C More on viihdyttänyt espoolaisperhettä jo 10 vuotta – Katso Niklaksen vinkit aamuun ja iltaan

  • 12 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 39 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +4


 


Suoratoistopalvelut viihdyttävät iltaisin ja pelastavat aikaiset viikonloppuaamut Niklas Anderssonin perheessä. Laaja valikoima pohjoismaisia rikossarjoja on Niklaksen ja hänen puolisonsa Emman mielestä C Moren parasta antia. Nordic noirin parissa rentoudutaan etenkin viikonloppuisin, jolloin ruudulla pyörii esimerkiksi draamatrilleri Gåsmamman.  

Reilu kolmikymppinen Niklas Andersson hädin tuskin muistaa, milloin on viimeksi katsonut perinteistä televisiota. Nelihenkinen espoolaisperhe tilaa useampaa suoratoistopalvelua, C Morea jo kymmenen vuoden ajan.

C Morelle houkutteli alun perin urheilu, etenkin Mestarien liiga. Niklas on vannoutunut Arsenal-mies, mutta Hollannissa vietettyjen opiskeluvuosien perintönä sydän sykkii myös Ajaxille.

Nyt C More Sport -tilaus on tauolla, ja Anderssonit nauttivat C Moren monipuolisesta sarjakattauksesta.


 


Mörkö, Haisuli ja Palomies Sami innostavat


 


Meidän perheessämme tykätään tosi paljon C Moren lastenohjelmista. Viisivuotias Leon fanittaa Palomies Samia, joka on ohittanut entiset suosikit Mörön ja Haisulin. Muumeja katselee nyt puolitoistavuotias pikkusisko, Noomi.””Leon napsauttaa jo näppärästi Smart TV:stä tai IPadilta ohjelmat pyörimään. Kätevää, etenkin aikaisin viikonloppuaamuina”, Niklas naurahtaa.


 


Nordic noirissa on nostalgiaa


 


Kun lapset on peitelty, Muumit vaihtuvat nordic noiriin, joka on perheen vanhempien mieligenre.


 


”Gåsmamman tai Jens Lapiduksen kirjoihin perustuvat sarjat, kuten Top Dog, vievät mukanaan. Ihan paras tapa saada ajatukset irti arjesta!”


”Olen joskus miettinyt, miksi juuri tämä lajityyppi viehättää minua. Mukana saattaa olla vähän nostalgiaa. Voi palata aikaan, kun katsottiin vanhempieni kanssa yhdessä jotain pohjoismaista dekkariklassikkoa, kuten Beckiä tai tanskalaista Murhakomissiota”, Niklas pohtii.


 


Lupa ahmia


 


Niklas pitää pitkistä tarinoista, eikä juurikaan katso elokuvia. Hänen makuunsa eivät myöskään ole scifi ja fantasia, joita puoliso katselee.


 


”Olen vähän sellainen ’perustuu tositapahtumiin’ -tyyppi. Katson myös rikosdokumentteja, mutta Emma taas ei piittaa niistä.”Arki-iltaisin sarjoja katsotaan iltapalaa syöden, viikonloppuisin lasissa on viiniä ja pöydällä naposteltavaa.


 


”Silloin saatamme katsoa monta jaksoa putkeen. Joskus suorastaan säästelemme katsottavaa viikonloppua silmällä pitäen”, Niklas kertoo.


 

 


Niklaksen C More -vinkit  • C Moren puhelinappi on kätevä tapa selailla ohjelmia. Käytän sitä, kun valitsen, mitä katson myöhemmin Smart TV:ltä.

  • Uusi, Ahvenanmaalle sijoittuva Hjerson-sarja on mahtava! Ruotsalainen tuotanto perustuu löyhästi Agatha Christien kirjoihin.

  • Jos pidit Jägarna-elokuvista, katso Jägarna-sarja. Sen pääosassa on karismaattinen Rolf Lassgård, joka esitti aikoinaan Wallanderia.


  
Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatuviihteestä ja urheilusisällöistä etuhintaan. Hankkimalla 5G-liittymän saat kaikki C Moren sarja- ja leffasisällöt maksutta käyttöösi 12 kuukauden ajaksi.

 


Teksti: Annika Holmsten


Kuva: Niklas Andersson


 


--


 


Lue myös0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa