Paramount+ hurmaa sisällöllään
Hyviä uutisia viihteen ystäville! Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla Telia TV digibokseille ja Telia Tv -sovellukselle. Paramount+ tarjoaa valtavan määrän huippuleffoja ja -sarjoja niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Myös penkkiurheilijoita hemmotellaan vapaaottelutarjonnalla, sillä Paramount+ ohjelmakirjastoon sisältyvät niin ikään yksinoikeudella kuvattuja Bellator MMA-otteluita.   


 


Paramount+ sisältää suosittuja sarjoja ja elokuvia koko perheen makuun


 


 


Paramount+ -ohjelmakirjastosta vannoutunutkin elokuvafani löytää katsottavaa. Ohjelmakirjastossa on tarjolla laaja valikoima Paramount Pictures -tuotannon uutuuselokuvia yksinoikeudella vuoden sisään valkokankaan ensi-illasta.


  


Myös klassikkoelokuvien valikoima on vakuuttava. Uutusleffojen lisäksi palvelussa on katsottavana kosolti ikivihreitä ja rakastettuja klassikoita, kuten Forrest Gump, A Beautiful Mind, American Beauty ja Footloose. Palvelun elokuvatarjonta päivittyy jatkuvasti.


  


Leffojen lisäksi ohjelmakirjasto sisältää läjän reality-, komedia- ja draamasarjoja. Valikoimaan kuuluvat muun muassa 15 MTV:n tuottamaa hittisarjaa, mukaan lukien The Hills, Catfish ja Teen Mom. Varmat naurut tarjoavat Comedy Centralin komediapläjäykset kuten Inside Amy Schumer, Roast Trump ja South Park. Draamannälkään helpotusta tuovat esimerkiksi menestyssarjat WACO ja Line of Duty. 


  


Paramount+ on myös perheen pienimpien mieleen, sillä katseltavissa on rutkasti lasten uutuuselokuvia, kuten Tad the Lost Explorer ja Maija Mehiläinen, sekä sellaisia  Nickelodeonin suosikkieja kuin Paw Patrol ja Paavo Pesusieni.


  


Urheilun puolelta Paramount+ -palvelussa on katsottavana vapaaottelusarja Bellator MMA:n yksinoikeudella kuvattuja otteluita, jotka esitetään 24 tunnin kuluessa livetapahtumasta. Bellator tapahtumia järjestetään vuodessa noin 24 kappaletta.


 


Tilaa Paramount+


  


 


 


 


 


 


Lue myös:3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Paramount+ ohjelmakirjaston esittelyssä lukee: Uutusleffojen lisäksi palvelussa on katsottavana kosolti ikivihreitä ja rakastettuja klassikoita, kuten Forrest Gump, The Godfather I-III, Shutter Island, True Grit ja The Ring.

 

No, itse en ainakaan löytänyt elokuvien joukosta seuraavia: The Godfather 1-3, Shutter Island, True Grit ja The Ring. Missä luvatut sisällöt ovat? Muutenkin todella suppea valikoima tässä Suomen versiossa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Myöskään mainoksessa mainittua Yellowstone-sarjaa ei löydy Telian Paramount + kirjastosta. Miksi sisältö ei vastaa mainontaa?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Ohjelmayhtiö päivittää näitä leffoja tarjolle omalla aikataulullaan. Esimerkiksi Yellowstone on tulossa 15.3. ja Godfathereita 1.4. jne. Käytännössä siis tarjonta päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurailla aktiivisesti tilanteen kehittymistä :smileyhappy:


 


Korjailen infoa tuohon blogitekstiin myös...

Vastaa