Telia Play

Telia Play -boksin ilmaiset TV-sovellukset

  • 22 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 351 katselukertaa
Telia Play -boksin ilmaiset TV-sovellukset
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Telia Play -boksin avulla voit nauttia monipuolisesta viihteestä suoraan olohuoneessasi. Digiboksin Android TV -käyttöjärjestelmän ansiosta voit helposti asentaa sovelluksia digiboksillesi Google Play -kaupasta, jotka tarjoavat laajan valikoiman sisältöä eri genreistä. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ilmaisia TV-aiheisia sovelluksia, jotka tarjoavat paljon viihdettä ja mielenkiintoisia ohjelmia.

 

Red Bull TV

 

Red Bull TV on suosittu Android TV -sovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman urheiluun ja seikkailuun liittyviä sisältöjä. Voit seurata jännittäviä urheilutapahtumia, kuten moottoriurheilua ja lumilautailua, sekä nauttia inspiroivista dokumenteista ja elokuvista. Red Bull TV:ssä on myös live-lähetyksiä ja ainutlaatuisia sisältöjä, jotka varmasti pitävät urheilun ystävän kiinnostuneena.

 

 

 


Twitch

 

Twitch on suosittu suoratoistopalvelu, joka keskittyy videopelien suoratoistoon ja pelaajayhteisöön. Sovelluksessa voit katsella suoraa pelistriimausta, esports-tapahtumia ja viihdeohjelmia. Twitch tarjoaa myös muuta sisältöä, kuten musiikkia, taide- ja luovuuslähetyksiä sekä keskusteluohjelmia. Voit tutustua suosikkipelaajien ja -sisällöntuottajien livestriimeihin ja osallistua keskusteluun chatin avulla.

 

 

 

 

Plex

 

Plex on monipuolinen mediasoitin, joka tarjoaa myös ilmaisen TV-osion. Sovelluksessa voit katsella ilmaiseksi erilaisia sisältöjä, kuten TV-sarjoja, elokuvia, uutisia ja dokumentteja. Plex tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten käyttäjän omien media-arkistojen hallinnan ja suoratoiston omalta tietokoneelta.

 

 

 

 

 

Nämä sovellukset tarjoavat ilmaista viihdettä eri kohderyhmille. Red Bull TV tuo vauhdikkaita urheilusisältöjä ruudullesi,Twitch keskittyy peliviihteeseen ja pelaajayhteisöön, kun taas Plex tarjoaa monipuolisen valikoiman ilmaisia TV-sisältöjä ja lisäominaisuuksia oman mediasisällön hallintaan. Voit kokeilla näitä sovelluksia ja löytää uusia tapoja nauttia viihteestä Telia Play -boksilla.

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.