KEIKALLA JVG – 28.5.2016


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 


 


 


Me mennään kovaa keke rooosbergiiii, tuu megee tilaan sulle ÜÜÜberin :)

Livekeikat saavat jatkoa 28.5. ja tällä kertaa Hartwall Areenan täyttää JVG:n kundit. Lauantai-illan bileet on varmasti taattu näiden jätkien keikkaa seuratessa. Kyseinen setti on myyty loppuun, joten jos missasit liput, ei hätää, keikan näkee maksutta Sonera Viihteestä LIVENÄ! Bileet alkaa klo 19 ja ennen keikkaa esitetään facebookissa olevan Battle –kisan voittajan ja JVG:n välinen haastekisa.


 


Hide content

Voit haastaa JVG:n pojat battleen. Jos sinulla on jokin erityisvahvuus, jolla uskot päihittäväsi Jaren ja VilleGallen, kannattaa heille heittää haastetta. Voittaja saa liput keikalle sekä mainetta ja kunniaa 😉 Kisa käynnissä 22.5. saakka.



Mitä tarvii tehdä? Jos sulla on jo Sonera Viihde joko laajakaistan mukana tai mobiiliversiona, näkyy keikka Viihteen omalta kanavapaikalta. Kaapeli Tv:stä se löytyy kanavapaikalta 31. Kyseessä HD kanava.

Jos sinulla EI vielä jostain syystä ole Viihteen tunnuksia, voit tilata ne maksutta täältä. Jos olet asiakkaamme, onnistuu tunnareiden tilaus myös Omilta Sivuilta.

Jos missaat keikan, ei hätää. Sitä voi luukuttaa uusintana Viihteen ohjelmakirjastosta 6 kk ajan, vaikka joka päivä! Samaisessa kirjastossa on muuten katsottavana vielä aiemmat huippukeikat PetoShow sekä ElaShow.


 


Tunnelmaan pääset vaikka heti fiilistelemällä JVG:tä Spotifysta


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa