Ostajan opas: Maksu-TV Osa 2: Viihde

  • 13 August 2021
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa


Aika, jolloin selaamme kanavia turhautuen siitä ettei mistään tule mitään mieluista, alkaa olla ohi. Nyt kun haluan katsoa jotain, niin valitsen itselleni sellaisen paketin, josta tulee haluamaani sisältöä. Juttusarjan edellisessä osassa kerroin neuvoja urheilupakettien valintaan. Tässä osassa käyn läpi esimerkkejä kanavapakettien viihdesisällöstä.


 


HBO


 


 


HBO:n lippulaivana on kulkenut pitkään Game of Thrones, joka kuuluu myös omiin lemppareihini. Game of Thrones kertoo mystisestä Westerosista ja sen hallitsijoista lohikääremeineen. Lausahdukset ”Winter is coming” ja ”Valar morghulis” selviävät vain katsomalla. Sarjan kaudet 1-7 on katsottavissa HBOn kirjastosta. Ensi huhtikuussa on odotettavissa sarjan kahdeksas kausi, jonka on kerrottu olevan viimeinen kausi.


K15 Draama


 


Toinen huippusarja HBOlla on Vikings. Sarja kertoo Ragnar Lothbrokista, joka aikoo muuttaa viikinkien maailman. Vakuuttaako Ragnar yhteisönsä päällikön Earl Haradlsonin ja muuttuuko viikinkien elämä lopullisesti? Sarjasta on nähtävissä neljä ensimmäistä kautta kokonaisuudessaan ja viides kausi ilmestyy uudella jaksolla aina torstaisin.


K15 Draama


 


HBO julkaisee tammikuussa paljon uusia sarjoja ja elokuvia ensi-iltaan, muun muassa nämä:


6.1. Success kausi 1


8.1. Brexit elokuva


14.1. True Detective kausi 3


16.1. Roswell, New Mexico kausi 1


 


C More


  


Kerroin hetki sitten meille tulleen myös C Moren suoratoistopalvelun kanavapakettitilaajalle. Sen lisäksi C Moren ohjelmakirjastosta ja suorilta kanavilta voit katsoa sisältöä. Juuri julkaistu kausi 4 sarjalle The Affair on saanut kiitosta. Sarja kertoo kaupunki-isän Noah Sollowayn ja pienen Montauk-kylän Alison Baileyn salasuhteen kehittymisestä. Sarja ei kuitenkaan ole pelkkää romanssia, vaan lisäväritys tulee kaiken taustalla vellovasta rikostutkinnasta. Kuka on tappanut kenet ja mitä suhteelle lopulta käy?


K12 Draama


 


Jos kaipaat jännitystä on valintasi ruotsalainen Metsästäjät. Sarja on jatkoa suosituille Jägarna-elokuville. Sarja kertoo kuinka poliisihommat lopettamaan joutunut Erik Bäckström saa selville ikävän salaisuuden kaivosyrittäjästä. Sarjaa on katsottavissa viime vuonna julkaistu ensimmäinen kausi. 


K16 Jännitysdraama


 


C Morella on paljon muutakin katsottavaa, sieltä löytyy esimerkiksi kotimainen komediasarja Onnela, kuuluisaan kirjaan perustuva jännitysdraama Totuus Harry Quebertin tapauksesta ja realitysarja Keepin Up With the Kardashians.


 


Discovery


  


Discovery tarjoaa dokumenttien ja tieteisohjelmien nälkään monipuolisesti katsottavaa. 16.1. julkaistu tutkimusmatkailija Ed Stafford - First man out, ohjelmassa kuvataan Edin kilpailua maailman huippuselviytyjiä vastaan Aasian vaarallisissa ympärisöissä. 


 


Pingviinipäivää juhlistetaan 20.1. Animal Planet näyttää klo 14:40-18:20 pelkkää pingviiniohjelmaa Meet the Penguins. Nuo vaappuvat ja herttaiset liukuvat olennot ovat valloittaneet ainakin oman sydämeni. Pingviinien määrä on huolestuttavasti vähenemässä päin. Ohjelmassa kuvataan muun muassa merilintusairaalan tapahtumia.


 


Muita nostoja


 


Viasat Viihde -paketti sisältää klassikkoelokuvia eri vuosikymmeniltä. Itselläni on paketista odottaa katselua vielä Saw-elokuvien viimeinen osa Jigsaw. Ensi-iltansa sunnuntaina 20.1. saa tositapahtumiin perustuva Film Stars dont die in Liverpool. Viasatin mukana saat ohjelmakirjaston, josta sisältöä voi katsoa omaan aikatauluun sopivasti.


 


Jos haluat yhdistellä eri paketeista kanavia yhteen valitse Mix-paketti. Mix S ja M -paketteihin voit valita mieleisesti kanavat. S-pakettiin 6 ja M-pakettiin 10. Kanavia löytyy uutiskanavista lastenkanaviin. Koko listan löydät kanavasivustolta.


 


Valitsemisen vaikeus voi myös yllättää. Surf-pakettiin on valittu laaja kattaus kaikista genreistä ihan vauvoista vaariin saakka. Luonto-ohjelmaa voit katsoa esimerkiksi BBC Earth kanavalta tai aiempien vuosien tapahtumia History-kanavalla. 


 


Russia-paketti palvelee kokonaisvaltaisesti venäjänkieliseen sisältöön. Kanavilla näkyy elokuvia, uutisia ja lifestyleohjelmia.


 


Kirjoitukseni alussa mietin ajan muuttumista ja lähetysten katsomista silloin kun ne tulee.. Mitä mieltä sinä olet? Ovatko ohjelmakirjastot ja suoratoistopalvelut tulleet jäädäkseen? Miten käy tv-lähetysten?


 


Lue myös:2 kommenttia

Kunniamerkki +9

Hei

Kiitos hyvästä kanavien esittelystä. Lisäisin mielelläni omia huomiotani, koska olen aiheesta kiinnostunut. Tässä kommentteja tilaamistani kanavista:

 

   H2 HD on History-kanavan tuottajan tarjoama vaihtoehto, joka antaa historiasta kiinnostuneille todella hyviä elämyksiä sotahistoriasta muinaisiin kulttuureihin asti.

   Viasat History on myös hyvä. Se kilpailee edellä mainitun kanavan kanssa. Siinä on vähemmän mainoksia kun Discovery/Animal Planet-kanavissa.

   National Geographic Wild sopii aikuisille ja teini-ikäisille, koska osa sen ohjelmista on lapsilta kielletty. Muiden eläimien ajamisen lisäksi siellä on hienoja luonokuvauksia eksoottisista maista.

   BBC Brit HD oli minulle uusi kokemus. Siellä on nokkelaa brittiläistä huumoria ja silloin tällöin myös dokumentteja erilaisista vakavista aiheista BBC laatua. Se on lisäksi tekstitetty suomeksi kuten kaikki 3 edellä mainittua.

 

Nämä 4 kanavaa olen valinnut itselleni MIX M -paketissa.

 

 

 

 

   

 

   

Kiitos lisäyksistä! Itselläni ei kyseisiin kanaviin ollutkaan vielä kosketusta. Täytyy tutkia tarkemmin mainitsemiasi, ainakin tuo National Geographic Wild kiinnostaa :)

Vastaa