBO:n uutuudet:


 


 



THE WHITE LOTUS


 


HBO:n uudessa minisarjassa The White Lotuksessa seurataan Hawaijilaisen luksuslomakohteen työntekijöiden ja vieraiden elämää viikon ajan. Aurinkorasvan ja drinkkien täyttämä paratiisi kätkee kuitenkin sisäänsä muutakin kuin mitä pinnalta näkee. Tämä mukaansatempaava satiirikomedia lupaa hersyvää huumoria ja kuplivaa jännitystä. 


 


The White Lotusta tähdittää muun muassa Percy Jacksonista tuttu Alexandra Daddario ja Handmaid's Talen Sydney Sweeney


 


Mistä: HBO Nordic


Milloin: 12.7. 


Genre: satiirikomedia, jännitys


 


 



 


 



THE SPANISH PRINCESS


 


1500-luvun Britanniaan sijoittuva The Spanish Princess saa jatkoa 12.7. Ensimmäisellä kaudella toisiinsa rakastuneet ja toisensa saaneet Katariina Aragonialainen ja Henrik VIII ponnistelevat Katariinan lapsettomuuden vuoksi, ja kuningattaren asema hovissa ja avioliitossaan uhkaa repeillä. Viekas ja fiksu kuningatar on kuitenkin päättänyt taistella viimein saavuttamansa aseman puolesta. 


 


Mistä: HBO Nordic


Milloin: 12.7. 


Genre: historiallinen draama


 




 


 



FLCL: PROGRESSIVE


 


 


Japanilainen surrealistinen Adult Swim -animaatio FLCL: Progressive jatkaa mihin sarjan ensimmäinen kausi jää. Sarja seuraa 14-vuotiasta Hidomi Hibajiria ja tämän ystäviä. Musiikin kuuntelulle ja yksin elämiselle omistautunut Hidomi päätyy elämänsä seikkailuun, johon sotkeutuu niin kummajaisia kuin utuinen voima, ATOMSK, joka tuntuu olevan kaikkivoipa. 


 


Mistä: HBO Nordic


Milloin: 26.7. 


Genre: anime, surrealistinen


 


 



 


 



ROSWELL, NEW MEXICO


 


Yliluonnollinen Roswell, New Mexico palaa kolmannelle kaudelle HBO Nordicilla. Mihin suuntaan uusi kausi vie katsojat? Toisen kauden finaalissa nähtiin niin odottamattomia suudelmia kuin järkyttäviä paljastuksia. Nyt luvassa on surua, tunteikkaita jälleennäkemisiä sekä polttavia kysymyksiä kohtalosta, tulevaisuudesta ja vallasta. Tämä on nappivalinta draaman ja yliluonnollisten sarjojen faneille!


 


Rooleissa nähdään muun muassa Jeanine Mason, Lily Cowles ja Nathan Parsons


 


Mistä: HBO Nordic


Milloin: 27.7. 


Genre: scifi, draama, yliluonnollinen


 


 



 


 


C Moren uutuudet:


 


 



Murhakomissio


 


 


Mads Mikkelsenin tähdittämä, Emmy-palkittu Murhakomissio nähdään C More -suoratoistopalvelussa kokonaisuudessaan. Vuosina 2000-2002 pyörinyt rikossarja seuraa tanskalaista poliisin eliittiryhmää. Mikkelsenin johtama eliittiryhmä ratkoo niin vaikeita rikoksia kuin omia ihmissuhdekiemuroitaan. Hyppää mukaan tanskalaisen huippurikosdraaman pariin - uhkana on vain jäädä koukuun!


 


Mistä: C More -suoratoistopalvelu


Milloin: 1.7.


Genre: rikos, draama


 


 



 



Intelligence


 


 


Frendeistä tutun David Schwimmerin tähdittämä Intelligence - kyberturvallisuutta ja herskyvää komediaa yhdistelevä komediasarja - palaa toiselle kaudelle C Morella. Kummallisen kaksikon muodostavat NSA-agentti Jerry Bernstein (Schwimmer) ja tietokoneanalyytikko ja -nörtti Joseph Harries (Nick Mohammed) ovat taas valmiina taistelemaan nettirosvoja vastaan ja tarjoamamaan katsojille tilannehuumoria ja hiuksenhienoa myötähäpeää. 


 


Mistä: C More suoratoistopalvelu + C More Series


Milloin: 9.7. 


Genre: komedia


 


 



 


 



The Real Housewives of Potomac


 


Seurapiirirouvat ovat täällä taas! Huippusuosittu reality The Real Housewives of Potomac on tuttuun tapaan täynnä draamaa, seurapiiribileitä ja kissatappeluita. Heitä aivot narikkaan ja seuraa, kuinka Potomacin ökyrikkaat rouvat selvittelevät ihmissuhdekoukeroitaan ja pyörittävät perhe-elämää kaiken hulinan keskellä. 


 


Mistä: C More


Milloin: 12.7. 


Genre: reality


 


 



 


 



Nova Vita


 


 


Rikosdraama Nova Vita seuraa kahden ystävyksen, Mark Davisin (Jared Farid Ward) ja Carter Hayesin (Micah Hauptman) nousua ja tuhoa kryptovaluuttabisneksessä. Kaikki ei kuitenkaan mene aivan nappiin, ja miljardiluokan bisneksessä pyörivä kaksikko päätyy tilanteeseen, jossa heidän on painuttava maan alle ja esitettävä olevansa kuolleita. 


 


 


Mistä: C More -suoratoistopalvelu + C More First


Milloin: 14.7. 


Genre: rikosdraama


 


 



 


 



Masked Singer USA


 


 


Suomessa suursuosion saaneen Masked Singerin sisar USA:sta nähdään jälleen Suomessa! Masked Singer USA:n viides kausi saapuu C Moreen 19.7. Luvassa on jälleen huikeita lauluesityksiä ja upeita naamioasuja. Tälläkin kaudella arvuuttelijoiden rooleissa ovat Robin Thicke, Jenny McCarthy, Ken Jeong ja Nicole Scherzinger


 


Mistä: C More


Milloin: 19.7. 


Genre: viihdekilpailu


 


 



 


 


Lue lisää:



 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa