Näin näet olympialaiset Telia TV:stä




Olympiahuuma valtaa pian Etelä-Korean, kun Peyongchangissa järjestettävät talviolympialaiset käynnistyvät perjantaina 9.2. Seuraavan reilun kahden viikon aikana kisataan muun muassa alppihiihdon, curlingin ja lumilautailun mestaruuksista, suomalaisille rakkaita jääkiekkoa, hiihtoa ja mäkihyppyä unohtamatta.

Aikaisemmista olympialaisista poiketen Discovery nappasi tänä vuonna televisiointioikeudet miesten jääkiekkoon, jota voit seurata TV5 ja Eurosport 2 -kanavilta.

TV5 näyttää kaikki Suomen pelit suomeksi selostettuna ja jokapäiväisen jääkiekkostudion, jossa esitellään Leijonien ja koko turnauksen suurimmat tähdet. TV5 näyttää myös muita talvilajeja sekä Kiira Korven, Sami Hedbergin ja Juhani Henrikssonin luotsaaman Päivän parhaat -ohjelman. Tarkemman aikataulun löydät täältä.

Eurosport 1 -kanava näyttää laajan kattauksen eri lajeja ja kaikki lähetykset on selostettu suomeksi. Eurosport 2 -kanavalta näet puolestaan kaikki miesten jääkiekon alkusarjan matsit ja ison osan jatkopeleistä. Suomen pelit on selostettu englanniksi ja muut pelit suomeksi. Eurosport 2 -kanavan saat näkyviin tilaamalla esimerkiksi Mix-paketin kaapelikortille tai digiboksille (alk. 9,90/kk).

Ylen 1 ja 2 -kanavilla olympialaisia seurataan hyvin kattavasti miesten jääkiekkoa lukuun ottamatta. Ylen aikataulun löydät täältä.

Kutonen näyttää puolestaan Eurosportin lajikoosteet muun muassa hiihtolajeista ja lumilautailusta joka ilta klo 23–01.

Näet olympialaiset Telian kaapeli-TV:stä ja Telia TV -digiboksilta seuraavilta kanavilta:


 



 


Telia TV -mobiilipalvelussa voit katsoa olympialaisia seuraavilta kanavilta:


 



  • Yle 1 ja 2 (Oma tallennus -palvelun avulla)

  • Kutonen (Oma tallennus -palvelun avulla)

  • Eurosport 1 ja 2 (Edellyttäen, että Discovery tai Surf -kanavapaketti on tilattuna Telia TV digiboksille tai kaapelikortille)

    Huom! TV5:n lähetyksiä ei voi tallentaa Oma tallennus -palvelun kautta oikeudenhaltijan päätöksestä johtuen.


 


Montako mitalia Suomi saa kotiin viemiseksi ja mikä laji kiinnostaa sinua eniten? Kerro meille kisatärppisi kommentoimalla alle :)


14 kommenttia

Kunniamerkki +6

Eurosport 2 -kanavalta näet puolestaan miesten jääkiekon alkusarjan matsit ja ison osan jatkopeleistä. Suomen pelit on selostettu englanniksi ja muut pelit suomeksi.

 

Onpas aika hauskasti 😃 Tai todennäköisemmin tekstissäsi virhe?

 

Itse yritän seurailla kaikki lajit joissa suomalaisia mukana, jos aika vain riittää. Aika huonosti lähti curling-pelit käyntiin :(

 


Moi @Mika992! Tätä ihmettelin itsekin aluksi, mutta kyllä se on ihan oikein 🙂 Eurosport 2 -kanavalla Suomen pelit on selostettu englanniksi ja TV5-kanavalla puolestaan suomeksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pienoinen yllätys, että kaikki mäkihyppääjät selvisivät karsinnasta, hyvä homma!


 


Itse odotan mitalia tai useampaa ainakin lumilautailusta. Hiihdon puolelta voi tulla mitali jos kaikki menee nappiin ja muut vähän epäonnistuvat, muutoin voi olla aika vaikeaa. Jääkiekosta odotan myös mitalia.


 


Tässä mun mitaliveikkaus :)

Telia Tv asennettu tietokoneelle (Winukka 10), selaimena chrome. Muut kanavat näkyvät, mutta TV 5 ei suostu näkymään. "Toisto epäonnistui, yritä uudelleen." Mikähän vikana?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@joopasejoo, TV5:n olympialähetyksiä ei voi katsoa suoraan eikä tallentaa Oma tallennus -palvelun kautta Telia TV netti- ja mobiilipalvelussa oikeudenhaltijan päätöksestä johtuen eli ei hätiä mitiä :)

Eipä sitten hätiä mitiä. IS:n sivuilla Telia kertonee *******aa. https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005518241.html

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@joopasejoo Tuo Iltasanomien juttu on näköjään julkaistu jo 9.1.  Tieto siitä että kanavaa ei voi tallentaa saatiin juuri ennen kisojen alkua, vasta viime viikon lopulla. Meidän kanavatiedotteet löytyvät täältä, josta löytyy aina se viimeisin ja uusin tieto. Sitä kannattaa seurailla jatkossa.

Pelkkä katselu olisi riittänyt. Miksei sellaista vaihtoehtoa löydy Telia TV:stä?

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@joopasejoo kuten tuossa jo edellä kirjoitettiin, oikeudenhaltija, eli Discovery ei tuota sallinut. Telia ei asiassa voinut tehdä yhtään mitään. Discovery voi yksipuolisesti päättää, mitä heidän kuvamateriaalilla tehdään.


 


Rivien välistä voi tulkita, että Discovery haluaa ihmisten käyttävän omaa, maksullista Eurosport Player -palvelua.


 


 


 


PS. En edusta Teliaa, olen asiakas.

Voisitte lähettää ne kanavatiedotteenne myös asiakaspalvelun chattiin, että tiedottaisivat asiakasta oikein. Kyllä sieltä vastattiin, että pitäisi näkyä.:smileyvery-happy:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@joopasejoo tuosta onkin syytä informoida Teliaa, että väärää tietoa liikkuu. Itse kun olen vain asiakas, niin ei voi kuin hihkaista viisaampia apuun. :smileyhappy:


 


@TeroRe ja @Merja_J ainakin ketjuja seurailee, voinevat vinkata, että väärää tietoa on liikkeellä. Todella ikävää ja inhottavaa, ettei tieto kulje!

Pakko vielä avautua sen verran, että kyllähän TV 5 näyttää miesten jääkiekon olympiaotteluita ilmaiseksi, mm. Suomen pelit. Siksipä ihmettelenkin, mitä virkaa on tv-palvelulla, josta ei voi seurata ilmaiskanavaa. Mikä pakko se on liittää tallennus siihen?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@joopasejoo Tämä olympialais/TV5 -hässäkkä pitäisi kyllä olla kaikkien asiakasneuvojien tiedossa, mutta ilmeisesti näin ei ole. Kiitokset tiedosta, viedään terveisiä eteenpäin.


 


Ja se miksi peruskanavat menevät tallennuksien kautta - se on tekijänoikeusjärjestöjen vaatimus. Nämä kanava-asiat eivät siis ole pelkästään meidän päätettävissä vaan mukana ovat niin kanavayhtiöt kuin tekijänoikeusjärjestötkin ja lain monet koukerot.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@joopasejoo kuten Merja tuossa kirjoitti, niin mobiilisti Suomessa ei saa näyttää livelähetyksiä muualta kuin Ylen kanavilta sekä maksukanavilta. Oma tallennus -palvelun avulla voit laittaa kuitenkin ohjelman tallennukseen ja alkaa sitä myös heti katsomaan -se on siis keino katsoa suoria lähetyksiä. Discovery tosiaan kuitenkin kielsi kisojen katsomisen mobiililaitteilla kokonaan.


 


Toivottavasti tämä selvensi.

Vastaa