Telia Play

Profiilin luominen Telia Play -palveluun parantaa käyttäjäkokemusta

  • 24 June 2024
  • 0 kommenttia
  • 43 katselukertaa
Profiilin luominen Telia Play -palveluun parantaa käyttäjäkokemusta
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Telia Play -palvelu on nyt entistä monipuolisempi, sillä olemme julkaisseet siihen käyttäjäkokemusta parantavan ominaisuuden. Erilaisten käyttäjäprofiilien luominen tekee palvelun käyttämisestä entistä henkilökohtaisempaa ja lisää käyttömukavuutta. Toiminnallisuus on käytössäsi, kun olet päivittänyt boksille uusimman järjestelmäpäivityksen: Android 8.7.0 tai iOS 7.8.0. -version päätelaitteestasi riippuen.

 

Mitä hyötyä on eri käyttäjäprofiilien luonnista?

 

  • Profiilit tarjoavat käyttäjäkohtaisia tietoja ja suosituksia
  • Keskeneräiset ohjelmat tallentuvat profiiliin ja niiden katsomista on helpompi jatkaa
  • Suosikkikanavat ja tuoreet haut tallentuvat profiiliin
  • Voit luoda jokaiselle perheenjäsenelle oman profiilin, jolloin oma lista ja suosikkikanavat sekä katselusuositukset ovat profiilikohtaisia
  • Voit nimetä profiilit käyttäjän mukaan ja antaa omat käyttäjäkuvat eli avatarit, jolloin ne on helpompi tunnistaa.

 

Voit luoda Telia Play -profiileja yhteensä maksimissaan viisi kappaletta. Vähintään yksi profiileista tulee olla aikuiselle. Aikuisprofiilin käyttäjät voivat muokata ja poistaa profiileja, mutta lapset eivät pääse profiiliensa kautta muokkaamaan tai poistamaan aikuisen profiileita.

 

Lapsen käyttäjäprofiili varmistaa turvallisen sisällön

 

Lapsen käyttäjäprofiilin luominen mahdollistaa sen, että lapselle voidaan tarjota vain hänelle sopivaa sisältöä. Jos lapsille tehtyjä profiileja on useita, lapsi voi vaihtaa oman lapsiprofiilinsa toiseen lapsiprofiiliin, mutta hän ei pääse liikkumaan aikuisten profiileihin. Aikuisten profiileihin siirtyminen vaatii lapsiprofiilille asetetun PIN-koodin. Nelinumeroinen PIN-koodi vaaditaan, kun lapsilukko laitetaan päälle Telia Playn asetuksista. Lapsiprofiilille ei ole välttämätöntä asettaa erillistä PIN-koodia vaan sen voi tehdä halutessaan. Jos et muista asettamaasi lapsilukon PIN-koodia, sinut ohjataan kirjautumaan ulos ja takaisin sisään, jonka jälkeen PIN-koodia voi muuttaa. Kun luot profiilia, voit valita liukukytkimellä onko kyseessä lapsen profiili. 

 

Muokkaustilassa voit vaihtaa profiilin nimeä, kuvaketta tai poistaa profiilin.

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa