Telia Play

Telia Play -boksin ilmaiset TV-sovellukset

  • 22 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 213 katselukertaa
Telia Play -boksin ilmaiset TV-sovellukset
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Telia Play -boksin avulla voit nauttia monipuolisesta viihteestä suoraan olohuoneessasi. Digiboksin Android TV -käyttöjärjestelmän ansiosta voit helposti asentaa sovelluksia digiboksillesi Google Play -kaupasta, jotka tarjoavat laajan valikoiman sisältöä eri genreistä. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ilmaisia TV-aiheisia sovelluksia, jotka tarjoavat paljon viihdettä ja mielenkiintoisia ohjelmia.

 

Red Bull TV

 

Red Bull TV on suosittu Android TV -sovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman urheiluun ja seikkailuun liittyviä sisältöjä. Voit seurata jännittäviä urheilutapahtumia, kuten moottoriurheilua ja lumilautailua, sekä nauttia inspiroivista dokumenteista ja elokuvista. Red Bull TV:ssä on myös live-lähetyksiä ja ainutlaatuisia sisältöjä, jotka varmasti pitävät urheilun ystävän kiinnostuneena.

 

 

Pokémon TV

 

Pokémon TV on virallinen Pokémon Companyn tarjoama sovellus, jossa voit katsella ilmaiseksi Pokémon-animaatiosarjoja ja elokuvia. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman jaksoja eri Pokémon-sarjoista, kuten Pokémon: The Animated Series, Pokémon Origins ja Pokémon Generations. Voit nauttia seikkailuista Pokémon-maailmassa suoraan digiboksiltasi.

 


Twitch

 

Twitch on suosittu suoratoistopalvelu, joka keskittyy videopelien suoratoistoon ja pelaajayhteisöön. Sovelluksessa voit katsella suoraa pelistriimausta, esports-tapahtumia ja viihdeohjelmia. Twitch tarjoaa myös muuta sisältöä, kuten musiikkia, taide- ja luovuuslähetyksiä sekä keskusteluohjelmia. Voit tutustua suosikkipelaajien ja -sisällöntuottajien livestriimeihin ja osallistua keskusteluun chatin avulla.

 

 

Plex

 

Plex on monipuolinen mediasoitin, joka tarjoaa myös ilmaisen TV-osion. Sovelluksessa voit katsella ilmaiseksi erilaisia sisältöjä, kuten TV-sarjoja, elokuvia, uutisia ja dokumentteja. Plex tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten käyttäjän omien media-arkistojen hallinnan ja suoratoiston omalta tietokoneelta.

 

 

 

Nämä sovellukset tarjoavat ilmaista viihdettä eri kohderyhmille. Red Bull TV tuo vauhdikkaita urheilusisältöjä ruudullesi, Pokémon TV tarjoaa Pokémon-fanien suosikkisarjoja ja elokuvia, Twitch keskittyy peliviihteeseen ja pelaajayhteisöön, kun taas Plex tarjoaa monipuolisen valikoiman ilmaisia TV-sisältöjä ja lisäominaisuuksia oman mediasisällön hallintaan. Voit kokeilla näitä sovelluksia ja löytää uusia tapoja nauttia viihteestä Telia Play -boksilla.

 

--

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa