Katseluvinkit

House of the Dragon - Vuoden suurin sarja tulee elokuussa

House of the Dragon - Vuoden suurin sarja tulee elokuussa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Sensaatiomaisen Game of Thrones -sarjan maailma saa jatkoa. House of the Dragon kertoo Targaryenin suvun tarinan 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. George R.R. Martinin kirjoittama kirja Fire & Blood toimii sarjan perustana. Martin myös vihjaa omassa blogissaan, että hän saattaisi olla käsikirjoittamassa sarjaan muutaman jakson henkilökohtaisesti.

 

House of the Dragon

 

Genre: Toiminta, Draama, Seikkailu

 

HBO Max ilmoitti teaser trailerin yhteydessä sarjan julkaisuajankohdaksi elokuun 22. päivän. House of the Dragonin ensimmäinen kausi tulee olemaan 10 jaksoa pitkä. Päärooleissa tullaan näkemään muun muassa Paddy Considine (King Viserys Targaryen), Matt Smith (Prince Daemon Targaryen), Emma D'arcy (Princess Rhaenyra Targaryen) sekä Olivia Cooke (Alicent Hightower). Sarjan on luonut Ryan J. Condal yhteistyössä Martinin kanssa.

 

Juoni

 

Sarja seuraa Targaryenin sukua 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. King Viserys on vailla perijää, ja toivookin saavansa poikalapsen, joka voisi jonain päivänä periä hänen kuningaskuntansa. King Viseryksen raskaana olevan puolison kuollessa vaikuttaakin, että prinssi Daemonista tulisi valtakunnan perijä. Tästä ajatuksesta Viserys ei pidä, joten hän nai uuden kumppanin Alicent Hightowerin. Viserys päättää silti varmuudeksi myös julistaa tyttärensä Rhaenyran perijäkseen. Kuningaskunnassa ei olla nähty aikaisemmin naisvaltijaita, joten päätös jakaa rankasti mielipiteitä. Daemonin kuullessa mitä Viserys oli tehnyt, valtataistelun ainekset suvun sisällä alkavat virrata. Lisää ongelmia aiheuttaa se, että Alicent tulee raskaaksi ja nyt myös poikaperijä löytyisi valtakunnalle.

Kysymys kuuluu, mitä suvun jäsenet ovat valmiita tekemään paikasta valtaistuimella ja kuka sillä lopulta istuu? Teaser traileri herätti ainakin oman kiinnostukseni sarjaa kohtaan!

 

 

 

Odotatko sarjaa innolla? Herättikö traileri sinulle odotuksia sarjalta? Kerro alla kommenteissa!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa