Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia TV Vuokraamo dubatut 2e leffat.jpg

 

Telia TV Vuokraamossa on saatavilla varsinkin perheen pienimmille sopivia, hauskoja, suomeksi puhuttuja elokuvia! Esittelen tässä blogissa osan tarjolla olevista leffoista. 

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen elokuvavuokraus on maksuton! 😊

 

Hauskoja katseluhetkiä sinulle! 📺 😊

 

Sisällysluettelo

 

Dora ja kadonnut kaupunki

Jääkarhu ja muinainen muistoesine

Kersantti Stubby: erilainen sankari

Näin koulutat lohikäärmeesi 3

Prinssi Urhea - Prince Charming

Tom & Jerry -elokuva

Trolls: Maailmankiertue

 

 

Dora ja kadonnut kaupunki

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 42 min

 

Vietettyään suurimman osan elämästään viidakossa vanhempiensa seurassa, Dora (Isabela Moner) on asiantuntija selviytymistaidoissa. Koulumaailma on hänelle tuntematon asia ja Dora ei osaa varautua elämänsä suurimpaan haasteeseen — lukioon. 

 

Kun Doran vanhemmat katoavat salaperäisesti kultakaupungin etsinnöissä, Doran on ryhdyttävä tositoimiin ja johdatettava huonosti varustautunut teinijoukko pelastamaan heitä. Yhdessä heidän on pelastettava Doran vanhemmat ja ratkaistava kadonnen kultaisen kaupungin arvoitus. Luvassa on vaarallinen tehtävä ja huiman hauska seikkailu! 

 

Lue myös Dora ja kadonnut kaupunki -elokuvan tarkempi esittely Yhteisöstä.

 

 

Jääkarhu ja muinainen muistoesine

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 29 min

 

Kun Norm-jääkarhu ystävineen valmistautuu juhlimaan hänen isoisänsä häitä, ongelmia on tulossa Misty Mountainissa. Siellä Norm tapaa Jin-nimisen arkeologin ja kuulee, että Jinin vanha kumppani, konna-arkeologi nimeltään Dexter, on varastanut korvaamattoman arvokkaan kiinalaisen esineen. Sopuliystäviensä avulla Normin pitää lähteä matkalle maailman halki palauttaakseen esineen oikealle omistajalleen. Pystyykö Norm pitämään lupauksensa uudelle Jin-ystävälleen ja ehtimään kotiin ajoissa isoisän häihin?

 

 

 

Kersantti Stubby: erilainen sankari

 

Ikäraja: S

Kesto: 1 h 21 min

 

Tämä uskomaton, tositapahtumiin perustuva kokoperheen jännittävä seikkailu kertoo Yhdysvaltojen urheimmasta koirasta, kersantti Stubbysta, joka näyttää koko maailmalle millaista on todellinen omistautuminen, uskollisuus ja sankaruus.

 

 

Näin koulutat lohikäärmeesi 3

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 44 min

 

Nuoren viikingin ja hurjan lohikäärmeen ystävyydestä alkunsa saaneesta tarinasta on tullut eeppinen elokuvatrilogia, joka kattaa kaverusten koko elämän. Kuusi vuotta on kulunut siitä, kun Hikotus ja Hampaaton ovat kohdanneet. Elokuvasarjan uudessa osassa Hikotus ja Hampaaton saavat selville todelliset kohtalonsa. Hikotuksesta on tulossa Öystilän kylän päällikkö Astrid rinnallaan, ja Hampaaton kohoaa oman lajinsa johtajaksi. Tarttuessaan uusiin tehtäviinsä he kohtaavat uhkaavan vaaran, joka asettaa heidän ystävyytensä koetukselle. Hikotuksen ja Hampaattoman on lähdettävä etsimään kätkettyä valtakuntaa, jonka on luultu olevan vain tarua. Pulmia aiheuttaa myös kuvioihin ilmestyvä Hampaattoman lajitoveri, harvinainen Yön raivo –naaras!

 

Näin koulutat lohikäärmeesi 3 on vuonna 2019 ensi-iltansa saanut 3D-tietokoneanimaatioelokuva. Se on yllätysten täyttämä tarina kasvamisesta, rohkeuden löytämisestä, tuntemattoman kohtaamisesta ja luopumisen vaikeudesta. Elokuva on Dean DeBloisin ohjaama ja käsikirjoittama. Se perustuu löyhästi Cressida Cowellin samannimiseen kirjasarjaan.

 

 

Prinssi Urhea - Prince Charming

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1h 30min

 

Prinssi Urhea (äänenä Arttu Kapulainen) lumoaa tahtomattaan jokaisen naisen jonka hän kohtaa. Kaikki johtuu kirouksesta, jonka Viholia Viimeinen (Hanna Kaila) langetti hänen ylleen lapsena. Prinssi jättää jatkuvasti jälkeensä rakkaudesta riutuvia nuoria naisia ja näiden mustasukkaisia, kostoa hautovia miehiä. Kun kuningaskunta ajautuu tämän takia kaaokseen, antaa Prinssi Urhean isä, valtakunnan kuningas, käskyn: Ennen seuraavaa syntymäpäiväänsä tulee prinssin löytää "se oikea", tai hän menettää oikeuden periä kruunun.

 

Muissa pääosissa kuullaan Antti Pääkkönen, Anna Laulumaa ja  Ella Tarvonen

 

 

Tom & Jerry -elokuva

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 41 min

 

Yksi rakastetuimmista riitapukarikaksikoista tekee nykyaikaistetun paluun valkokankaalle elokuvassa Tom & Jerry. Se on vuonna 2021 valmistunut yhdysvaltalainen elokuva, joka on sekoitus tuttua animaatiota ja näyteltyä elokuvaa ja perustuu William Hannahin ja Joseph Barberan Tom ja Jerry -piirrossarjaan. Tyypillisesti Tom ja Jerry eivät elokuvissaan käytä ääntä, mutta nyt heidän kuullaan poikkeuksellisesti puhuvan ja laulavan.

 

New Yorkin hienoimmassa hotellissa järjestetään vuosisadan häitä. Hääsuunnittelija kohtaa yllätyksen kohdatessaan hotellin yllättävän uuden asukkaan - Jerryn. Epätoivoissaan hääsuunnittelija palkkaa Tomin häätämään Jerry muihin maisemiin. Tästä alkaa hurja kissa-hiiri -leikki, joka uhkaa tuhota hääsuunnittelijan uran ja lopulta koko hotellin. Kuitenkin yllätyskäänteen myötä pahantahtoinen hotellin työntekijä alkaa juonitella kolmikkoa vastaan, jolloin heidän täytyy unohtaa menneet ja yhdistää voimansta pelastaakseen kaiken.

 

 

Trolls: Maailmankiertue

 

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 27 min

 

Trolls-animaatio vuodelta 2016 saa jatkoa Trolls: Maailmankiertue -seikkailulla. Tässä Trollit viedään heidän oman maailmansa ääriin ja Poppylle (äänenä Evelina) sekä Risulle (Petrus Kähkönen) selviää, että trollien suku on laajempi kuin he arvaavatkaan. Trollien lajit ovat levittäytyneet kuuteen trollimaahan, ja kukin heimo on omistautunut omalle musiikin lajilleen, joihin kuuluvat funk, kantri, tekno, klassinen, pop ja rock. Trollien maailma muuttuu siis avarammaksi ja paljon äänekkäämmäksi!

 

Rock-maailman hallitsijoihin kuuluva kuningatar Roxi (Kristiina Wheeler) ja hänen isänsä kuningas Örinä (Jon-Jon Geitel) suunnittelevat kaikkien muiden trollimaailmoiden tuhoamista, jotta rockista tulisi ainoaa oikeaa musiikkia. Kun kaikkien trollien kohtalo on vaakalaudalla, Poppy, Risu ja heidän ystävänsä lähtevät kiertämään eri maailmoita ja virittämään harmoniaa trollilajien välille Roxia vastaan.

 

 

 

Lue myös

Suositut koko perheen jouluelokuvat Telia TV Vuokraamossa

Jouluohjelmaa C Moressa - Suosittujen TV-sarjojen joulujaksot

Parhaat koko perheen joululeffat C Moressa

C Moren parhaat lasten elokuvat

 

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Telia-TV-n-suomeksi-puhuttuja-vuokraelokuvia-lapsille/ba-p/232710
Linkki kopioitu