HBO Max -suoratoistopalvelu nyt tilattavissa


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

 


*PÄIVITETTY 1.4.2022!*
 

HBO Max -suoratoistopalvelu on nyt tilattavissa! Tiedotamme vielä erikseen kaikkia nykyisiä HBO Nordic -asiakkaitamme myös sähköpostitse.

 

Pääset tilaamaan HBO Maxin nettisivuiltamme. Jos sinulla on HBO Nordic -palvelu käytössäsi, muistathan irtisanoa sen Minun Telian kautta ennen Maxin tilaamista. Katselu tapahtuu HBO Max -sovelluksen kautta, ja palvelun hallinnointi onnistuu Telia Dot -sovelluksella

 

Täältä löydät vielä lisätietoa eri katselutavoista, sekä vastauksia muihinkin mieltä askarruttaviin kysymyksiin HBO Maxiin liittyen.


Mitä eroa on HBO Nordicilla ja HBO Maxilla? 

 

HBO:n brändätyt ensi-illat näkyvät HBO Nordic -palvelussa jatkossakin eikä sisältöjä tulla vähentämää, päinvastoin sisältöä lisätään syksy mittaan. Uutena ominaisuutena saadaan elokuvateattereiden uutuusleffoja (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaan pian ensi-illan jälkeen. Sen sijaan uudet HBO Max originals -brändätyt ensi-illat ja vanhemmat kirjastosisällöt näkyvät vain HBO Max:ssa. 

 

Palvelussa jo olevat suosikkisarjat säilyvät ja myös niiden uudet tuotantokaudet lisätään. Lastenohjelmien kattava Toonix-kirjasto säilyy ennallaan. Sisällöistä ja hinnoista kerromme vielä myöhemmin tarkempia tietoja kun niitä saamme. 

 

HBO Nordic -ohjelmakirjasto on poistettu uusmyynnistä kaikista myyntikanavista tiistaina 8.3. Muutos ei ole koskenut voimassa olevia paketteja, vaan ne jatkuvat normaalisti:

Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy toistaiseksi ennallaan.

 

 

Lue myös:


 

 

 

173 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Jos ymmärsin oikein, niin Telia tv- palveluun voi jatkossakin tilata Hbo Nordic- kirjaston, vaikka Hbo Nordic- palvelu poistuu muuten olemasta 26.10? Miksi kukaan tilaisi Telian kautta Hbo Nordic- kirjastoa hintaan 10,95 kuukaudessa pienemmällä sisällöllä, kun Hbo Max- palvelussa on paljon laajempi sisältö ja hintakin on vain 8,99 kuukaudessa? Eihän siinä ole mitään järkeä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@jarkko35 Kyllä, Nordic säilyy valkoimassa jatkossakin. Hintoja ei tässä vaiheessa kannata lähteä vertailemaan. Kuten tuossa artikkelissa mainittiinkin niin hinnoittelusta kerromme tarkempia tietoja heti kun saamme lisäinfoa asiasta. Hienoa kuitenkin että saadaan lisää sisältöjä tarjolle, tätä on kovasti odotettu 😁>

Kunniamerkki +4

Niin, itsekin tuota hintaa ajattelin.

Max on 8,99@ kk ja jos ottaa vuoden niin se on 70€

Koska koko maxin sisältö tulee Telialle?

Tämän hetkisten tietojen perusteella en näe järkeä jatkaa hbo:ta teidän kautta.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Elisa Viihde on tiedottanut asiakkailleen, että Hbo Nordic pysyy heidän valikoimassaan toistaiseksi, mutta hinta tippuu 1.11 alkaen 8,99 euroa kuussa hinnaksi. Lisäksi Elisa Viihteen Hbo Nordic asiakkaat saavat heti 26.10 käyttöönsä myös Hbo Max- suoratoistopalvelun, asiakkaille tulee sähköpostiin aktivointilinkki, jolla Hbo Maxin saa käyttöön ilman lisämaksua.

 

Elisa taitaa pestä tässäkin asiassa Telian 100-0.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Erkka1976 ja @jarkko35 maltetaan vielä hetki. Tiedotamme mahdollisista hintamuutoksista ja muusta palveluun liittyvästä heti kun saamme lisäinfoa. Vielä ei siis kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä 🙂>

Olen useamman vuoden tilannut HBO Nordicia Telia TV:n kautta. Sieltä tosin uupuu jaksoja mm. lasten sarjoista, ei ole kaikkia elokuvia saatavilla mitä taas olisi HBO:n itsensä kautta tilattaessa. Taidan tässä tapauksessa kiittää näistä vuosista ja tilata tuon HBO Maxin muuta kautta.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

HBO Nordic on sisällöltään identtinen, hankki sen sitten meidän kautta tai suoraan HBO:lta. Toki pieniä eroja voi olla julkaisujen aikatauluissa, mutta samat sarjat ja leffat löytyy molemmista. Onko sulla @OldHorn antaa jotain esimerkkiä sarjoista tai leffoista, jotka uupuvat meidän kautta tilatusta HBO Nordicista, mutta löytyy HBO:n kautta tilatusta paketista?

@HannaMarikaL 

 

Hei, esimeriksi elokuva Cursed puuttuu teidän valikoimista, mutta löytyy suoraan HBO:n palvelusta. Lasten sarjoista puuttuu jaksoja niin Teen Titans GO! kuin Adventure Time ja Gumballin mieletön maailma. Olen noista joskus kauan sitten palautettakin laittanut, sekä teille että HBO:lle. HBO vastasi, että te olette vastuussa teidän kautta tilatun HBO:n sisällöstä, heillä ei ole siihen sanomista, ja eivät voi auttaa. Teiltä taas sanottiin, että pitää kääntyä HBO:n puoleen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

HBO on sinulle oikein vastannut, me olemme vastuussa Telia TV-palvelun HBO:n kirjaston sisällöstä. Pahoittelen jos meiltä on pyydetty kääntymään ohjelmayhtiön puoleen!


Tein nyt noista puuttuvista sisällöistä ilmoituksen eteenpäin ja puuttuvat ohjelmat pyritään lisäämään kirjastoon mahdollisimman pian!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Tarkistimme ja vertailimme ilmoittamiasi puutteita meidän HBO-kirjaston ja HBO:n oman sovelluksen välillä. 


 


Cursed näyttäisi löytyvän meidän kirjastosta. Titans Go! -sarjan jaksot näyttävät nopeasti katsottuna myös täsmäävän HBO:n oman sovelluksen tarjoamaan. Adventure Time sarjaa näyttää löytyvän vain nykyään Cartoon Networks kautta. Gumbailin mieletön maailma -ohjelmaa näyttää löytyvän kaksi kautta.


 


Pystyisitkö @OldHorn tarkentamaan näiden ohjelmien puuttuvia tuotantokausia  ja/tai jaksoja, niin saamme puuttuvia tiedostoja pyydettyä ohjelmayhtiöltä.

@KaPetri 

 

HBO Nordicin valikoimissa Adventure Time löytyy nimellä Seikkailuhetki. Teidän palvelussa kausista puuttuu jaksoja ja jaksot ovat aivan eri järjestyksessä kuin mitä HBO:n palvelussa.

 

Gumballin mieletön maailma-sarjan olette palvelussa jostain syystä jakaneet niin, että osa 1. ja 6. kauden jaksoista on erikseen. HBO:n palvelussa kaikki 6 kautta löytyy normaalisti.

 

Cursed-elokuva on nyt tullut valikoimiinne. Kesällä siitä mainitsin teille koska yritin sitä katsoa, mutta tuli virhe ja se katosi valikoimistanne.

 

Teen Titans GO!-sarjan jaksoistakin laitoin teille listausta aikoinaan. Katson paremmin kun kerkeän. Vaikka ei varmaan minun hommiini kuulu ilmaiseksi alkaa teille listaamaan mitä teidän kautta tilatusta HBO:sta puuttuu verrattuna HBO:lta tilattuna.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Suuri kiitos tarkennuksesta! Ei tietenkään ole sinun tehtävä näitä meille selvitellä. Me tosiaan nuo ohjelmien tiedostot saadaan suoraan ohjelmayhtiöltä ja ne Telia TV-palveluiden valikoimaan lisätään heti kun tiedostot saapuvat. Matkalla voi toki virheitä ja viivästyksiä sattua ja näitä pyritään omalla valvonnalla ehkäisemään. Lähtökohtaisesti sisällöt tulisivat kuitenkin olla 100% samanlaiset riippumatta tilaako palvelua operaattorin vai HBO:n kautta. 

