Kyllä vaan! Nyt onkin pientä painetta Leijonien suuntaan näin viisujen jälkihöyryissä.. Saadaanko maksettua  rakkalle naapurimaallemme ns. potut pottuina! 😄 Veikkauksia?

Alkuun sattui heti kovimmat USA, Saksa ja Ruotsi -pelit. Loput alkulohkon pelit pitäisi Leijonilta hoitua jo rutiinisuorituksilla, mutta yllätyksiähän voi tietenkin aina tapahtua.

Ruotsia vastaan ei varmasti ainakaan puolivaloilla pelata! 😎💪🏒🥅🇫🇮🇸🇪

Kunniamerkki +22

Olipas hyvä eka erä Suomelta! Mutta, maalit puuttuu.

Tekisi mieli sanoa, että aika paljon sitomista ja kiinniroikkumista sallittiin Ruotsille…
Joka tapauksessa, niin kuin usein käy näin tasaväkisissä peleissä kun hallitsee pitkään peliä ilman onnistumisia, niin homma kääntyykin nopeasti vastustajalle. Yhtäkkiä toisen erän lopussa Ruotsille onnistuminen.
Pienet marginaalit, tiukkaa tulee olemaan. 😬 Yhden maalin peli.

Niinhän se meni ihan voittolaukauksiin asti. Mikä jännäri! 🥵
Tähän mennessä kyllä Suomelta kisojen paras peli, mutta ei vieläkään saatu sitä “kirousta” rikki, että olisi tullut voitto Ruotsista omissa kotikisoissa.

Oli kyllä jännä ja hyvä peli! Tai no, ei hyvä kun maalit oli meillä tosi tiukassa ja hävittiin sitten vielä rankkareilla… Sitä mietin, että miksi suomalaiset aina laukoi rankkarit kaukaa, kun taas ruotsalaiset kuljetti kiekkoa ja laittoivat maalivahdin liikkeelle? Eikö meilläkin olisi ollut hyvä kokeilla samaa, kun näytti, että Ruotsin maalivahti torjuu laukaukset.

Leijonien peli on koko ajan parantunut, joka on hyvä asia. Silti jäi vaivaamaan, ensin Euroviisut ja nyt tämä 😄

Rutiinivoitto piti olla, mutta vaikeaksi muodostui. Ranskaa yhtään väheksymättä.
Suomi 🇫🇮 5 - Ranska 🇫🇷 3. 😬

Pudotuspeleissä B-lohkosta tulee kuitenkin etukäteen ajateltuna kovempi vastustaja.

Kyllä oli surkeaa peliä Suomelta. Ruotsi-peli oli hyvä mutta kaikki muut ovat olleet kyllä surkeita esityksiä. Virheitä jatkuvalla syötöllä ja maaleja ei saada aikaiseksi.

Mitä on tapahtunut Suomen joukkueelle?

Käyttäjätaso 6

Samaa mieltä, Ranskan peli oli aika tuskallista katsoa kun voiton oletti etukäteen olevan läpihuutojuttu. Toivottavasti opiksi on otettu ja illalla sitten uusin voimin Unkaria vastaan. 😎

Vaikka vastassa oli Unkari niin silti kolmas erä voidaan laskea hyväksi peliksi Suomelta 😎 Leijonat ovat olleet jotenkin jumissa, josko nyt lähtisi aukeamaan 🇫🇮

Kyllä. Hurjalla yksilötaitoerolla kolmas erä oli jo oikeanlaista näytöspeliä ja maaleja syntyi, vaikka kaksi ensimmäistä erää olivat edelleenkin heikkoja. Kaikella kunnioituksella, tänä vuonna A-sarjaan nousseen Unkarin turnauksen tavoite on kuitenkin vain tuon sarjapaikan säilyttäminen.

Mutta onnistumisen tunteet tuosta erästä Leijonille mukaan, ja toivottavasti ne kantavat sitten jatkopeleissä. 😎👍🇫🇮

Juuri noita onnistumisia ollaan kaivattu ja tänään niitä lopulta tuli 🇫🇮🦁🙂

Kunniamerkki

En pysty katsomaan jälkilähetyksenä Unkari - Suomi ottelua Telia-tv sovelluksella?!?

Kyllä kaksi ensimmäistä erää oli aika sähläämistä. Kolmannessa sitten näytti oikealta peliltä.

Alkusarjan viimeinen peli Suomi 🇫🇮 — Tanska 🇩🇰.

Ei ehkä enää panoksia, kun Tanska ei jatkoon pääse, mutta pelaavat ihan varmasti kunniasta. Leijonillakin se pudotuspelin vastustaja Kanada on jo varma, joten nyt lähinnä viimeinen peli saada homma toimimaan ennen sitä. 💪🏒🥅

Suomi johtaa selvin lukemin, mutta silti peli tuntuu edelleen vähän takkuiselta. Tai siis, maalipaikkoja on mutta viimeistely ontuu. Erityisesti 5-3 ylivoimasta olisi pitänyt maali tehdä.

Nyt, kun Suomi ei ole enää gemeissä mukana niin toivon, että Latvia menisi finaaliin asti. Hyvä, että myös Ruotsi tippui jatkosta 😎