Esittely

Telia Play -boksin sovellukset lapsille

  • 13 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 113 katselukertaa
Telia Play -boksin sovellukset lapsille
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

Telia Play -boksista löytyy myös lapsille suunnattuja sovelluksia oppimisen tueksi ja viihdykkeeksi. Google Play -kaupan valikoima tarjoaa viihdykettä vauvasta kouluikäiseen, joten kaikille löytyy varmasti jotakin mieluista. Applikaatioissa on panostettu turvallisuuteen ja oppimiseen, jotta lapsesi saa kaiken tarvittavan hyödyn. Näiden parissa viihtyminen on taattu 😊 Tässä artikkelissa pääset tutustumaan muutamaan sovellukseen vielä paremmin.

 

HappyKids – Kid-Safe Videos

 

Lähde: Google Play -kauppa

HappyKids on videopalvelu, jossa on yli 55 000 lapsille suunnattua videota, kuten lauluja, rytmejä, tarinoita, elokuvia ja DIY-videoita. Hakutoimintoa on helppo käyttää, sillä sisältöä voi luokitella monen tekijän mukaan. Sisältö on jaettu eri ikäisille ryhmille, jotka ovat:

  • 0-2 vuotta 
  • 2-4 vuotta 
  • 4-6 vuotta 
  • 6-10 -vuotiaat pojat
  • 6-10 -vuotiaat tytöt

Sovelluksesta löytyy tuttuja hahmoja, kuten Ryhmä Hau, Sonic, Talking Tom, Halinallet, ja paljon muita. HappyKids on täysin ilmainen, mitään tilauksia ei vaadita. Sovellus tallentaa katsomishistorian, jonka kautta on helppo palata kesken jääneisiin videoihin.

 

Youtube Kids

 

Lähde: Google Play -kauppa

Youtube; varmasti tuttu alusta jokaiselle. Vanhempana nousee automaattisesti huoli lapsen verkkokäyttäytymisestä ja siitä, millaista sisältöä lapsi verkossa kohtaa. Youtube Kids on lapsille luotu alusta, jossa näkyy vain lapsille soveltuvat videot. Videokirjastosta löytyy monenlaista sisältöä; lauluja, ohjelmia, jopa tulivuoren rakennusvideoita! Sovellusta kehitetään jatkuvasti, jotta lapsi saisi mahdollisimman turvallisen käyttökokemuksen vain hänelle soveltuvilla videoilla. Kids-versiossa vanhemman on mahdollista valita tietyt videot/kanavat, joita lapsi saa katsoa. Tällaisessa tilassa hakutoiminto on poissa käytöstä. Sovellukseen on mahdollista asettaa myös aikaraja ja ikäsuositus, jolloin sisältö suodattuu iän perusteella.

 

KidsBeeTV

 

Lähde: Google Play -kauppa

KidsBeeTV on tuhansien perheiden ja opettajien suosittelema sovellus ympäri maailmaa! Sovelluksesta löydät hauskoja, mutta opettavaisia videoita ja pelejä. Peleissä opetellaan kirjaimia, matikkaa, musiikkia ja taiteita, joten lapsi pääsee varmasti haastamaan itseään. Pelit on kuitenkin tehty hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Videoissa on tuttuja hahmoja, kuten Polly Pocket, Molang, Sunny Bunnies ja Pinkfong. Lempivideoista voi luoda soittolistan, jotta ne löytyvät helposti muutamalla painalluksella. Sovellus on suunnattu 1-8 -vuotiaille.

Useat opettajat ovat todenneet KidsBeeTV:n täysin turvalliseksi, sillä sovellus ei sisällä lainkaan mainoksia. Näin lapsi ei pääse sen kautta hämärille sivustoille tai maksa vahingossa ylimääräisestä. Vanhemmat voivat hallita päivittäistä ruutuaikaa sovelluksessa, ja seurata lapsensa kehittymistä Dashboardin avulla. Käyttökielenä toimii englanti, mutta pelit ja videot on tehty helposti ymmärrettäviksi kielestä riippumatta.

 

Kidjo TV: Kids Videos to Learn

 

Lähde: Google Play -kauppa

Kidjo TV on taaperoikäistä vanhemmille suunnattu sovellus, jossa on pelejä, lauluja, ja oppimistehtäviä hauskassa muodossa. Lapsi pääsee oppimaan tuttuja säveliä ja valmistautumaan jo esikoulua varten. Muistipelit ja videot auttavat lapsen kehityksessä, joten ei ole kyse vain turhan videon katsomisesta. Videot ovat tehty oppimiseen, vaikkakin hauskassa muodossa. Lapsi ei varmasti pääse tylsistymään. Sovelluksessa ei ole mainoksia, joten linkkejä sosiaaliseen mediaan tai internettiin ei ole. Sen ansiosta sovellusta on turvallista käyttää ilman valvontaakin, eikä ikäviä yllätyksiä pääse sattumaan. Vaikka käyttökielenä ei löydy suomea, on sovellus erittäin helppokäyttöinen. 

 

 

Nousiko jokin näistä ykköseksi teidän perheessä? Vai puuttuuko listasta teidän lemppari? 😊

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.