@KaPetri 

 

Ja nyt vertasin Teen Titans GO!-sarjaa, niin teidän palvelussa mm. 1. kauden 1. jakso on kahteen kertaan ja siitä puuttuu jaksoja lopusta. Huomasin tuon heti kun vertasin, joten mitä te vertailitte siellä? Pointti on se, että loppupeleissä HBO teidän kauttanne tilattuna tuntuu täysin keskeneräiseltä palvelulta. Jaksoja puuttunut noista mainitsemistani sarjoista jo pitkään, olen asioista maininnut, olette sanoneet, että ne lisätään. Mitään ei tapahdu. Jaksot ovat teidän palvelussa aivan väärissä järjestyksissäkin kaiken lisäksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@OldHorn Sanoppas muuta jos noinkin yksinkertainen asia jäi meillä huomaamatta. Käsi pystyyn virheen merkiksi.


 


Kieltämättä se täytyy tunnustaa, ettei HBO Nordic meidän kautta tilattuna ole yhtä hyvää kokemusta pystynyt tuottamaan kuin suoraan ohjelmayhtiöltä hankittuna juurikin näiden sisältöpuutteiden ja sisältöjen viivästyksien vuoksi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Artikkelia on tänään päivitetty muutamalla tiedolla: 


   • Nykyiseen HBO Nordic palveluun tullaan syksyn mittaan lisäämään sisältöjä noin 1500 kpl, alkaen 26.10.

  • Palvelussa olevat suosikkisarjat säilyvät, myös niiden uudet tuotantokaudet tullaan lisäämään

  • Uutena juttuna saamme elokuvateattereiden uutuusleffoja, (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaa jo 45 päivää ensi-illan jälkeen

  • Lastenohjelmien kattava Toonix kirjasto säilyy

  • Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy Telialla ennallaan, mutta voit hyödyntää huippuhyvän tarjouksen: C More + HBO Nordic 6kk 15,90 €/kk, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Minulle tuo C More + Hbo Nordic- etuhinta ei tuo mitään, kun laajakaista & tv- sopimukseni hintaan sisältyy jo C More. En ymmärrä miten Telia saa pidettyä Hbo Nordic asiakkaansa, kun palvelun hinta on Telian kautta tilattuna kalliimpi ja vielä suppeamalla sisällöllä?! Siis oikeasti, tyhmähän siinä pitää olla jos haluaa maksaa vähemmästä enemmän! Elisa Viihteen kautta Hbo Nordic- palvelun saa tilattua hintaan 8,99 e/kuukaudessa 1.11 alkaen. En ymmärrä Teliaa.

Luin tuon @Katjane postauksen ja päädyin peruuttamaan HBO Nordicin tilauksen Telian kautta. Ei ole mitään järkeä jatkaa sitä. Katsellaan joskus jos tapahtuu jotain mullistavaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

@jarkko35 ja @OldHorn kiitos teille kommenteista!
Tässä ollaan tosiaan tällä hetkellä sen tiedon varassa, että olemme tuomassa HBO Max:n ja ison osan sisällöistä kyllä meillekin, mutta valitettavasti aikataulua ei vielä voida vahvistaa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tästä tiedotteesta kyllä ymmärtää, että Telia tv:n asiakkaat Pohjoismaissa saisivat tuon Hbo Maxin käyttöönsä heti 26.10.

 

https://www.teliacompany.com/en/news/news-articles/2021/hbo-max/

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

@jarkko35 Tuo uutinen koskee Ruotsin Teliaa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

No onpa Suomen Telia hoitanut tämän Hbo Max asian todella surkeasti Ruotsin Teliaan verrattuna.

Hei!

Miksi Telian HBO Nordicilla ei näy Curb your enthusiasmin kausi 11?

 

HBO:lta tilattaessa näkyy normaalisti.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@Jussi1234567 kyseisen sarjan 11. tuotantokauden jakso 1 saapuu myöhemmin tänään meidän TeliaTV-palvelun HBO ohjelmakirjastoon. Pientä viivettä on verrattuna HBO:n ylläpitämään palveluun, mutta ohjelmat pyritään lisäämään mahdollisimman pikaisesti kunhan tiedostot vain ohjelmayhtiöltä saadaan.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Lupaatte: Jotain uutta tapahtuu myös nykyisessä HBO Nordic -palvelussa, johon tulemme saamaan lisäsisältöjä noin 1500 kpl HBO Max:n lanseerauspäivänä ja myös sitten myöhemmin tämän syksyn aikana.

 

No, tänään on Maxin lanseerauspäivä. Missä lupaamanne lisäykset viipyy!!?

Telian päätöksistä riippumatta on todettava, että suoraan HBO Maxilta tilattaessa uusille tilaajille on 30.11. mennessä saatavissa tutustumistarjous pysyvästi puoleen hintaan 4,49€/kk. Epäilen, ettei mikään Telian tarjous pysty vastaamaan tähän.

Vastaa