Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

joulukuunsarjauutuudet.jpg

 

C Moren joulukuu tarjoaa katsottavaa koko perheelle. Sarjauutuuksiin kuuluu niin komediaa, jännitystä kuin kotimaistakin rikossarjauutuutta. Erityismaininnan saa kotimainen C More -alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli, joka perustuu Christian Rönnbackan Antti Hautalehto -dekkarisarjaan. Toinen mainittava sarjauutuus on Lasse-Maijan etsivätoimiston 2. kausi, jossa ratkotaan rikoksia reippaiden pikku etsivien toimesta.

 

Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C More TV maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk (norm. 4,95 €/kk)!

 

 

The Real Housewives of Orange County, 16. Kausi 

2.12. C More -suoratoistopalvelussa

 

Orange Countyn täydelliset naiset ovat taas täällä. Sarjaan tekevät paluun vanhat tuttavuudet Shannon Storms Beador, Emily Simpson, Gina Kirschenheiter ja Hetaher Dubrow. Täysin uusina kasvoina kuvioon tulevat Dr. Jen Armstrong ja Noella Bergener. Draamaa on siis edelleen luvassa. Sarjaa voit seurata jenkkitahtiin aina torstaisin.

 

TheRealHousewives.jpg

 

Lasse-Maijan etsivätoimisto, 2. kausi

3.12. C More -suoratoistopalvelussa

 

Martin Widmarkin ja Helena Willisin suosittuun kirjasarjaan perustuva ruotsalainen C More -alkuperäissarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin. Tällä kertaa Vallilassa on joulu, ja Lasse-Maijan etsivätoimisto ottaa hoitaakseen uusia tapauksia varkauksista mystisiin lehtiartikkeleihin. Etsivätoimisto on myös uhattuna, sillä kaupunkiin saapuu tähtietsivä. Sarjaa voit seurata kahden jakson viikkotahdilla.

 

LasseMaija.jpg

 

joulu sjölyckanissa

 

5.12. C More -suoratoistopalvelussa ja C Moren kanavilla

 

Sjölyckanissa vietetään joulua. Klingin perhe juhlii ensimmäistä jouluaan saaristossa Maudin kuoleman jälkeen. Klara ja Thomas haluavat tietenkin kaiken olevan täydellistä. Harmillista kyllä talviteloille siirtyminen ei suju ongelmitta. Jouluspesiaali jatkaa suoraan sarjan kolmannen kauden tapahtumia. Erikoisjaksot esitetään kahtena peräkkäisenä sunnuntaina, 5.12. ja 12.12.

 

JouluSjölyckanissa.jpg

 

The Lost Symbol

6.12. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Mielenkiintoinen sarjauutuus The Lost Symbol pohjaa Dan Brownin kirjoihin, ja sarjassa seurataan Robert Langdonin, symbologian professorin seikkailuja ennen Da Vinci -koodin tapahtumia. CIA palkkaa nuoren Langdonin ratkaisemaan tappavia arvoituksia, kun hänen mentorinsa siepataan. Ehkä hieman Indiana Jones -henkisen sarjan pääroolissa nähdään Ashley Zuckerman ja mentorina Eddie Izzard. Sarjan ovat tuottaneet Ron Howard ja Brian Grazer. Sarjaa on katsottavissa kahden jakson viikkotahdilla.

 

TheLostSymbol_telia.png

 

Hautalehto: Kylmä syli

9.12. C More -suoratoistopalvelussa

 

Tuore C More -alkuperäissarja on mielenkiintoinen ja odotettu uutuus kaikille kotimaisten dekkareiden ystäville. Sarja perustuu kirjailija Chrstian Rönnbackan Antti Hautalehto -dekkarisarjan neljänteen osaan, nimeltään Kylmä syli. Sarjassa pureudutaan nuorten miesten hukkumistapauksiin, jotka saavat rikoskomisario Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Voiko hän luottaa enää lähimpiin ihmisiinkään kun salaisuus luo varjon lähipiirin ylle? Pääosaa sarjassa esittää Mikko Leppilampi. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja Pihla Maalismaa. Kahdeksanosaisen rikossarjan käsikirjoituksesta vastaa Veli-Pakka Hänninen, ja sen on ohjannut Petri Kotwica. Sarjasta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.

 

Hautelehto_kylmäsyli.jpg

 

Pretty Hard Cases

9.12. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Huumorin täyteisessä rikossarjassa kaksi buddy cop -genreen kuuluvaa hyvin erilaista etsivää päätyvät epätodennäköisten sattumien kautta ratkomaan rikoksia ja nappaamaan pahiksia. Samantha Wazowski (Meredith MacNeill) on katujen kouluttama huumeosaston etsivä, joka tietää että välillä täytyy kiertää sääntöjä päästäkseen haluamaansa lopputulokseen. Kelly Duff (Adrianne C. Moore) puolestaan haluaa seurata sääntöjä, joten vastakkainasettelua on todellakin luvassa. Sarjaa voit katsoa kahden jakson viikkotahdilla.

 

PRETTYHARDCASES_telia.PNG

 

Love Island Australia, 3. Kausi

10.12. C  More -suoratoistopalvelussa

 

Rakkauden saaren tunnelmiin päästään jälleen Australiassa kolmannen kauden jaksoin. Deittirealityn uudella kaudella nähdään juontajana myös aiemmilta kausilta tuttu Sophie Monk, kertojan ääni on puolestaan uusi, Stephen Mullan. Kausi on kuvattu Byron Bayn kauniissa maisemissa. Uunituore kausi on saanut ensi-iltansa Australiassa lokakuussa 2021 ja täällä meillä, kaikki jaksot ovat katsottavissa kerralla.

 

LoveIsland-Australia.png

 

A Million Little Things, 4. kausi 

13.12. C More -suoratoistopalvelussa

 

Neljäs kausi suositusta draamasarjasta starttaa jälleen. Edellisellä kaudella elettiin suhdehaasteiden ja pandemian keskellä. Nyt bostonilainen ystäväporukka tukee jälleen toisiaan elämän arvaamattomissa käänteissä. Gary painii Peterin kohtaamisen jälkiseurausten kanssa. Regina ja Rome seisovat yhtenä rintamana Someday-ravintolan sulkemisen jälkeen. Sarjaa voit seurata ensimmäisen kahden viikon ajan kahden jakson viikkotahdilla. Sen jälkeen tulee Yhdysvaltojen julkaisuaikataulua noudatteleva tauko, jonka pituudesta ei vielä ole tietoa.

 

million little things.jpg

 

Cobra, 2. kausi

16.12. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Brittitrilleri Cobra palaa ruutuun toisen tuotantokauden jaksoin. Uudella kaudella selvitetään mitä tapahtuu, kun kriittisen infrastruktuuriin kohdistuvia kyberhyökkäyksiä ja valeuutisia käytetään demokratian horjuttamiseen. Edellisen kauden aurinkomyrskyn ja poliittisten tyrskyjen jälkimainingeissa pääministeri Robert Sutherland (Robert Carlyle) yrittää ohjata maata tasaisemmalle kurssille. Hänen apunaan on uskollinen kansliapäällikkö Anna Marshall (Victoria Hamilton) yhdessä omistautuneen neuvonantajatiimin kanssa. Kuuden jakson sarjasta on katsottavissa kaksi jaksoa viikossa. Mikäli ensimmäinen kausi on jäänyt katsomatta, julkaistaan sekin C Moressa toisen kauden alkaessa.

 

Cobra_telia.jpg

 

Lego Masters USA, 2. kausi

26.12. C More -suoratoistopalvelussa

 

Lego Masters USA:n toisella tuontantokaudella palikkamestarit ovat jälleen vauhdissa. Juontajana nähdään ensimmäiseltä kaudelta tuttu näyttelijä Will Arnett. Kauden kaikki 12 jaksoa julkaistaan kerralla tapaninpäivänä. Jos Lego Masters kiinnostaa enemmänkin, löytyy C Moresta myös Lego Masters UK, Australia ja Ruotsi, joten katsottavaa riittää koko jouluksi.

 

LegomastersUSA_telia.png

 

Lue myös nämä:

 

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Joulukuun-sarjauutuudet/ba-p/231862
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.