Telia Play

Uusi Telia Play -boksi Android TV -käyttöjärjestelmällä tuo loputtomasti sisältöä saatavillesi

  • 7 February 2022
  • 16 kommenttia
  • 2555 katselukertaa
Uusi Telia Play -boksi Android TV -käyttöjärjestelmällä tuo loputtomasti sisältöä saatavillesi
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Uusi Telia Play -boksi Android TV -käyttöjärjestelmällä on ilmestynyt!  Uusi boksi, mallinimeltään DV8919 pohjautuu Googlen Android TV -käyttöjärjestelmään. Sen myötä voit ladata kyseiselle boksille juuri niitä sovelluksia ja suoratoistopalveluita, mitä eniten käytät ja joita eniten tykkäät katsella. Lisäksi valmiina esiasennettuna löydät boksilta MTV-palvelun, Netflixin, Youtuben, Yle Areenan sekä Teksti-TV:n.

Nykypäivänä yhä useampi meistä haluaa nauttia viihteestä suoratoistona silloin kun se itselle parhaiten sopii. Uudistunut Telia Play -boksimme vastaa loistavasti tähän tarpeeseen, sillä sen myötä saat televisioosi kattavat suoratoistopalvelut ja viihdesisällöt peruskanavien ja leffavuokraamon lisäksi. Mitä muuta uusi boksi pitää sisällään ja mitä se tuo saatavillesi? Kurkataan tässä artikkelissa sen ominaisuuksia hieman tarkemmin.

 

 

Telia Play -boksi mahdollistaa monipuolisesti sisältöjä erinomaisella kuvanlaadulla

 

Telia Play -palvelu mahdollistaa nyt kotiisi kokonaisen viihdekeskuksen. Voit katsella sen kautta meiltä tilaamiasi maksukanavia ja kanavapaketteja, sekä tietenkin palveluun mukana kuuluvia peruskanavia erinomaisella kuvanlaadulla. Voit toki boksin kautta katsella muitakin suoratoistopalveluja joita ei meidän valikoimissamme ole, kunhan kyseisen suoratoistopalvelun sovellus on ladattavissa Telia Play -boksin Google Play -sovelluskaupasta, ja tilaat sen tunnukset suoraan palveluntarjoajalta.

Tarvitset Telia Play -boksin lisäksi myös nettiliittymän, mutta se voi olla millainen laajakaistaliittymä tahansa ja keneltä tahansa palveluntarjoajalta. Boksin voit yhdistää nettiin joko langattomasti Wi-Fi:llä tai suoraan verkkokaapelilla reitittimestä tai modeemista. Muitakin hyviä vinkkejä uuden boksin käyttöön ja käyttöönottoon löydät asiakastuki-sivustoltamme.

Voit katsoa tilaamiasi sisältöjä samanaikaisesti kolmelta eri laitteelta, jos otat käyttöösi boksin lisäksi myös tilaukseesi kuuluvan maksuttoman Telia Play -sovelluksen. Sovellusta voi nimittäin katsella kahdelta eri laitteelta yhtäaikaisesti. Boksi toimii lisäksi saumattomasti yhdessä Telia Play -sovelluksen kanssa. Voit siis katsella esimerkiksi tekemiäsi tallennuksia kummalla palvelulla vain, tai voit vaikkapa aloittaa ohjelman katselun boksilta, ja jatkaa sitä myöhemmin sovelluksesta. Telia Play -sovellus on käytössäsi myös EU-maissa reissatessasi, eli suosikkiohjelmat kulkevat kätevästi mukana vaikkapa lomamatkoilla ja työreissuillakin. Ja mikään ei myöskään estä sinua ottamasta uutta Telia Play -boksia mökille mukaan - kunhan siellä on vain nettiyhteys käytössäsi.

Suoratoistopalveluiden ja kanavapakettien ehdoton etu tavalliseen television katseluun nähden onkin juuri niissä piilevä vapaus: vapaus valita ohjelma ja vapaus valita, milloin ja missä sitä katsoo. Ne mahdollistavat myös lempisarjojen sarjamaratonit tai voit katsoa kerralla koukuttavan uutuussarjan alusta loppuun asti, kunhan sarjan kaikki jaksot on vain jo julkaistu.

 

Telia Play -boksin tarkemmat ominaisuudet

 

Uusi DV8919-boksi on ulkomuodoltaan pienikokoinen ja sopii varmasti hyvin kaikenlaisiin olohuoneisiin ja muihin tiloihin, joihin kaipaat lisää viihdettä. Palvelun mukana toimitetaan lisäksi bluetooth-kaukosäädin, jolla voit jatkossa ohjata myös televisiotasi. Lisäksi boksista löytyy sisäänrakennettu Chromecast, sekä Google Assistant -ääniohjaus. Telia Play DV8919 -boksissa on valmius tuottaa UHD-laatuista kuvaa, eli tulevaisuudessa UHD-lähetysten yleistyessä, boksi on varmasti yhä ajan hermoilla. Telia Play -palvelun hintaan sisältyy myös ikuinen takuu boksille, mikä tarkoittaa sitä, että jos boksiin tulee jotakin vikaa silloin kun palvelu on sinulla tilattu ja voimassa, niin tarvittaessa vaihdamme sen toiseen.

Peruskanavien ja tilaamiesi sisältöjen lisäksi Telia Play -boksista löytyy myös Telia Play -vuokraamo. Vuokraamo on tuttu palvelu ja ominaisuus myös aiemmilta bokseiltamme. Löydät sieltä kattavan valikoiman niin vanhoja klassikoita, kuin uutuuselokuviakin. Leffan vuokraus veloitetaan samalla laskulla kuin itse Telia Play -palvelukin, eli sen käyttö on kokonaisuudessaan helppoa ja vaivatonta. Jos haluat päästä tallentamaan peruskanavilta mieliohjelmiasi, voit tilata käyttöösi myös erillisen tallennuspalvelun.

 

*PÄIVITETTY 18.4.2024*

 

Lue lisää:

 


16 kommenttia

Siis onko nuo mukaan kuuluvat peruskanavat erinomaisella kuvalaadulla ko. kanavien HD-kanavia? 

Näkyykö Netflix 4k tarkkuudella? Entä mikä on HDR sisällön näkyvyys? Ja tarkoitan nyt enkä jossain epämääräisessä tulevaisuudessa.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Toimiiko varmasti muidenkin operaattoreiden kautta Sanoman kanavat?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

@immonja2  @CO2producer ja @kurkitopi ja kaikki muutkin kiinnostuneet: näihin eri kuvanlaatuun sekä muihin ominaisuuksiin liittyviin kysymyksiin löytyy ja jatkossa enenevissä määrin tulee löytymään yhä lisää vastauksia Telia TV digiboksin uusi rauta - kysy ja kommentoi täällä -ketjussa.


 


Kannattaa ottaa tuo ketju seurantaan ja heittää sinne lisääkin kysymyksiä suoraan tuotekehitystiimiläisellemme @LuMaria:lle! Hän on saanut liudan kysymyksiä liittyen tarkempiin teknisiin ominaisuuksiin, kuten nämä teidän esittämänne, ja palaa koostettuaan niistä yhteen vastaukseen tietopaketin. 


 


 


 


 

voiko se  vaihtaa  vahnhan uuteen digi  boxiin

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@pikkukirvesu  Kyllähän tuon vanhan digiboksin voi vaihtaa uuteen boksiin. Muutos saadaan tehtyä asiakaspalvelun kautta ja voit esimerkiksi soittaa meille tai tulla chattiin, jossa palvellaan 24/7. 🙂>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Kävi humalaiselle vahinko kun teeveeseen katsomatta paineli säädintä ja vuokrasi leffan.

Tykkään käyttää puhehakua ja siinä on yleensä painettava ok-ta että video käynnistyy.

Jos kursori on leffan kohdalla ja painaa ok-ta kaksi kertaa, tapahtuu vuokraus. Leffalippuni

meni siinä. Tarkoitus oli vuokrata Hytti nro 6.

