Mökkikausi on alkanut – näin otat TV:n mukaan matkaan

  • 13 August 2021
  • 0 kommenttia
  • 42 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14


Kesä ja kärpäset ovat täällä ja sitä myöten mökki- ja lomakausi! Pimeään vuodenaikaan on tullut käperryttyä sohvan nurkkaan katsomaan sarjoja sarjatulituksena lukemattomia jaksoja ja kausia pötköön, olohuone on muuttunut elokuvasaliksi saunan jälkeen harva se viikonloppu. Kesän ei tarvitse tehdä poikkeusta! No, pimeyttä emme voi kotiteatteriin valoisien öiden vuoksi taata, mutta miksei katseltaisi sarjoja ja leffoja siinä missä talvellakin? Telia TV -sovellus on tähän ratkaisu. 


  


 


Telia TV mukana matkalla


 


TV:n katselu onnistuu niin mökillä kuin karavaanatessakin, ja miksei myös Välimeren rantalomalla, sillä Telia TV:tä voit katsoa missä tahansa EU-alueella reissatessasi. Jos ei ihan sarjatulituksena tule nyt kesällä katseltua, niin ainakin leffa silloin toinen tällöin, ja onhan kesälläkin niitä must see -sarjoja, joita haluaa nähdä. 


 


Telia TV kulkee mukana siellä, missä kuljetkaan. Siinä on paria poikkeusta lukuunottamatta sama sisältö kuin mahdollisella digiboksillasi tai kaapelikortillasi kotona, et maksa ekstraa eikä kodin TV-sisältö poissaollessasi mene hukkaan, kun se kulkee sovelluksella mukanasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia kanavapakettien katkaisemisesta lomien ajaksi tai miettiä laskutuksen kuvioita. Voit toki ottaa Telia TV -appiksen käyttöön vaikka sinulla ei meidän digiboksia tai kaapelikorttia olisikaan. 


  


Näin asennat Telia TV -sovelluksenVoit tilata ja käyttöönottaa Telia TV -sovelluksen ollessasi oikeastaan missä vaan EU/ETA-alueen sisäpuolella ja jos käytössäsi on mobiililaite, kuten älypuhelin, tabletti tai läppäri, ja siinä nettiyhteys. Tilaa tunnarit meidän nettisivuilta, odota sähköpostiisi käyttöönottoviestiä ja asenna sovellus laitteellesi. Valmista! On suositeltavaa tilata tunnukset jo hyvissä ajoin, jotta ennätät varmasti aktivoimaan ne ja tutustumaan palveluun ennen odotettua H-hetkeäHymiö Onnellinen Kannattaa hyödyntää nyt kesän tilausetu, saat HBO Maxin ja C Moren maksutta ensimmäiseksi kuukaudeksi katseluun!


  


Telia TV katseluun reissussa isolta ruudulta


 


Sinun ei tarvitse  kodin ulkopuolellakaan tyytyä katsomaan TV-sisältöä pelkästään puhelimen tai tabletin ruudulta. Vaikka sellaisellekin katselulle on oma kannattajakuntansa allekirjoittanut mukaan lukien, on aina kiva kuitenkin saada kuva joko Chromecastilla tai Apple TV:llä ns. kunnon ruudulle eli television kautta näkyviin, jos vain telkkari kesäasumuksessa on käytössä ja siinä HDMI-liitäntä.


 


Nämä kummatkin on näppäriä ja pieniä pulikoita mukana kuljetettavaksi, ne mahtuu vaikka laukun sivutaskuun eivätkä vie tilaa muilta tärkeiltä tavaroilta. Lue myös:


Chromecast vs. Apple TV


 


Hyviä leffavinkkejä löydät täältä: 


Mitä mainiointa kesää kaikille ja mukavia katseluhetkiä joka saareen, niemeen ja notkelmaan!


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa