Telia St Hockey Tour – kesän katulätkäturnaus 


Vuosittain järjestettävä St Hockey Tour eli tuttavallisemmin katulätkäturnaus on jälleen alkanut ja tänä vuonna Telia on vahvasti menossa mukana. Turnaus on järjestyksessään jo 15. ja kaikkien aikojen ensimmäinen kausi katulätkää pelattiin vuonna 2004. Kyseessä on rento ja hyvänmielen kesätapahtuma koko perheelle.


 


Mikä ihmeen katulätkä?


Katulätkä on yksi jääkiekon variaatio, jota pelataan ilman luistimia asfalttialustalla ilmatäytteisessä katulätkäkaukalossa. Pelijalkineina ovat tossut, joten urheilumuotoa on helppo harrastaa taitotasosta riippumatta.


 


Katulätkä on joukkuepeli, joka vetää puoleensa kaiken ikäisiä pelaajia ja yleisöä. Turnauksissa kentällä on totuttu näkemään samanaikaisesti niin huippu-urheilijoita, puulaakipelaajia kuin penkkiurheilijoita ja muiden lajien osaajia.


 


Karsintaturnaukset järjestetään kiertuekaupungeissa keskeisillä paikoilla, ja yleisöllä on vapaa pääsy otteluita seuraamaan.


 


Paikkakuntakohtaiset lisätiedot, turnausten tarkemmat säännöt ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kiertuesivustolta https://sthockey.com/


 


Turnauksen kiertueohjelma:


Jyväskylä 16.–17.6.


Tallinna 30.6.–1.7.


Tampere 7.–8.7.


Turku 14.–15.7.


Lappeenranta 21.–22.7.


Pori 28.–29.7.


Helsinki Finaalit 3.–4.8.


 


Telia menossa mukana


Telian ja muiden yhteistyökumppaneiden pisteitä löytyy tapahtumien alueelta ja ympärille rakentuu paljon muutakin oheistoimintaa, kuin vain itse ottelut. Paikalla on myös mahdollisuus tutustua Telian uusiin Liigan katselupaketteihin ja samalla järjestetään erilaisia skaboja. Yksi aiheeseen liittyvä arvonta on käynnissä myös meidän nettisivuilla, jossa on mahdollisuus voittaa pleikkari ja änäripeli. Osallistu täällä!


 


Voit seurailla tapahtumien fiiliksiä instagramissa tilin @telia_loves_liiga kautta


 0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa