Uutinen

Jääkiekon MM-kisat 2024

  • 25 April 2024
  • 10 kommenttia
  • 329 katselukertaa
Jääkiekon MM-kisat 2024
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

MM-lätkän kisahuuman voi jo tuntea luissa, sillä jääkiekon 2024 MM-kisat hurahtavat käyntiin 10.5 Tšekin Prahassa ja Ostravassa. Finaali- sekä pronssiottelu tullaan näkemään 26.5. Mitä veikkaat, tuovatko Leijonat pojan kotiin tänä vuonna? MM-kisojen kaikki matsit pääset näkemään V premium -kanavapaketilla.

 

Tilaa V premium -kanavapaketti Telia Play -palveluun ja nauti kattavasti MM-kisojen otteluista ja studiolähetyksistä. Katso joko maksuttomalla Telia Play -sovelluksella tai lisämaksullisella Telia Play -boksilla valintasi mukaan.

 

Miten voin katsoa kisoja?

 

Miesten jääkiekon MM-kisojen tv-oikeudet siirtyivät MTV:ltä Viaplay Groupille. Vuosina 2024–2028 MM-kisojen kaikkien joukkueiden ottelut studiolähetyksineen näkyvät televisiosta V sport -urheilukanavilla V premium -kanavapaketilla. Kanavapaketin ansiosta pääset siis näkemään suorana kaikki ottelut ja studiolähetykset alkulohkoista finaaliin asti. Suomen pelien selostajana toimii tänä vuonna Antti Mäkinen, jolta löytyy pitkä historia NHL-otteluiden selostamisesta. Koko kisatiimin voit kurkata linkin takaa.

MM-kiekkoa nähdään edellisvuosien tapaan myös MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa (entinen C More), sillä MTV lähettää kaikki Leijonien ottelut, välierät ja finaalin suorana lähetyksenä.

 

MM-kisojen lohkot ja otteluohjelma

 

Tänä vuonna otteluiden lohkot ovat jakautuneet seuraavasti:

A-lohko (Praha) Kanada, Suomi, Sveitsi, Tshekki, Tanska, Norja, Itävalta, Iso-Britannia
B-lohko (Ostrava) Yhdysvallat, Saksa, Ruotsi, Slovakia, Latvia, Ranska, Kazakstan, Puola

Otteluohjelma jääkiekon MM-kisoissa näyttää tänä vuonna Leijonien osalta tältä:

Alkukohkovaihe 10.–21.5.

Suomen alkulohkopelit:
Pe 10.5. klo 21.20 Tšekki – Suomi
Su 12.5. klo 13.20 Suomi – Iso-Britannia
Ma 13.5. klo 17.20 Norja – Suomi
To 16.5. klo 17.20 Suomi – Itävalta
La 18.5. klo 17.20 Kanada – Suomi
Ma 20.5. klo 21.20 Suomi – Tanska
Ti 21.5. klo 21.20 Suomi – Sveitsi

Puolivälierät to 23.5. klo 17.20 ja klo 21.20
Välierät la 25.5. klo 15.20 ja 18.20
Pronssiottelu su 26.5. klo 16.20
Finaali su 26.5. klo 21.20

 

Tämän lisäksi V premium -kanavapaketilla näet kaikki 23 studio- ja 59 ottelulähetystä. Studiolähetyksiin kuuluu muun muassa kattavia haastatteluita ja ennakointia, sekä runsaasti muuta sisältöä koko kisojen ajan.

NHL-tähtiä tullaan näkemään useissa maajoukkeissa edustamassa maataan, ja Suomen maajoukkue ei ole poikkeus sillä saamme kentälle Mikael Granlundin sekä Jesse Puljujärven!

 

Alla olevasta videosta voit nähdä, miten Mikael Granglund tuli maailmalla tunnetuksi hänen edustaessaan Suomea vuonna 2011.

 

 

 

Aiotko sinäkin seurata tiiviisti MM-kisoja, tai oletko jopa menossa paikan päälle Tšekkiin kannustamaan Leijonia kohti voittoa? Kerro alla kommenteissa! 😊

 

Lue myös:

 


10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Kyllä kaikki Suomen pelit pitää katsoa! 👍👍👍

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Jaa-a - no onhan siinä alkusarjassa sentään pari peliäkin tarjolla: vs. CZE ja vs. CAN.

Oikeestaan “vapaan” MTV3.n lähetykset ovat siinä mielessä hyviä, että jää ees ne pikkutaukojen tyhjänpäiväiset studio- ja vaihtoaitonvierus- jargonit kuulematta..

Vaikka mainoksiakin koitan kaikin keinoin vältellä, niin jopa ne ovat mielenkiintoisempia kuin em. tusina-jargonit. 😁

 

Kunniamerkki

Jopa joo. Mm ralli ja timanttiliiga näky ilmaseks play tv. Mutta kun tilasin v premium paketin niin muuttu samalla hetkellä maksulliseks. Voi voi.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Ensimmäinen Suomen peli hävitty tsekeille 0-1 rankkarikisassa. Mutta josko jatkossa parempaa tulosta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Ensimmäinen Suomen peli hävitty tsekeille 0-1 rankkarikisassa. Mutta josko jatkossa parempaa tulosta.

Eilen oli kyllä tiukka matsi. Tšekin rankkarit näyttivät kuitenkin huomattavasti varmemmilta ja voittohan heille sitten tuli. Huonolle ei kuitenkaan hävitty, ja eiköhän tämänkin matsin virheistä opita! 🤘

Kunniamerkki

missä ihmeessä norja -itävalta peli myöskään usa peliä ei löytynyt ???

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

missä ihmeessä norja -itävalta peli myöskään usa peliä ei löytynyt ???

Moi @Tepa69 ja tervetuloa Yhteisöön! Täältä löytyykin itse asiassa aivan tuore ketju puuttuvasta Norja-Itävalta -ottelusta: Norja-Itävalta -ottelua ei löydy Telia Playsta | Telia Yhteisö 

Häiriötä tosiaan selvitellään parhaillaan, ja lupasinkin palata tuohon ketjuun pikimmiten, kun tiedämme enemmän. 🙏🏻

Voisitko kuitenkin vielä tarkentaa, mitä USA-ottelua tarkoitat? Laitan tästäkin tiedon eteenpäin.

Kunniamerkki

usa - Kazakstan pelattu su 19.05.2024 tämä peli näkyi jollain kanava 6. mutta via play paketilla peliä ei päässyt katsomaan.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

usa - Kazakstan pelattu su 19.05.2024 tämä peli näkyi jollain kanava 6. mutta via play paketilla peliä ei päässyt katsomaan.

Valitettavasti myös kyseinen matsi ei ole tällä hetkellä katsottavissa häiriön takia. Häiriötiedotteesta voit seurata häiriön korjauksen etenemistä, ja halutessasi voit myös tilata ilmoituksen kun häiriö saadaan kuitattua!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kiitos Jukka Jalonen! 💙 Kaikkien aikojen paras suomalainen päävalmentaja. 🇫🇮

Tänä vuonna pelaajamateriaali ei riittänyt yhteenkään voittoon ns. isosta jääkiekkomaasta, vaikka niin usein Jalosen joukkue on nimenomaan ollut enemmän, kuin osiensa summa. Voittamisen kulttuuri on vakiintunut.

Tämä tulos oli historiallisen huono, joka ei ikävä kyllä lopulta ollut edes mikään yllätys. Pelisysteemikin taisi olla jo tiensä päässä. Nyt on muutoksen aika, ja muutos on aina ennen kaikkea uusi mahdollisuus.

Vastaa