Sonera Viihde <3 Sanni


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

 


 


 


Sonera Viihteen livekeikat saavat tällä kertaa vähän erilaista jatkoa dokumenttisarjan muodossa. Sarja kertoo SANNIN LELU TOUR 2016 festarikesästä ja siinä seurataan mitä tapahtuu kulissien takana kesän 40 festarikeikalla ympäri Suomen. Kuusiosaista sarjaa voit seurata maksutta vain ja ainoastaan Sonera Viihteen omasta ohjelmakirjastosta. Festarit mökkikeinussa, kuulostaa hyvältä ;)


 


MITEN?


 


Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, pääset aktivoimaan ne TÄSTÄ. Jos sinulla on jo tunnarit, avaa Viihde joko telkkarista ja mobiililaitteesta ja valitse Kirjastot -> Sonera Viihde.


 


Jos taas olet Kaapeli Tv-asiakkaamme, voit seurata dokumenttisarjaa mobiilin kautta kunhan tilaat maksuttomat tunnukset. Tilaus ei edellytä erillistä kanavapakettitilausta vaan jaksot näet kirjaston kautta. Tuolta samaisesta kirjastosta löydät myös aiemmat livekeikat, ElaShown, JVG:n sekä PetoShown.

Lelukesän dokkareiden ensimmäinen osa esitetään jo tällä viikolla. Aikataulu on seuraava:

1 Jakso 1, 9.6.2016: Kohti LELUKESÄÄ
2 Jakso 2, 23.6.2016: Startti
3 Jakso 3, 7.7.2016: Juhannus
4 Jakso 4, 21.7.2016: Fanikohtaamisia
5 Jakso 5, 4.8.2016: Multitasking
6 Jakso 6, 18.8.2016: LELUKESÄN päättärit


 


Kannattaa siis aktivoida Sonera Viihde tabletille tai luuriin heti niin näet ekan jakson jo tällä viikolla. Jos liityt seuraan myöhemmin, on dokkarit katseltavissa tämän vuoden loppuun saakka!


 



 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa