Telia Play

Telia Play -boksin uutissovellukset

  • 20 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 115 katselukertaa
Telia Play -boksin uutissovellukset
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

DV8919-boksi on Android TV -käyttöjärjestelmään perustuva Telia Play -palvelun digiboksi, johon on mahdollista ladata haluamisiasi sovelluksia Google Play -kaupasta Google-tiliäsi hyödyntäen. Boksille on esiasennettu yleisimpiä lempisovelluksia, kuten Netflix, Yle areena, MTV Katsomo, Youtube, Spotify ja Teksti-TV. Esittelen tässä artikkelissa muutaman boksille saatavilla olevan uutissovelluksen.

Kaikissa sovelluksissa on omat asetuksensa, jotka sinun on hyvä käydä läpi, jos haluat varmistaa, että esimerkiksi perheen pienimmät eivät pääse katselemaan heille sopimattomia ohjelmia. Sovelluksen ominaisuudet ja päivitykset pääset muokkaamaan myös suoraan sovelluksen viralliselta sivustolta, tai sovelluskaupasta. Telia Play -boksilta käsin et siis voi muokata asetuksia, joilla voisi vaikuttaa sovellusten sisältöihin tai rajoituksiin.

 

BBC News

 

BBC News -sovellus tarjoaa sinulle uutisartikkeleita, videoita ja äänisisältöä BBC:n laajasta uutisvalikoimasta. Sovelluksen avulla voit seurata kansainvälisiä uutisia BBC:ltä, kirjeenvaihtajilta sekä kansainväliseltä toimittajaverkostolta muun muassa politiikan, talouden, tieteen, teknologian, kulttuurin ja urheilun aiheita. Sovellus tarjoaa BBC World Service Radion suoratoiston Live-välilehdellä, josta voit kuunnella asiantuntevien toimittajien uutisointia. Nämä lähetykset pyörivät 24 tuntia vuorokaudessa.

BBC News -sovelluksessa on erilaisia muokattavia ominaisuuksia, kuten personoitu uutisvirta, joka mahdollistaa uutisten räätälöinnin omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Voit lisätä listaukseen sinua kiinnostavia aiheita ja pääset lukemaan niitä suoraan nopean reitin kautta. Sovelluksesta löytyy lisäksi ilmoitustoiminto, joka lähettää sinulle push-ilmoituksia tärkeistä uutistapahtumista.

Löydät nopeasti kiinnostavaa sisältöä ja aiheita haku-toiminteella, esimerkiksi henkilöitä, paikkoja, asioita tai teemoja. Hakemistoluettelosta voit valita eri osioita, esimerkiksi politiikka, talous, viihde tai terveys. Sovellus myös ehdottaa sinulle aiheita sijaintisi, äskettäin katselemasi tarinoiden sekä uutisten perusteella. Sovelluksen suositut-osioon päivitetään säännöllisesti koko päivän ajan uutisia, jotka ovat nousseet käyttäjien katseluun sen päivän aikana. 

 

ABC News - Stream Breaking News

 

ABC News -sovellus tuo sinulle 24/7 tuoreet uutiset eri puolilta maailmaa, mukaan lukien suorat uutiset ABC News Livesta. ABC News -sovelluksella pääset seuraamaan kansainvälisiä uutisia eri aiheista, kuten politiikasta, taloudesta, terveydetstä, viihteestä ja urheilusta. Sovellus sisältää myös personoidun uutisvirran, joka mahdollistaa uutisten räätälöinnin omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan, pörssin viimeisimmistä uutisista suosikkiviihdeuutisiin. Lisäksi saat push-ilmoituksia tärkeistä uutistapahtumista. ABC News kattaa päivittäiset uutiset halusitpa sitten aloittaa päiväsi aamuuutisraportilla, tai päättää päivän tapahtumat iltaisin.

Pääset aloittamaan päiväsi Good Morning Americalla päivän huippuotsikoilla. GMA on hyödyllisten uutisten lähde ja kattaa tämän päivän keskeiset aiheet uutisista, haastatteluista, viihdeuutisista ja raporteista. ABC NewsRadion kautta voit kuunnella aamuuutiset ja suosikkipodcastisi. 

 

Haystack News: Local TV News

 

Haystack News on uutissovellus, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ajankohtaisia uutisia eri lähteistä. Sovellus kerää uutisia eri mediakanavilta, kuten televisiosta, radiosta ja verkkolehdistä, ja tarjoaa ne yhdessä paikassa helppokäyttöisessä muodossa.

Haystack News -sovelluksen avulla voit seurata uutisia eri aiheista, kuten politiikka, talous, teknologia, urheilu, viihde ja terveys. Sovelluksen käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja intuitiiviseksi, jotta voit selata uutisia vaivattomasti. Voit valita kiinnostavat aihealueet ja räätälöidä uutisvirtasi omien mieltymystesi mukaan.

Sovellus tarjoaa myös suoraa videostreamingia, joka mahdollistaa reaaliaikaisten uutislähetysten katselun suoraan puhelimeltasi tai tablet-laitteeltasi. Lisäksi Haystack News voi tarjota sinulle räätälöityjä uutisvideoita, jotka perustuvat aiempiin katselutottumuksiisi ja mielenkiinnonkohteisiisi. Sovelluksen avulla voit pysyä ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja saada monipuolisen näkemyksen eri uutislähteiden tarjoamasta sisällöstä.

 

NBC News: Breaking News & Live

 

NBC News -uutissovellus tarjoaa käyttäjilleen kattavan valikoiman ajankohtaisia uutisia NBC News -verkoston kautta. Sovellus tarjoaa päivittäisiä uutisartikkeleita, videoita ja suoraa lähetystä monista eri aiheista, kuten politiikka, talous, terveys, viihde, urheilu ja enemmän.

NBC News -sovelluksen avulla voit seurata kansallisia ja kansainvälisiä uutisia sekä saada syvällisempää tietoa tärkeimmistä uutistapahtumista. Sovelluksessa on myös personointiominaisuuksia, joiden avulla voit räätälöidä uutisvirtasi omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Sovellus tarjoaa myös live-uutislähetyksiä, joiden avulla voit katsoa NBC News -verkoston suoraa lähetystä reaaliajassa. Lisäksi NBC News -sovelluksessa voi olla arkistoituja uutislähetyksiä ja ohjelmia, joiden avulla voit palata taaksepäin ja katsoa tärkeitä uutisia ja sisältöjä, joita olet saattanut missata.

Sovellus tarjoaa myös ilmoitustoiminnon, joka lähettää sinulle push-ilmoituksia tärkeimmistä uutistapahtumista ja päivityksistä. Näin pysyt ajan tasalla tapahtumista reaaliajassa. Sovellus tarjoaa helpon ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka mahdollistaa uutisten selailun ja lukemisen vaivattomasti.

 

Al Jazeera English

 

Al Jazeera English -uutissovelluksen kautta saat itsellesi kattavan kokoelman ajankohtaisia uutisia Al Jazeera -verkoston kautta. Sovelluksesta pääset lukemaan kansainvälisiä uutisartikkeleita, katselemaan videoita, dokumentteja ja interaktiivista sisältöä. Aiheina ovat esimerkiksi politiikka, talous, kulttuuri, tiede ja terveys. Al Jazeera English -sovelluksen avulla voit seurata maailmanlaajuisia uutisia ja tapahtumia. Uutisartikkelit ja raportit tarjoavat tietoa merkittävistä tapahtumista eri puolilta maailmaa.

Sovellus sisältää videomateriaalia suorista uutislähetyksistä, haastatteluja ja dokumentteja. Voit katsella lähetyksiä reaaliajassa sekä tallenteita aiemmista uutisista. Sinun on mahdollista räätälöidä uutisvirtasi omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Saat myös push-ilmoituksia tärkeimmistä uutistapahtumista ja päivityksistä. Käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi ja intuitiiviseksi, jotta voit selata uutisia ja sisältöjä vaivattomasti.

 

Mitä uutissovellusta sinä suosittelisit muille? 

 

Lue myös

 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa