KHL ja Jokerit Discoverylle – Yli sata peliä suorana ja suomeksi selostettuna

  • 6 September 2021
  • 0 kommenttia
  • 52 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12


 


KHL-jääkiekkosarjan lähetysoikeudet roikkuivat ilmassa viimeisille metreille asti. Nyt saimme kuitenkin hyviä uutisia, sillä ratkaisu on löytynyt ja etenkin jokerifanit voivat huokaista helpotuksesta. Discovery Finland on hankkinut mediaoikeudet KHL-sarjaan seuraaville tuleville kolmelle kaudelle.Discoverylta kerrotaan, että jatkossa discovery+ -suoratoistopalvelusta näet kaikki Jokereiden ottelut ja kauden aikana yhteensä yli 100 peliä KHL-kiekkoa. Kaikki lähetykset tulevat suorina lähetyksinä ja suomenkielisellä selostuksella varustettuna. Kaikissa Jokereiden kotiotteluissa on myös mukana hallilta toteutettu studiolähetys. Studiossa juontajina näemme entisen huippupelaajan Annina Rajahuhdan, Juhani Henrikssonin sekä Oona Tolppasen. Studioasiantuntijoina toimivat Antti-Jussi Niemi sekä Janne Pesonen, ja Nuutti Vihtilä vastaa selostuksesta. Discovery kertoo tiedottavansa muista asiantuntijoista myöhemmin.KHL-jääkiekkosarja on oiva lisä Discoveryn jääkiekkokokonaisuuteen. Siihen sisältyy jo ennestään naisten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden MM-kisat sekä miesten EHT-turnaukset. Discoveryllä on myös olympialaisten tv-oikeudet, joten mm. Pekingin 2022 talviolympialaisten jääkiekon olympiaturnaus tulee olemaan yksinoikeudella Discoveryn kanavilla.Miten näen Jokereiden pelit?KHL:n katselua varten tarvitset discovery+ Sport -tuotteen, jonka voit tilata verkkokaupastamme tai muista myyntikanavistamme. Discovery+ -suoratoistopalvelun käyttöönottoa varten tarvitaan Telia TV-sovelluksen tunnukset, jotka voi tarvittaessa tilata samalla. Niitä tunnuksia tarvitaan rekisteröityessäsi palveluun ensimmäistä kertaa. Laskutus tapahtuu tällöin Telian laskulla muiden laajakaista- sekä TV-palveluiden kanssa ja katselu tapahtuu ainoastaan discovery+ -suoratoistopalvelun kautta (Huom. Ei Telia TV:n kautta).


 


Alla vielä ohjeita tilauksen tekemiseen ja palvelun käyttöönottoon:  1. Tilaa discovery+ Sport -tuote verkkokaupastamme. Jos sinulla ei ole vielä Telia TV-tunnuksia, saat tilattua maksuttoman Telia TV -sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa. Odota tilausvahvistuksen saapumista sähköpostiisi

  2. Mene selaimella osoitteeseen discoveryplus.fi. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta ”Hanki discovery+” ja valitse sivun alaosasta ”Aktivoi operaattoritilisi”. Vahvista kirjautuminen Telia TV-tunnuksillasi.

  3. Luo käyttäjätili ja tunnukset discovery+ -palveluun. Jos sinulla on vanha discovery+ -tunnus, liitä uusi tilauksesi siihen klikkaamalla ”Minulla on jo discovery+ -tili”. Jatkossa käytät palveluun kirjautumiseen discovery+ -tunnuksiasi.


Lue lisää: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa