Uutinen

Netflix saatavilla nyt Telialta - C More + Netflix tarjoaa laajan viihdekattauksen

  • 13 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 530 katselukertaa
Netflix saatavilla nyt Telialta - C More + Netflix tarjoaa laajan viihdekattauksen
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Varmasti hyvin monelle Netflix on tuttu suoratoistopalvelu. Ehkä sinäkin olet saattanut kuulla, tai tiedät ainakin nimeltä, mistä suoratoistopalvelusta on kyse. Netflix tarjoaa kansainvälistä laatuviihdettä kaikenikäisille aikuisille ja lisäksi sieltä löytyy lapsille suunnattu osio. Katso palkittuja sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Mutta mikä on C More x Netflix? Käydään tässä artikkelissa yhdessä läpi, mistä on oikein kyse. 

 

Netflix

 

Katseltava ei tule loppumaan, sillä Netflix tarjoaa katseltavaa niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Kyseessä on myös maailman tilatuin suoratoistopalvelu, josta löydät katseltavaa TV-sarjoista erilaisiin elokuviin. Katselu vaatii yleensä verkkoon liitetyn laitteen, mutta riippuen sopimuksestasi sarjoja ja elokuvia voit ladata iOS-, Android- tai Windows 10 -laitteelle ja katsoa niitä myös ilman verkkoyhteyttä. Tämä on erittäin kätevä varsinkin silloin, kun olet matkustamassa ulkomaille, koska verkkoyhteys ei lentokoneessa toimi ilman maksullista Wifi-yhteyttä. Ajankuluksi suosittelen lataamaan omat suosikkisarjasi valmiiksi esimerkiksi tabletille, jolloin matka kuluu huomattavasti jouhevammin. Lasten kanssa matkustamiseen kannattaa varautua etukäteen ja suunnitella heille sopivaa katseltavaa matkan ajaksi. 

Minusta on hienoa, että Netflixin sisältö ei ole aina täysin sama, vaan se vaihtelee alueittain ja saattaa myös päivittyä ajan myötä. Omia suosikkejani ovat Netflixin alkuperäissarjat ja -elokuvat, ja niitä Netflix minulle tarjoaakin katseltavaksi. Mitä enemmän ohjelmia katselet, sitä paremmin Netflix osaa suositella juuri sinun makuusi sopivia elokuvia ja sarjoja.

 

Seuraavaksi kerron kaksi suosikkisarjaani! 

 

 

Stranger Things

 

Jos kaipaat 80-luvun nostalgiaa, tämä sarja on ehdottomasti sinulle. Stranger Things sijoittuu kuvitteelliseen Hawkinsin kaupunkiin Indianan osavaltiossa. Sarjassa seurataan, kun 12-vuotias Will Byers (Noah Schnapp) katoaa täysin yllättäen 6. marraskuuta 1983. Willin perhe, ystävät ja paikallinen poliisi yrittävät epätoivoisesti etsiä kaikin keinoin Williä, kunnes kuvioihin saapuu tyttö, jonka käsivarteen on tatuoitu numerot ”yksitoista” (Millie Bobby Brown). Kyseinen tyttö omaa psykokineettisiä kykyjä ja väittää tietävänsä, missä Will on.

Stranger Things on saanut erinomaiset arvostelut sekä vastaanoton kriitikoilta ja yleisöltä. Muun muassa sarjan hahmoja, tunnelmaa, musiikkia, ohjausta, käsikirjoitusta ja viittauksia 1980-luvun elokuviin on kehuttu paljon ja on arvostelujen mukaan kehuttu paljon. Vaikka tyypillisesti tämä genre ei ole minun ykkösvalintani, niin Stranger Things on mielestäni erittäin hyvä sarja.

 

 

Bridgerton: Kuningatar Charlotte

 

Bridgerton: Kuningatar Charlotte on romanttinen draamasarja, joka kertoo, miten kuningatar Charlotte (India Amarteifio) saapui 17-vuotiaana Lontooseen 1700-luvulla kuningas Yrjö III:n (Corey Mylchreest) puolisoksi. Tuleva nuori kuningatar kapinoi järjestettyä avioliittoa, mutta lopulta syntyi suuri rakkaustarina kuninkaan ja kuningattaren välillä. Ei ole kauaakaan aikaa, kun tämän sarjan katsoin vain muutamassa päivässä kokonaan. Suosittelen ehdottomasti katsomaan, jos rakkaustarinat ovat kategorialtaan sinunkin suosikkisi.

Charles III:n kruunajaiset saivat ainakin minut tutustumaan entistä enemmän kuninkaalliseen koreuteen. Kruunajaiset televisiosta katsoneena voin sanoa, että sarjan kruunajaisia tuli katsottua aivan uusin silmin. Huomasin myös paljon yhtäläisyyksiä, vaikka sarja sijoittuukin 1700-luvun aikaan. Haluan kuitenkin korostaa, kuten ensimmäisen jakson alussa Bridgertonin kuningattaren tarinan kerrotaan olevan ”fiktiota, jota fakta inspiroi”.

 

C More x Netflix

 

Jatkossa C Moren huippuviihteen lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan myös aiemmin mainitsemastani Netflix-suoratoistopalvelusta. Tämän edun voit hyödyntää, jos olet meidän liittymäasiakkaamme. Huomaa kuitenkin, että Netflixiä ei pysty tilaamaan erikseen, vaan se vaatii C Moren kaverikseen. C More tarjoaa paljon niin kotimaisia kuin kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja. Katseltava ei siis tule loppumaan kesken. Valikoimasta löytyy C More x Netflix Tupla sekä C More x Netflix Perhe. Näiden kahden ero on se, että voit päivittää C More + Netflix Tupla -tilauksesi C More + Netflix Perheeseen lisämaksulla, jolloin taloudessasi voi useampi henkilö katsoa yhteensä neljällä eri laitteella samanaikaisesti. Lisäksi pääset nauttimaan UHD-kuvanlaadusta perhepaketilla. 

Jos sinulla on jo C More tilattuna Telian kautta ja haluat päivittää sen C More x Netflix -tuotteeseen, onnistuu se helposti ja vaivattomasti Minun Telian kautta. Jos olet tilannut C More -suoratoistopalvelun suoraan C Moren kautta, onnistuu yhdistelmätuotteeseen päivittäminen suoraan Telian verkkokaupasta. Sinun ei tarvitse luoda uusia C More -käyttäjätunnuksia, jos haluat säilyttää olemassa olevat tunnukset. Tarvittaessa myös uusienkin tunnusten luominen onnistuu.

Voit hyödyntää voimassa olevia Netflix-tunnuksia tai luoda täysin uudet, kun otat C More x Netflix -tuotteen käyttöön. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos olet tehnyt aiemman tilauksen muualta kuin suoraan Netflixin kautta, tulee sinun tarkistaa kyseisen palveluntarjoajan irtisanomisohjeet.


C Moren ja Netflixin tarkemmat käyttöönotto-ohjeet löydät täältä.

 

Telia Play: kaiken sisällön koti

 

C More x Netflix -tuotteita pääset nauttimaan Telia Play -palvelussa, joka tarjoaa parhaan katselukokemuksen isolta ruudulta. C Moren ja Netflixin löydät uusimmasta digiboksista SDMC DV8919 sekä Arris 4320. Jos et omista digiboksia, niin kerron vielä, millä laitteilla voit katsella C Morea ja Netflixiä.

C Morea pystyt katsomaan useilla eri laitteilla, joita ovat muun muassa älypuhelin, tabletti, tietokone, älytelevisiotC Moren nettisivuilta löydät ajantasaisen listan tuetuista laitteista.

Netflixiä voit katsella millä tahansa laitteella, kunhan laite toimii verkkoyhteydellä ja olet asentanut siihen Netflix-sovelluksen. Netflix-valmiita laitteita ovat muun muassa striimauslaitteet, älytelevisiot, pelikonsolit, digiboksit, Blu-ray-soittimet, älypuhelimet, tabletit sekä tietokoneet. Ajantasaisen listan löydät Netflixin nettisivuilta.

 

Oliko nämä Netflixin-alkuperäissarjat sinulle entuudestaan tuttuja? Haluaisin kuulla myös sinun suosikkisarjasi tai elokuvasi. Voi olla, että sieltä nousee jokin uusi tuttavuus itsellenikin. 😊

 

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.