Ihmetyttää kovasti ja myös aspan kaveri ihmetteli ja lupasi viedä asian esimiehelleen.

Aiemmassa boksissa oli sentään kursori sanan "ei" kohdalla vahvistusikkunassa, joten vahinkoja ei tullut.

Androidilla ei tarvitse kohdistinta siirtää kun kysyy vahvistusta. Selitin että perheessä

on yleensä lapsia ja voi olla vanhuksia taikka vammaisia, jotka eivät hoksaa että se on

vuokraus joka tietenkin maksaa. Tai sitten joku voi ilkeyttään tehdä laskua jos näyttelee

kaveria ja pääsee käyttämään palvelua. Tai jos joku murtautuu kotiin.

Toinen ääripää oli eräs digisovitin joka vaatii pin-koodin jos aikoi siirtyä esim. 0700-

deittikanavalle, vaikkei se maksanutkaan erikseen mitään.

Toivottavasti asiaan tulee päivitys koska kyseessä on maksullinen palvelu.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Korjaan 3 kertaa ok-sta mutta silti tulee vahinko liian herkästi.

 

Onnistuin hankkimaan Youtube-Liten eli pääsin eroon mainoksista ja se maksaa vain

6,99 kk

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Hokasin notta mökkinappi lisää vahingon mahdollisuutta huomattavasti. En tarvitse sitä

joten keksin ratkaisun jolla tein sen napin toimimattomaksi. Meni liian heleposti alkuun

vahinkossa. aloitusikkunaa kun krollaa alas niin niitä lehefoja tuloo.

 

Voinko ostaa toisenkin kaken, koska käytän sitä sekä tuvassa että makuukammarissa. ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

@aikuishuvitus no onpa nyt kurja yllätys, että tuli hutiostos tuolla tavoin! Olitkin tehnyt uuden keskustelunaloituksen aiheesta, ja siirsin sen ketjuun, jossa puhutaan uudesta boksista ja missä myös tuotekehitys on paikalla ottamassa ideoita, kokemuksia ja kysymyksiä vastaan.


 


Kaukosäätimiä lähtee yksi per boksi matkaan, mutta voisitko käyttää kännykkää Android TV:n kaukkarina? Sekin on mahdollista😁>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

@AaTanja Kiitti vinkistä, tuo kännykän käyttö kaukosäätimenä on näppärää kun kake on aina kadoksissa. 

Latasin sovelluksen Play-kaupasta ja hyvin toimii👍>

Tarkoittaako tämä sitä että Telia TV sovellus olisi VIHDOIN JA VIIMEIN tulossa Android TV/Google TV laitteille ladattavaksi?? 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

@Chagrin sovellus on luvattu julkaista  pian digiboxin jälkeen, joten eiköhän se pian tule..

On kyllä äärimmäisen huonosti suunniteltu käyttöliittymä tässä laitteessa. Ja pikkuvikoja tulee muutenkin vastaan vähän väliä. Reilun kuukauden käytön jälkeen ei mitään hyvää sanottavaa. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

@Soittorosvo78  Millaisia pikkuvikoja olet huomannut ilmenneen? Tässä uuden digiboksin ketjussa on mahdollista antaa palautetta! 😁>

Kenellä vielä vanha, niin harkitkaa tarkkaan vaihtoa tuohon. Äärimmäisen huonosti suunniteltu käyttöliittymä ja todella hankala käyttää. Vanhaa sai käytettyä kuin televisioita. Tässä on kaikenmaailman säästämistä, että saat edes kanavaa vaihdettu. YLEn tekstiys on kamala, niin kamala niiden ketun mustien palkkien kanssa, eikä tekstys asetuksia paljoa säädetä, muta kun päälle tai pois. Kuvan laatu on huono vanhaan verrattuna. Ensin selvästi puskuroi.. mutta jos kuva pumppailee shaibasta välttäväksi kesken lähetyksen, (jota ei kuitenkaan vanhalla tehnyt) niin oliskohan nyt "vähän halvalla" tehty kapistus.

Vastaa