Liiga ja Mestis C Moressa - Suomi lätkää parhaimmillaan 


 


Liiga-kausi starttaa - täys rähinä päällä heti aloituksestaLiiga-kausi pärähtää pian taas käyntiin, kun avauskiekko tiputetaan jäähän Raumalla 9. syyskuuta viime Liiga-kauden finaaliparin Lukko-TPS ottaessa mittaa toisistaan. Heti seuraavana päivänä perjantaina, 10.9. on luvassa viisi ottelua ja lauantaina pääsemme seuraamaan täyden seitsemän ottelun kierrosta. Runkosarjassa pelataan yhteensä 450 ottelua. Kun siihen lasketaan vielä mukaan ottelustudiot, oheisohjelmat ja pudotuspelit on C Moressa luvassa kauden aikana lähes 600 Liiga-lähetystä. Katsottavaa siis riittää!


 


Liigan pääottelupäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai. C More lähettää kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä ja ne ovat katsottavissa Telia Liigapassilla ja C Moresta. Tämän lisäksi kerran viikkoon esitetään Liigan syyskaudelta suora ottelulähetys vapaasti katsottavilta kanavilta. Kaikki ottelut ovat selostettuja ja pääselostajina kuullaan pitkänlinjan kiekkoääniä, kuten Jani Alkiota, Antero Mertarantaa, Mika Saukkosta ja Sebastian Waheebia. Selostustiimiin kuuluvat myös Olli Eronen, Juho Kokko, Tuomo Reponen, Toni Saukkola, Julius Sorjonen ja Aleksis Ärje.


 


Liigan UHD-lähetykset syys-lokakuussa:


 


Hide content


To 9.9. Lukko-TPS (klo 17.30)


La 11.9. Kärpät-JYP (klo 15.30)


To 16.9. Tappara-Ilves


La 18.9. SaiPa-HPK


To 23.9. HIFK-TPS


La 25.9. Ässät-Lukko


 


La 2.10. TPS-Lukko (klo 15.30)


To 7.10. Sport-Ilves


La 9.10. Jukurit-Tappara


To 14.10. HIFK-Tappara


La 16.10. Kärpät-HPK


To 21.10. Tappara-HIFK


La 23.10. Ilves-KalPa


La 30.10. SaiPa-Kärpät (klo 15.30)


 


To 4.11. HPK-Pelicans


La 6.11. KooKoo-HIFK 


Liiga-otteluiden ympärillä on tiiviisti mukana viikoittaiset ottelustudiot ja ohjelmat. Lisäksi C Moren Liiga-kokonaisuutta tähdittävät kuukausittaiset entistä näyttävämmät lauantai-iltapäivien lähetykset sekä uudistunut ja yllätyksentäyteinen ohjelmasarja Hockey Night – Tien päällä.

Hockey Night - Tien päällä ohjelman kommentaattoreina nähdään niin ikään tuttuja oranssitakkeja, kuten Siim Liivik ja Ari Vallin. Uutena kasvona saamme kuulla ja nähdä juontajana tunnettua entistä Miss Suomea Viivi Pumpasta. Ohjelmassa muun muassa perehdytään Suomen kiekkoilmiöihin ja tutustutaan niin pelaajien että valmentajien päivän kulkuun. Lisäksi ohjelmassa nähdään vuorottelevia kiekkoasiantuntijoita. Hockey Night - Tien päällä esitetään läpi kauden MTV3:n maanantai-illoissa kello 22:35.


Hockey Night Live -lähetyksiä on luvassa kahdesti viikossa. Lähetyksessä C Moren kiekkotiimi kokoontuu studioon torstaisin seuraamaan illan ottelun käänteitä paikanpäälle jäähalliin. Lauantaina syvennytään koko kierroksen tapahtumiin C Moren studiosta käsiksi. Lisäksi noin kerran kuukauteen esitetään tavallista näyttävämpi Hockey Night Live -ottelulähetys. Tällöin tuttujen tähtien lisäksi kiekkotiimi saa seurakseen vaihtuvia VIP-vieraita ja kiekkopersoonia sekä tuttuja sisältöjä tulee täydentämään erityiset yllätysosuudet.


C Moren asiantuntijakaarti on melko tuttu kokoonpano viime kaudelta. Kiekkotapahtumat välittää Sami Kapanen, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Ari Vallin, Pekka Saravo ja Siim Liivik. Studioisäntinä toimivat puolestaan viime kaudeltakin tutut Teemu Niikko, Tuomas Nyholm sekä Suvi Puukangas. Porukkaan mukaan on hypännyt entinen Miss Suomi ja tapahtumatoimittaja Alina Voronkova. Hänen haastateltaviksi pääsevät halleilla että kaukalon ulkopuolella kiinnostavimmat hahmot.


 


Avaa Liigan runkosarjan otteluohjelma.Mestis C Moressa - suorat lähetykset selostettuna


 


Suomen toiseksi kovimman lätkäsarjan, Mestiksen kausi pyöräytetään käyntiin 23.9. Mestiksen 14 joukkuetta pelaa nelinkertaisen runkosarjan eli 52 kierrosta joka tekee kaiken kaikkiaan 364 ottelua. Kaikki suorat ja selostetut lähetykset näet C Moressa. Lisäksi ohjemassa on luvassa kuukausittain studiollisia ottelulähetyksiä. Pääpelipäivät ovat perjantai ja lauantai sekä isoja kierroksia on myös tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ottelut alkavat arkisin kello 18.30 ja lauantaisin kello 17.00.


 


C Moren karavaani kiertää runkosarjassa kuudelle eri paikkakunnalle ja seitsemään eri peliin kuukausittain yhtenä lauantaina. Näissä Mestis-studioissa on mukana kauden aikana kova kattaus asiantuntijoita, kuten Sami Kapanen, Karri Kivi ja Pekka Saravo. Studioon tulee osallistumaan myös muita C Moren Liiga- ja MM-lätkästä tuttuja talentteja. Studiolähetyksissä nähdään ja kuullaan vuorollaan Suvi Puukangasta, Teemu Niikkoa ja Tuomas Nyholmia. Lauantain studiopelien matsit pelataan kello 20 alkaen. Mestiksen selostuskopissa nähdään pääasiassa jo viime Mestis-kaudelta tuttuja nimiä, mutta välillä mikkiin hyppää myös Liigan puolelta tutuiksi tulleita huippunimiä, kuten Jani Alkio ja Juho Kokko.

Avaa Mestiksen runkosarjan otteluohjelma.


 
Kohti lätkäsyksyä - Viritä kotikatsomosi kuntoon


C More höllii kiekkonälkäisiä ohjelmistollaan. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan kotimaisesta jääkiekosta ja paljon muusta etuhintaan. Etuhintaan ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. C More -suoratoistopalvelun sisältöjä voit katsoa tietokoneella sekä mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV:llä, Apple TV:llä ja Telia TV -digiboksilla C Moren sovellusta käyttäen.


 


C More Hockey


 


C More Hockey -tuotteella näet C Moren jääkiekkosisällöt, mukaan lukien kaikki Liiga-ottelut sekä C Moren elokuvat ja sarjat. Etuhinta on 24,95 euroa kuukaudessa. C More Hockey -tuote ei ole määräaikainen. Mikäli liittymäasiakkuus päättyy, hinta on 39,95 euroa kuukaudessa.


  • Telia Liigapassi, eli kaikki Liiga-pelit

 • Mestis

 • MM-kiekko

 • Jääkiekon Mestarien Liiga (CHL)

 • Ruotsin pääsarja (SHL)

 • Spengler Cup

 • C Moren elokuvat ja sarjat

 • Lastenohjelmat


 


C More Total+


 


C More Total+ -tuotteella näet C Moren koko urheilutarjonnan sekä elokuva- ja sarjavalikoiman.


Etuhinta on 29,95 euroa kuukaudessa. C More Total+ -tuote ei ole määräaikainen. Mikäli liittymäasiakkuus päättyy, hinta on 44,95 euroa kuukaudessa.


  • Telia Liigapassi, eli kaikki Liiga-pelit

 • Mestis

 • MM-kiekko, CHL ja SHL, Spengler Cup

 • Formula 1

 • Mestarien liiga, La Liga,

 • Golf, Ravit, MotoGP, Timanttiliiga

 • C Moren elokuvat ja sarjat

 • Lastenohjelmat


 


TILAA C More etutuote


 


Liiga-ottelut näet myös tuttuun tapaan Telia TV:stä Liigapassilla tai Liigan sisältävällä yhdistelmäpaketilla.

Lue myös:
Urheilun loppuvuoden vuosikalenteri 2021 - Mitä, mistä, milloin?


KHL ja Jokerit Discoverylle – Yli sata peliä suorana ja suomeksi selostettuna


 


 

11 kommenttia

entä niillä on jo  C More Totaln  näkyä mestis ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

  Kyllä, Mestis on siirtynyt C Moren valikoimaan, joten sitä voi katsoa nyt Liigan ohella niin uudet kuin vanhatkin C More Hockey ja C More Total+ -asiakkaat. Lätkäfanilla on kyllä melkoinen määrä katsottavaa 🙂>

siis tarkoitaa  sitä  että   myösC More Totaln paketila  voi katsoa  ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

 Aivan, olikin tuosta paketista kyse. Vastaus on kyllä, C More Total -paketilla voi Mestistä katsoa. Liigahan siitä kuitenkin puuttuu. Ja jos sitäkin haluat seurata, kannattaa päivittää paketti Total+ -pakettiin. Jos olet liittymäasiakkaamme, tuo Total+ on jopa edullisempikin kuin pelkkä Total. 

hieno juttu  minulla on  Telia Liigapassi + C More Total  onliittymäasiakkas   katson telvisiosta   telia  tv   ei  ole  hyötyä liittymäasiakas  tarjous  

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

 Eli katsot Kaapeli TV:n kautta? Siinä tapauksessa Mestis otteluita on katsottavissa 2-4 ottelua viikossa. Laajempi valikoima on sitten tuon Total+ kautta. Jos asiakkaalla on Telia TV Digiboksi + Liigapassi + C More Total niin silloin Mestistä on katsottavissa ihan koko kattaus. 

minulla onTelia TV Digiboksi + Liigapassi + C More Total paketti  

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +17

 Silloin koko setti on katsottavissa oheisohjelmia myöden. 

olisi kysymys   onko  mestillä oma kanava   telia  digiboxlla ?

Telia TV digiboksissa on C More -sovellus. Jos sinulla on esimerkiksi C More Hockey tai C More Total+ näet kaikki Mestiksen pelit tuon C More -sovelluksen takaa 👍> Tänään avataankin Mestis-kausi kello 18:30! Meinaatko katsoa? 😎>

kiitos  kyllä katson   jääkiekko aina kiinostaa  sm liiga shl  

Vastaa