Toukokuun sarjauutuudet 2020 - Tiedossa on draamaa!



 


Toukokuussa pääsemme nauttimaan monenlaisesta sisällöstä. C Morelta ja HBOlta alkaa supermonta uutta sarjaa ja tuotantokautta. Omalle katselulistalleni menivät ainakin Killing Eve, Devils ja The Great. Nyt jos koskaan on katsottavaa!


 


C More uutuudet


 


Penny on M.A.R.S. // Kausi 1 - Uusi sarja!


C Morella 1.5. alkaen


 



 


Draamakomedia nuoresta Pennysta, joka rakastaa laulamista. Penny pääsee taidekoulu M.A.R.S.:iin, jossa hän lähtee työstämään intohimonsa kohdettaan laulua. Hän joutuu koville taistellessaan unelmiensa toteutumisen puolesta. Elämää sekoittamaan saapuu myös uusi poika.


 


 


Ex-Onnelliset // Kausi 3 - Eroperheiden erilaiset elämät


C Morella 7.5 alkaen


 



 


Monien sydämet sulattanut Ex-Onnelliset saa jatkoa. Sarja kertoo viidesta lapsiperheestä, joiden vanhemmat ovat juuri eronneet. He asuvat kaikki samassa kerrostalossa, joissa asunnot ovat jaettu niin, että ex-puolisot asuvat eri päissä asuntoa ja avattava seinä erottaa asunnot toisistaan. Uudella kaudella nähdään hämmentävä kirjanjulkistustilaisuus, salainen poikaystävä ja kosinta. Sarjaa tähdittävät mm. Miia Nuutila, Mikko Nousiainen ja Ria Kataja.


 


Maria Wern // Kausi 1 - Uusi rikossarja!


C Morella 1.5. alkaen


 



 


Uusi ruotsalainen Anna Janssonin kirjoihin perustuva rikossarja. Sarjan päähenkilöä Gotlannissa asuvaa poliisia, Maria Werniä, näyttelee Eva Röse. Marialla on ilmiömäinen kyky nähdä ilmiselvien asioiden taakse. Poliisi taistelee saadakseen joka ikisen rikostapauksen ratkaistua. Sarjassa näyttelevät myös muun muassa Allan Svensson, Peter Perski ja Oscar Pettersson.


 


Devils // Kausi 1 - Uusi finassitrilleri!


C Morella 10.5. alkaen


 



 


Sarja kertoo rohkeasta sijoitusasiantuntijasta Massimosta, joka joutuu skandaalin pyörteisiin. Pian häntä epäillään murhastakin. Massimo yrittää puhdistaa maineensa ja tekee kaikkensa paljastaakseen salaliiton häntä vastaan. Menestysromaaniin perustuvaa sarjaa tähdittävät mm. Patrick Dempsey ja Alessandro Borghi.


 


Transplant // Kausi 1 - Uusi lääkärisarja! 


C Morella 11.5. alkaen


 



 


Uusi lääkärisarja, jossa seurataan syyrialaislääkäriä Bashir Hamedia (Hamza Haq). Hamed on paennut sodan runtelemasta kotimaastaan Kanadaan. Hän saa yllättäen töitä torontolaisesta sairaalasta ja jatkaa siellä lääkärin töitään. Sarjassa näyttelevät myös muun muassa Sirena Gulamgaus ja John Hannah.


 


HBO uutuudet


 


Killing Eve // Kausi 3 - Villanelle ja Eve tapaavat jälleen


HBOlla 13.4. alkaen


 



 


Kausi kolme alkoi pääsiäisenä ja en malttanut jättää sitä nostamatta tämän kuun uutuuksiin. Eve (Sandra Oh) selviytyy edellisen kauden päätösjaksossa tapahtuneesta ampumisesta ja Villanelle (Jodie Gomer) on jatkanut elämäänsä toisaalla. Menneisyys ei kuitenkaan jätä kumpaakaan rauhaan vaan Eve päätyy surullisen tapauksen jälkeen taas Carolynin (Fiona Shaw) kanssa selvittämään mysteeriä murhamysteeriä. Villanellea kosiskellaan takaisin Twelven leiviin.


 


Betty - Uusi sarja!


HBOlla 2.5. alkaen


 



 


Humoristinen skeittisarja New Yorkista. Jaksot perustuvat elokuvaan Skate Kitchen. Sarja kertoo kuinka joukko erilaisia nuoria naisia elää hyvin miesvaltaisessa skeittiskenessä. Päähenkilöitä Betty sarjassa ovat muun muassa Dede Lovelace, Moonbear ja Nina Moran. Sarjan ja elokuvan on ohjannut Chrystal Moselle, joka tunnetaan myös The Wolfpackin ohjauksesta.


 


Billions // Kausi 5 - Mukana uusi näyttelijäkonkari


HBOlla 4.5. alkaen


 



 


Sarjassa seurataan rikkaiden ja vaikutusvaltaisten Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ja Bobby “Axe” Axelrod (Damian Lewiselämää New Yorkissa. Valta on saatava omaksi ja toisille ei saa jäädä yhtään mitään. Kilpailu jatkuu säälimättömänä. Kaudelle viisi tähtikaartiin liittyy Julianna Marguiles, joka on tunnettu aiemmin mm. Teho-osaston ja The Good Wife sarjojen näyttelijänä. 


 


I know this much is true // Kausi 1 - Uusi sarja!


HBOlla 11.5. alkaen


 



 


Minisarja perustuu menestyneeseen I know this much is true -kirjasarjaan. Pääosaa näyttelee Mark Ruffalo, joka on näytellyt muun muassa Avengers elokuvissa. Ruffalo näyttelee identtisiä kaksosia fiktiivisessa Three Rivers kaupungissa. Ilmassa on petosta, uhrausta ja anteeksiantoa. Sarjan on ohjannut Derek Cianfrance.


 


Miracle workers // Kausi 2 - Dark Ages


HBOlla 14.5. alkaen


 



 


Hulvaton työpaikkakomedia saa jatkoa! Harry Potteristakin tunnettu Daniel Radcliffe seikkaili ensimmäisellä kaudella toimistossa, jossa pomo on todella pahalla päällä. Jumala on pettynyt luomaansa Maahan ja haluaa laittaa kaiken uusiksi. Tällä kaudella roolit laitetaan täysin uusiksi ja aiemmalta kaudelta tutut kasvot koittavat pitää lipun korkealla keskiaikaisina kyläläisinä.


 


The Great // Uusi sarja! - Satiiri Katariina Suuren hallitsijuudesta


HBOlla 16.5. alkaen


 



 


Sarjan käsikirjoittaja Tony McNamara on aiemmin tunnettu The Favourite elokuvan käsikirjoituksesta. Tähän sarjaan hän on sulauttanut huumoria ja modernia kuvausta menneisyydestä. Sarjassa seurataan Katariina Suuren (Elle Fanning) nousua Venäjällä pisimpään valtaa pitäneeksi naishallitsijaksi. Katariina saapuu Venäjälle mennäkseen naimisiin keisarin kanssa. Romantiikkaa ei kuitenkaan ollut luvassa, sillä maa osoittautuu takapajuiseksi, turmeltuneeksi ja armottomaksi. Katariinan tarvitsee siis vain tappaa aviomiehensä, voittaa kirkko, hämätä armeijaa ja kääntää tuomioistuin puolellee.


 


Stargirl // Uusi sarja! - Sarjakuvadiggareille sisältöä


HBOlla 19.5. alkaen


 



 


Sarja hyppää DC Comicsin sarjakuvista tuttuun maailmaan seuraamaan lukiolaisen Courtney Whitmoren (Brec Bassinger) elämää. Courtney rohkaisee nuoria sankareita kukistamaan menneisyyden viholliset. Stargirl hahmon on luonut alunperin Geoff Johns.


 


Mitä sarjaa sinä katsot tällä hetkellä?


 


Lue myös:



2 kommenttia

Katselen tai aion katsoa sarjat Billions ja Killing Eve. Nuo oli hyviä sarjoja ja loppuivat aika jännään paikkaan ja on mukava saada tietää mitä seuraavaksi tapahtuu niissä. Ja Billionsiin tulee myös Julie Margulies (Teho osasto) näyttelijä, yksi hyvä syy seurata tuota sarjaa.

Billions on itselläni vielä listalla seuraavaksi katsottavissa mutta Killing Eveä olen katsonut nyt jokaisen jakson aina maanantaisin ja kyllä se vaan edelleen koukuttaa! 

Vastaa