Uutinen

Jääkiekon MM-kisat 2022 - Virittäydy kisatunnelmaan C Moressa

Jääkiekon MM-kisat 2022 - Virittäydy kisatunnelmaan C Moressa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Jääkiekon MM-kisat tulevat taas ja tänä vuonna turnaus pelataan Suomessa, Tampereen uudessa Nokia Arenassa ja Helsingin jäähallissa. Tampere toimii kisojen pääpaikkana ja turnaus alkaa perjantaina 13.5.2022. Kisat huipentuvat sunnuntaina 29.5.2022 käytäviin mitalipeleihin – pronssiottelu alkaa klo 15.20 ja finaalista päästään nauttimaan klo 20.20!

 

Turnauksessa joukkueet on jaettu kahteen kahdeksan joukkueen lohkoon, joissa pelataan kaikki kaikkia vastaan. Molempien lohkojen neljä parasta selviää puolivälieriin. A-lohkon pelit pelataan Helsingissä ja siellä kiekkoa pyörittää Kanada, Saksa, Sveitsi, Slovakia, Tanska, Kazakstan, Italia ja Ranska. B-lohkon pelit puolestaan pelataan Tampereella ja lohkossa mukana ovat Suomi, USA, Tshekki, Ruotsi, Latvia, Norja, Iso-Britannia ja Itävalta. Leijonat kohtaavat avauspäivänä Norjan Jääkarhut illalla kahdeksan jälkeen.

 

Tule mukaan kannustamaan Leijonat voittoon!

 

Virittäydy kisatunnelmaan C Moressa

 

MM-kisahuumaan pääset C Moressa, sillä C Moren kattaus on suurempi kuin koskaan aiemmin. Näet kaikki 64 ottelua suorana C Moren suoratoistopalvelussa sekä maksukanavilla. Sen lisäksi pääset mukaan ennennäkemättömiin studiolähetyksiin, jotka vievät sinut keskelle kisatapahtumia. Mukana menossa on aivan uusi MM-etkot, jossa Joonas Nordman ja Viivi Pumpanen käynnistävät virittäytymisen Leijonien matseihin. Viikonloppuisin ja pyhinä saadaan nauttia C Moren Juhlapäivistä, sillä Herätys, Leijonat! aloittaa aamut. Pääselostajana kisoissa kuullaan Antero Mertarantaa.

 

C Moren suoratoistopalvelusta näet kaiken yllämainitun ja sen lisäksi c more.fi tarjoaa kattavan kokonaisuuden muuta sisältöä, kuten maalikoosteita ja parhaita paloja, Leijona-tunnelmia sekä oheisohjelmistoa. Kaikista otteluista on nähtävillä tärkeimmät tapahtumat ottelukoosteista. Sen lisäksi Parhaat! -osiosta näet upeimmat maalit, torjunnat ja taklaukset. Uutuutena kisojen aikana palveluun tuotetaan muitakin mielenkiintoisia kollaaseja. Pääset myös mukaan Leijonan iholla -sarjaan, jossa Jani Uotila dokumentoi jälleen Leijonien kisamatkaa. Mestareiden pöydässä C Moren asiantuntijat keskustelevat pelistä, pelaamisesta ja Leijona-kiekosta. Samalla he jakavat kokemuksiaan, muistoja sekä oppeja uransa varrelta. Kaikki erikoisohjelmat löytyvät myös C Moren suoratoistopalvelusta jälkikäteen katsottavaksi.

 

Liittymäasiakkaanamme saat C Moren tuotteet etuhintaan. MM-kisat katsot esimerkiksi C More Total+ -suoratoistopalvelusta, josta näet kisojen lisäksi paljon muuta sisältöä, kuten leffoja ja sarjoja sekä muuta urheilua. Suoratoistopalvelua voit katsoa C More -sovelluksella puhelimella ja tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle on mahdollista myös mm. Chromecastilla tai AirPlaylla. Jos sinulta puuttuu esimerkiksi vielä tabletti, Samsung Galaxy Tab A8:lla katsot otteluita suurelta näytöltä ja saat laitteen mukaan vielä liittymän.

 

Tätä kaikkea on luvassa

 

Studiolähetyksiä on kisojen aikana luvassa jopa kolmekymmentä, ja Leijonien sekä muiden merkittävimpien otteluiden osalta studiolähetykset alkavat jo 50 minuuttia ennen pelin alkua. Mukana lähetyksissä on C Moren asiantuntijat, jotka taustoittavat ja analysoivat tapahtumia.

 

Uusi MM-etkot -show on puoli tuntia kestävä livelähetys suoraan Tampereen kisatorilta. Ohjelmassa käsitellään MM-kisoja viihteellisellä otteella, ja mukana on kiinnostavia vieraita sekä yleisöä osallistetaan myös. MM-etkojen jälkeen lähetys siirtyy hallin sisään varsinaiseen kisastudioon.

 

Kisaviikot sisältävät seitsemän C Moren Juhlapäivää eli kolme viikonloppua ja helatorstain puolivärierät. Juhlapäivinä aamun käynnistää kymmeneltä alkava, tunnin mittainen Herätys, Leijonat! -ohjelma, jossa kiekkokansa herätellään uuteen kisapäivään. Tuomas Nyholm ja C Moren asiantuntijat käyvät aamuohjelmassa läpi ajankohtaisia Leijona-aiheita ja MM-kisojen ilmiöitä. Lue lisää -osiosta näet C Moren koko MM-tiimin.

 

 

C Moren MM-tiimi

 

Selostajat

 

Antero Mertaranta, Mika Saukkonen, Jani Alkio, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Aleksis Ärje.

 

Asiantuntijat

 

Mikko Koivu, Sami Kapanen, Olli Jokinen, Lauri Marjamäki, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Tero Lehterä ja Petri Kontiola.

 

Juontajat

 

Teemu Niikko, Minna Korkka, Suvi Puukangas ja Tuomas Nyholm.

 

Toimittajat

 

Jani Uotila, Kasperi Kunnas, Anssi Mertaranta ja Vesa-Matti Savinen.

 

 

Oletko sinä valmiina jääkiekon MM-kisoihin ja kuka voittaa tänä vuonna? 

 

Lue myös:

 


11 kommenttia

tulee katsotua 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kyllähän pitää tänäkin vuonna katsoa ja tottakai uskon 🇫🇮> voittoon 😀> Vitsi että olisi makee käydä katsomassa joku Suomen peli myös ihan paikan päällä!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Itse olen katsellut MM-kiekkoa vaihtelevasti, kaipa viimeistään mitalipelit tulee joka tapauksessa katsottua.

Näille mm-kisoille pitäisi olla oma parin viikon paketti. En muuten koskaan ota cmorea paitsi kisojen aikaan enkä välittäisi maksaa kuukauden hintaa muttako pakko 😞>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Moikka @Nadragh !


 


Kisat kestävät tosiaan vain sen pari viikkoa, mutta samalla kannattaa tarkastaa C moren muu sisältö! 😁>


 


Paketista löytyy esimerkiksi elokuvia, sarjoja ja muuta urheilua. Jos jokin noista sisällöistä saattaisikin olla sinulle mieleistä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Onko muita jotka seuraa Suomen peliä? Missasin ekan erän alun, pääsin katsomaan ekan erän lopusta alkaen ja ilokseni huomasin, että tilanne on 1-0. Millaista kiekkoa ne on pelanneet?

on mukava   katsoa  kun  hyvä  tunnema   katsomoissa  ja  eri maiden  kannatajat  osaa kannustaa  ja  aina iloinen  tunnelma  

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

On kyllä ollut mukava myös ihan vain katsoa telkkarin kautta, jotenkin tuo, että kisat on Suomessa ja katsomossa on paljon suomalaisia, tuo myös telkkariin omaa spessu fiilistä.


 


Moni varmaan huomasi Ruotsi-pelissä, kun yksi keltapaitainen Ruotsi-fani istui keskellä sinivalkoista joukkoa. Oli hauskan näköinen, varmaan tarkoituksella mennyt sinne keskelle istumaan 😁> 🇫🇮> 🇪>

osasivat  sovussa  kastsoa  ja kannustaa  🙂>

Käyttäjätaso 1

Joo totta @pikkukirvesu! Se on kyllä hienoa nähdä, että hyvällä urheiluhengellä kannatetaan omia ja samalla myös kunnioitetaan vastustajaa 😁>

niin  vaikka  on  joukkue  häviöllä  niin  silti  kannustetaan joukkuetta ja ilotaan

Vastaa