Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tammikuun_sarjauutuudet.jpg

 

Uusi vuosi tuo C Morelle tullessaan nipun uusia sarjoja, sekä vanhojen tuttujen sarjojen uusia kausia. Kotimaisista uutuuksista mainittakoon C More -alkuperäissarja Kämppikset, joka onkin erinomainen lisä draamakomedian ystäville.  Maininnan arvoista on myös C Moren juuri alkanut yhteistyö Walter Presentsin kanssa, joka tuo jatkossa enemmän eurooppalaisia laatusarjoja myös meidän katsottavaksi. Walter Presents on englantilainen tilausvideopalvelu, joka on erikoistunut vieraskieliseen draamaan ja komediaan. Tässä artikkelissa esittelen C Moren tammikuun mielenkiintoisimmat uutuussarjat.

 

Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C More TV maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk (norm. 4,95 €/kk)!

 

 

Brain Dead

5.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Brain Dead on poliittinen satiirisarja, jossa valtion työntekijä löytää syyn kahden puolueen välisiin jännitteisiin: poliitikkojen aivoja syövät avaruudesta saapuneet hyönteiset. Robert ja Michelle Kingin luoman sarjan pääosassa nähdään Mary Elizabeth Winstead, joka on tuttu mm. Die Hard 4.2 -elokuvasta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa heti ensimmäisellä viikolla, ja sen jälkeen kaksi jaksoa viikossa.

 

Braindead copy copy.jpg

 

 

Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus, kausi 2

11.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Kova laki on yhdysvaltalainen poliisi- ja lakisarja, jonka tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin. Sarjaa esitettiin aikoinaan peräti 20 tuotantokautta, vuodesta 1990 aina vuoteen 2010 saakka. C Moressa esitettävä versio on tuore spin-off -sarja suositusta televisiosarjasta, ja nyt se jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Toisella kaudella jaksoja on peräti 22 kappaletta, joista ensimmäiset kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. Sen jälkeen sarjaa voi seurata kahden jakson viikkotahdilla. Kausi jatkuu C Moressa myöhemmin keväällä.

 

LawandOrder copy copy.jpg

 

 

Heartbeats

12.1. C More -suoratoistopalvelussa

 

Heartbeats on ruotsalainen C More -alkuperäissarja, jossa seurataan kahta nuorta, Andersia ja Mioa, joiden on tehtävä elämää mullistavia päätöksiä lyhyen suhteen jälkeen. Sarja perustuu Norjalaiseen Hjertslag-nimiseen aiemmin esitettyyn sarjaan, ja tapahtumapaikkana tässä on Tukholma. Luvassa on rakkautta, juonittelua ja vaikeita elämänvalintoja. Nuorille suunnattua alkuperäissarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.

 

Heartbeats_copy copy.jpg

 

 

Kämppikset

13.1. C More -suoratoistopalvelussa

 

Kotimainen alkuperäissarjauutuus Kämppikset tuo herkullisen lisäyksen draamakomedian kentältä. Hulvattomassa sukupolvikomediassa seitsemänkymppiset seniorit ja teini-ikäiset juniorit muuttavat kimppakämppään, ja elävät yhdessä kuin viimeistä päivää. Sarjassa nähdään suomalaisnäyttelijöiden kärkikastia, sillä mukana ovat muun muassa Pertti Sveholm, Eeva Litmanen, Jukka-Pekka Palo, Marja Packalén, Sinikka Sokka, Kiti Kokkonen ja Thelma Siberg. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.

 

Kämppikset copy copy.jpg

 

 

Berlin Station

14.1. C More -suoratoistopalvelussa

 

Berlin Station on yhdysvaltalainen vakoojatrilleri, jossa seurataan Berliinissä salaisissa tehtävissä toimivaa CIA:n tiimiä. Dan Miller on juuri saapunut CIA toimistolle, ja hänen missionsa on paljastaa lähde, joka vuotaa tietoja CIA:n operaatiosta toiselle taholle. Johtolangat alkavat viitata kuitenkin laajempaan salaliittoon. Sarjan pääosissa nähdään Leland Orser, Michelle Forbes ja Mina Tander. Sarjaa on kuvattu autenttisilla paikoilla Berliinissä ja Babelsbergin studiolla. Sarjassa puhutaan sekä englantia että saksaa. Kolmas kausi on puolestaan kuvattu Unkarissa. Kaikki sarjan kolme tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla.

 

BerlinStation copy copy.jpg

 

 

Hide and Seek

17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Ukrainalaisessa rikosdraamassa 6-vuotias Alisa leikkii piilosta asunnossaan isänsä kanssa, kun hän katoaa jäljettömiin. Myöhemmin Alisasta julkaistaan video jossa hän pitelee kylttiä, joka sisältää mystisen numerosarjan. Alisa on ensimmäinen monista lapsista, jotka katoavat jäljettömiin pienessä teollisuuskylässä. Nuoret etsivät Varta Naumova ja Max Shumov saavat tapauksen tutkittavakseen. He molemmat ovat kokeneet elämässään trauman, joten tapaus koskettaa heitä syvästi. Sarjasta julkaistaan kaikki jaksot kerralla. Rikossarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta.

 

HideAndSeek copy copy.jpg

 

 

The Other Mother

17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More kanavilla

 

Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva ranskalainen trilleri kertoo kolmevuotiaasta pojasta Malonesta, joka kertoo psykologille ettei hänen äitinsä ole hänen oikea äiti. Poliisipäällikkö Marianne Aubrais on kiireinen väkivaltaisen ryöstön tutkinnan ympärillä, joten hän alkaa vastahakoisesti selvittää tapausta. Aikaa ei kuitenkaan ole sillä Malonen muistot haalistuvat nopeasti, ja jos hänen tarinansa onkin totta, olisi rikollista jättää se huomiotta. Voiko pieneen lapseen luottaa, jolla on vilkas mielikuvitus?

 

TheOtherMother copy copy.jpg

 

 

Gold Diggers

17.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Venäjän eliitin luksusmaailmaan sijoittuva draamatrilleri on myös osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta. Se kertoo rikkaasta bisnesmiehestä, jonka tyttöystävällä Maria Levkoevalla vaikuttaa olevan kaikkea mitä voisi haluta, kunnes tapahtuu shokeeraava käänne. Sarjasta julkaistaan koko kausi kerralla. Venäjällä sarja julkaistiin alun perin vuonna 2019 nimellä Russian Affairs, ja siitä tuli todellinen menestys.

 

GoldDiggers copy copy.jpg

 

 

Vanished by the Lake

24.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluva ranskalainen rikosdraama kertoo rikostutkija Lise Stockerista, joka palaa kotikaupunkiinsa hoitamaan Alzheimerin tautia sairastavaa äitiään. Samana päivänä naapurin teini-tyttö katoaa, ja täsmälleen samoissa olosuhteissa kuin Lisen kaksi parasta ystävää 15 vuotta sitten. Tapaus tuo pintaan muistot Lisen omasta teini-iästä ja hän haluaa ehdottomasti auttaa paikallista poliisia etsimään kadonnutta tyttöä. Sarjasta esitetään kaikki kuusi jaksoa kerralla.

 

vanishedbythelake copy copy.jpg

 

 

The Good Wife, kaudet 1-3

24.1. C More -suoratoistopalvelussa ja C Moren kanavilla

 

Palkittu amerikkalainen draamasarja seuraa Alicia Florrickia (Julianna Margulies), jonka puoliso Peter Florrick (Chris Noth), entinen valtionsyyttäjä joutuu vankilaan julkisen seksi-ja korruptioskandaalin vuoksi. Alician on palattava työhönsä asianajajana rakentaakseen uudelleen maineensa ja elättääkseen kaksi lastaan. Sarjan ovat luoneet Robert ja Michelle King. Pääosan esittäjä Julianna Margulies on palkittu suorituksestaan niin Emmy-palkinnolla, kuin parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnolla. Sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta julkaistaan C Moressa kerralla ja loput kaudet 4-7 ovat tulossa palveluun helmikuussa.

 

GoodWife copy copy.jpg

 

 

Mitä sarjaa sinä odotat näistä eniten? 

 

Lue myös nämä:

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Tammikuun-uutuussarjat/ba-p/232751
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Yhteisön moderaattori, jonka voit bongata myös muualta somesta. Pohjoismaisten sarjojen suurkuluttaja ja suoratoistopalveluiden suuri fani.