Telia Play

Nauti viihdyttävistä peleistä Telia Play -boksilla

 • 12 June 2023
 • 0 kommenttia
 • 117 katselukertaa
Nauti viihdyttävistä peleistä Telia Play -boksilla
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Telia Play -boksi tarjoaa paitsi monipuolista viihdettä myös mahdollisuuden nauttia erilaisista peleistä suoraan television kautta. Tämä Android TV -pohjainen digisovitin avaa oven laajaan valikoimaan pelejä Google Play -kaupan kautta. Olitpa sitten kilpa-ajon fani, strategiapelien ystävä tai etsit perheen kanssa pelattavaa, Telia Play -boksista löydät pelejä jokaiseen makuun.

Google Play -kaupan laajasta pelivalikoimasta voit ladata erilaisia pelejä suoraan Telia Play -boksiisi. Voit uppoutua toimintaseikkailuihin, ratkoa pulmia tai kokeilla erilaisia urheilupelejä. Voit pelata yksin tai kutsua ystävät mukaan ja järjestää kunnon peli-illan suurella televisioruudulla. Löydät pelejä, jotka sopivat kaikenikäisille ja -taitoisille pelaajille. Esimerkiksi trivia-pelejä, lautapelejä ja moninpelattavia pelejä, jotka tarjoavat hauskaa ja viihdyttävää ajanvietettä koko perheelle. Olipa kyseessä sitten suosittu strategiapeli, suoraviivainen tasohyppely tai koukuttava pulmapeli, voit nauttia pelikokemuksesta suuremmalla ruudulla ja mukavasti sohvalla istuen.

 

Pelisuosituksia Telia Play -boksille:

 • Horizon Chase: Retrohenkinen ajopeli ja arvostelujen mukaan yksi parhaista Android TV -peleistä. Pelissä on noin 100 rataa, lukuisia autoja, erilaisia turnauksia ja muuta sisältöä, jotta saat ajan kulumaan.

 • Orbia: Viihdyttävä ja koukuttava peli, joka sopii mainiosti koko perheelle. Se on värikäs ja rentouttava arcade-peli, jossa tavoitteena on ohjata pientä hahmoa läpi erilaisten kenttien ja värikkäiden maailmojen.

 • Beach Buggy Racing: Hauska ja vauhdikas karting-peli, joka tarjoaa jännittäviä kilpailuja hiekkaranta- ja saariympäristöissä. Pelaajat pääsevät valitsemaan erilaisia värikkäitä hahmoja ja ajoneuvoja ja kilpailemaan toisiaan vastaan erilaisilla radoilla ja haastavissa kilpailuissa.

 • Leo's Fortune: Kauniisti animoitu tasohyppelypeli, joka tarjoaa haastavia tasoja ja värikkään tarinan, kun Leo etsii varastettuja aarteitaan.

 • Riptide GP: Renegade: Koe nopeatempoiset vesiskootterikilpailut futuristisessa ympäristössä tässä vauhdikkaassa arcade-kilpailupelissä.

 • Crossy Road: Ylitä liikennettä ja esteitä tässä viihdyttävässä pikseligrafiikalla varustetussa arcade-pelissä, jossa sinun täytyy päästä etenemään mahdollisimman pitkälle.

 • Ultimate Soccer Football: Jalkapallopeli, joka tarjoaa kattavan pelikokemuksen jalkapallon ystäville. Pelissä voit osallistua liigaotteluihin, ystävyysotteluihin, maailmancupiin ja paljon muuhun.

 • PBA Bowling Challenge: Keilailupeli, joka toimii mobiililaitteiden lisäksi Telia Play -boksissa. Peli tarjoaa miellyttävät grafiikat, yksinkertaiset näppäimet ja hauskanpitoa koko perheelle.

 

Telia Play -boksi tarjoaa monipuolisen pelikokemuksen koko perheelle. Voit valita juuri sinua kiinnostavat pelit ja nauttia niistä kätevästi televisioruudulla. Lataa suosikkipelisi Google Play -kaupasta ja luo unohtumattomia pelihetkiä Telia Play -boksin avulla.

 

Lue myös: 

 


Aihe on suljettu kommenteilta.