Uutinen

Telia TV on jatkossa Telia Play

  • 25 May 2023
  • 2 kommenttia
  • 1259 katselukertaa
Telia TV on jatkossa Telia Play
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Telia TV -palvelun nimi muuttuu, ja siirrymme käyttämään nimeä Telia Play. Muutos koskee vain nimeä, sisällöt ja käyttöominaisuudet eivät muutu tämän yhteydessä.

 

Nimi muuttuu ensimmäisenä Telia TV:n käyttöliittymässä ja telia.fi:ssä. Selaimen kautta katsottaessa löydät Telia Playn uudesta osoitteesta: www.teliaplay.fi. Jos vanha osoite löytyy selaimesi kirjanmerkeistä, kannattaa se vaihtaa uuteen. Nimenmuutos kestää aikansa, joten saatat törmätä vanhaan nimeen vielä laskuilla tai tilausvahvistuksissa. Syksyn aikana päivitys on kuitenkin valmis. Kuten sanottu, nimenmuutoksella ei ole vaikutusta sisältöihin eikä käyttöominaisuuksiin. Myös kaapelikortin nimi säilyy samana.

Nimenmuutokseen vaadittava päivitys jaetaan sovellukseen ja digiboksille porrastetusti 1-2 viikon kuluessa. Jos päivitystä ei tänä aikana tule, voi sen lataantuminen digiboksille voi vaatia sinulta digiboksin uudelleenkäynnistyksen. Sovelluksen päivitys voi asetuksista riippuen edellyttää sinulta päivityksen hakemista sovelluskaupasta. Tähän vaikuttaa muun muassa se oletko sallinut sovellusten päivittyvän automaattisesti.

Jos sinulla ei ole vielä Telia Playta käytössä, pääset tilaamaan sen verkkokaupastamme

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei huomasin että iPhonessa sovellus oli jo päivittynyt tuohon uuteen nimeen:

Mutta Android puhelimessa ja Chromecast HD with Google TV:ssä on vielä vanha nimi Telia TV sovelluksessa. Play kaupassa näkyy kyllä tuo uusi nimi, mutta odotellaan kunnes sovellukset päivittyvät 😀

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Nyt näkyy Android puhelimessakin Telia Play 😀

Myös täällä oli nimi muuttunut: Chromecast HD with Google TV:ssä 😀

Vastaa