Apple TV ja Telia TV - Valtavasti viihdettä ja urheilua saman katon alla

  • 13 August 2021
  • 1 kommentti
  • 57 katselukertaa


 


Julkaisimme Telia TV –sovelluksen neljännen sukupolven Apple TV:lle joulukuussa, ollen samalla ensimmäinen operaattori Suomessa, jonka viihdesovelluksen saa ladattua suoraan Apple TV:n sovelluskaupasta.

Sovelluksen käyttöönotto on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja asentaminen onkin vain muutaman klikkauksen päässä. Käyttöönottoon tarvitset Apple ID:n lisäksi Telia TV -tunnukset, jotka voit tilata joko verkkokaupasta tai kirjautumalla telia.fi:hin.

Sovelluksen asentamista ja ominaisuuksia on esitelty lyhyesti alla olevalla videolla (huom. ennen kuin Sonerasta tuli Telia). Telia Yhteisöstä löytyy myös lisätietoja Apple TV:n käyttöönottoon ja sovelluksen lanseeraukseen liittyen.


  


Sisältö ratkaisee


 


Erilaiset suoratoistopalvelut ja sen mahdollistavat laitteet, kuten Apple TV, kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Sisältö on kuitenkin se, joka ratkaisee ja sitä Telia TV:ssä riittää.

Saman katon alta löytyy niin peruskanavat, kuin laaja valikoima maksukanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. Suorat NHL-ottelut ja F1-osakilpailut, lasten omat kanavat tai vaikkapa HBO:n kuumimmat uutuussarjat ovat vain esimerkkejä valimoiman monipuolisuudesta. Oma tallennus –palvelulla voi puolestaan tallentaa ja katsoa peräti 17 kotimaisen kanavan ohjelmia.


 


Varsinaista videovuokraamoa ei Apple TV –sovelluksesta toistaiseksi löydy. Elokuvan voi kuitenkin vuokrata jollain toisella laitteella tai osoitteessa https://tv.telia.fi/store, jonka jälkeen se on katsottavissa Apple TV:n kautta. Toivottavasti vuokraamo saadaan suoraan Apple TV –sovellukseen lähitulevaisuudessa.

Saatavilla kaikille operaattorista riippumatta

Toisin kuin kaapeli-TV, Telia TV digiboksi tai mobiilipalvelu on saatavilla kaikille operaattorista riippumatta. Parhaan kuvanlaadun saavuttamiseksi riittää, että sinulla on minimissään 3 Mbit/s nettiyhteys käytettävissä.

Apple TV:n lisäksi palvelu toimii älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneella. Sovelluksesta löytyy myös AirPlay ja Chromecast -tuki.

Joko olet päässyt testaamaan Telia TV -sovellusta Apple TV:n kautta? Otamme kaikki palautteet ja kehitysehdotukset mieluusti vastaan :)1 kommentti

Hei, muuten vaikuttaa hienolta tuotteelta ja ajatuksena oli päästä eroon bukisesta sonera viihde digiboxista....mutta. Hommasin siis uusimman apple tv ja asensin sen verkkokaapelilla thomsonin adsl modeemiin. Kaikki muu tuntuu toimivan sujuvasti mutta Sonera Viihde tökkii. Eli jos aloittaa jonkin tallennetun ohjelman katsomisen niin viimeistään ohjelman puolessa välin alkavat ongelmat eli video pysähtyy mutta ääni kuuluu. Ja lopulta pysähtyy äänikin. Latausnopeus adsl:ssä kuitenkin on koko ajan n. 16-17mb. Tätä ongelmaa on nyt jatkunu molempina päivinä (20.2 ja 21.2) kun apple tv:tä ja sonera viihde appia on käytetty. Airplay:tä en ole vielä kokeillut.

Vastaa