Skip to main content

Telia Play -palvelumme kehittyy jatkuvasti ja nyt tuomme ostoelokuvat tarjolle teliaplay.fi -sivustolle sekä Telia Play -boksille. Ostoelokuvan voit ostaa kokonaan omaksesi digitaalisesti, ja katsoa sitä missä ja milloin haluat. Kuumimmat uutuusleffat tulevat näin saatavillesi jo ennen kuin elokuva tulee vuokrattavaksi.

 

Tutustu Telia Play Vuokraamon kattavaan leffatarjontaan ja tuleviin uutuuksiin!

 

Ostoelokuvat ovat valloittaneet leffamarkkinoita jo jonkin aikaa. Aina ei ole mahdollista katsoa elokuvaa leffateattereissa, joten digitaalinen ostomahdollisuus tuo lempileffasi nyt kotisohvalle. Ostoelokuvaa voit katsoa miten monta kertaa tahansa ja katseluoikeutesi säilyy niin kauan kuin sinulla on käytössäsi Telia Play -tunnukset ja/tai Telia Play -boksi. Elokuvan osto onnistuu joko teliaplay.fi -verkkosivun kautta tai Telia Play -boksilla. Oston jälkeen voit katsoa leffan joko nettiselaimella, Telia Play -mobiilisovelluksella tai -boksilla.

 

Ostohistoria ja maksaminen

 

Kun olet sisäänkirjautunut Telia Playhin, näet elokuvaostosi ostohistoriasi profiilisivun Kanavapaketit ja maksutavat -välilehdellä. Ostoelokuvat laskutetaan normaalin laskutuksen yhteydessä jälkikäteen, aivan kuin vuokraelokuvatkin.

 

Kanavapaketit ja maksutavat -välilehdeltä voit tarkistaa ostohistoriasi.

 

Ostanko omaksi vai vuokraanko?

 

Hyvän leffan pariin on aina mukava palata uudestaan. Kun elokuva on ostettuna, voit katsoa sen useita kertoja. Lapsiperheissä ostoelokuva on yleensä parempi vaihtoehto. Lasten suosikkielokuvia katsotaan jopa päivittäin, joten on kätevää kun se on saatavilla digitaalisessa muodossa. Lasten elokuvissa vuokrahinnan ja ostohinnan välinen ero on ensi-iltahuuman jälkeen yleensä hyvin maltillinen, joten jatkuvan vuokraamisen sijaan leffan ostaminen omaksi tulee varmasti edullisemmaksi.

 

Tulevia elokuvauutuuksia Telia Play -palvelussa

 

Ostoelokuvien valikoima laajentuu jatkuvasti sitä mukaa kun saamme leffateattereiden suosikkeja kotona katsottavaksi. Alla muutama vinkki tänä syksynä tarjolle tulevista leffoista. Ja muistathan että ostoelokuva tulee katsottavaksi aina ennen vuokrausmahdollisuutta!

 

Inside Out – mielen sopukoissa 2

Disneyn ja Pixarin elokuvassa “Inside Out - mielen sopukoissa 2” palataan jälleen teinityttö Rileyn mieleen, jossa tunteet ovat jo kerran löytäneet tasapainon. Nyt hänen päämajassaan alkaa suuri muutosoperaatio, joka valmistaa tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään hallinneet Rileyn mieltä, ovat hämmentyneitä, kun uusi tunne, Ahdistus, astuu kuvioihin. Eikä hän ole ainoa uusi tulokas!

 

 

It Ends with Us – Se päättyy meihin

Elokuva kertoo Lily Bloomista (Blake Lively), joka selviytyy traumaattisesta lapsuudesta ja aloittaa uuden elämän Bostonissa toteuttaakseen unelmansa oman yrityksen perustamisesta. Hän tapaa hurmaavan neurokirurgi Ryle Kincaidin (Justin Baldoni), ja heidän välilleen syttyy vahva kipinä. Kuitenkin, kun Lily alkaa nähdä Rylesta puolia, jotka muistuttavat häntä hänen vanhempiensa suhteesta, asiat mutkistuvat. Tilanne kärjistyy, kun Lilyn ensirakkaus, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), palaa hänen elämäänsä, ja Lily joutuu tekemään vaikean päätöksen tulevaisuutensa suhteen.

 

 

Joker: Folie À Deux

Vuoden 2019 Oscar-voittaja Joker saa vihdoin jatko-osan. Joker: Folie À Deux kertoo Artur Fleckistä (Joaquin Phoenix), joka laitostuu Arkhamissa ja odottaa oikeudenkäyntiä rikoksistaan Jokerina. Kamppaillessaan kaksoisidentiteettinsä kanssa Arthur ei löydä ainoastaan tosirakkautta vaan myös musiikin, joka on aina ollut hänen sisällään.

 

 

Lue myös:

 

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa